Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (1257. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.810.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12551256125712581259
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: halil2202

http://www.sahibinden.com/2005_model_10000_onbin_km_fiat_stilo-70WQQaXQQ12364951WQQpXQQdisplayitem
    orjinal gri iç aksam.

bence guzel değil, başka parçalarnda gri olması gerek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: stüdyocan

ÖHHHÖ ÖHHH HÖÖÖ sesim kısılmış pardon Fatih üzülme ben senin yerinede seviniyorum
    GS li arkadaşlara geçmiş olsun der gözlerinden öperimmm

ben biliyodum be abi zaten yenileceğimizi, izlemedim dinlemedim bile maçı.... tebrik ederiz yinede ne diyim..

• Ferner Bahçeli olmak böyle günlerde pek keyifl oluyor caaaanımmmmm
  • quote:

Ferner Bahçeli olmak böyle günlerde pek keyifl oluyor caaaanımmmmm

işte acı olanda bu zaten, sadece bu günlerde keyifli oluyor
  • Sen üzülme Fatihçim sizde yenebilirsiniz sorun değil
  • Acı yada tatlı GS FB maçının sonucunda Biz FB galip gelmişsek ( yine ) gerisi teferruat
  • bir gün bizde yeneriz be... olsun dostluk kazansın ne diyim....
  • Bir kardeşim vardı adı erener01 'di diye hatırlıyorum ( bana uzunca Galatasaraylılık üstüne bir hayli mesaj yazmıştı cevabı bu güne kısmetmiş) GS li kardeşim kahrolmuştur yazık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stüdyocan -- 28 Mart 2010; 21:41:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stiilloo

quote:

Orijinalden alıntı: afiLi_01

halilden aldığım kaplama malzemesiyle vites etrafınıda kapladım..resim gece we düşük piksel makineyle çekildi ama şimdilik bunu koymak istedim...

Eline sağlık Caner. Kapladığın parçaların sökülmüş hallerini de resimleseydin keşke. Oraları sökmek ne kadar vaktini aldı? Bir de büyük yerleri tek parça kaplayabilmek için metrekare olarak satılan kaplamalar var. Ek yaparak olunca sıcak havalarda ek yerlerinden kabarma yapacaktır.

abi sökmeden üst kısmından şerit olarak yaptım şimdilik.. yani elde kalan parçalarla acaba nasıl olacak diye denedim sadece... çalışma pek iyi olmadı ama fena durmuyor... daha sonra tekrar daha özen göstererek yapacam aynı yeri...

• quote:

Bir kardeşim vardı adı erener01 'di diye hatırlıyorum GS li kardeşim kahrolmuştur yazık

yaaa kardeşim bu ne yaaaa o kadar yazdımm arka arkayaa sayfa başı olcam diyee, bune be haksızlık bu.... silerim vallaa arka sayfadaki mesajlarımı bak...
  • demek sayfa başı olmak için arka arkaya yazan bir tek ben değilmişim yeni sayfaya gecince herkes sustu..... çok ayıp yakıştıramadım size
  • iyi akşamlar 2004 stilo var bende. lpg sistemi zavoli. bi sorum olucak. arabanın ya lpg göstergesi bozuk yada tankında bi sıkıntı var. depoyu dolduruyorum 100 km gidince kırmızı yanıyor ama gaz var içinde benzinliğe gidiyorum almıyor gaz. kırmızı yanarken kaç km gidecek diye ölçüm yapamadımnormal km sini gidermi diye fırsat olmuyor uzun yola cıkıyorum birden. bu lpg tanklarının içinde de şamnadıra var mı? sorun ne olabilir acaba ?bu durumlar karşılaşan oldumu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: duman_m

iyi akşamlar 2004 stilo var bende. lpg sistemi zavoli. bi sorum olucak. arabanın ya lpg göstergesi bozuk yada tankında bi sıkıntı var. depoyu dolduruyorum 100 km gidince kırmızı yanıyor ama gaz var içinde benzinliğe gidiyorum almıyor gaz. kırmızı yanarken kaç km gidecek diye ölçüm yapamadımnormal km sini gidermi diye fırsat olmuyor uzun yola cıkıyorum birden. bu lpg tanklarının içinde de şamnadıra var mı? sorun ne olabilir acaba ?bu durumlar karşılaşan oldumu ?

lpg ustasına git durumu anlat hallediyorlar sıfırlamak gibi bir seyden bahsetmişti benim bir arkadaşım, onda da aynı problem varmış düzeltmişler....
  • servise mi gitsem diyorum. herhangi bi yere giderim elinde kalır adamın lpg. çekiniyorumda biraz. neyi sıfırlıyorlarmış ?
  • benim stiL 1.6 dyn ama ruhsata 1.6 Stilo diye yazıldı... onu trafikte tekrar düzelttirebiliyormuyuz, bilgisi olan war mı arkadaşlar
  • ankarada iyi bir lpg servisi söylermisiniz bu arada...kırıkkalede oturuyorum burdakilere güvenmiyorum da.
  • Bana kalırsa Stilo ya lpg taktırmak pek hoş gelmiyor
  • dünyanın en pahalı benzininin satıldığı güzel ülkemde yapacak başka bişey yok malseef.
  • bu foto diğerine göre biraz daha iyi....

• http://www.sahibinden.com/en_cimri_gosteris_icin_son_hafta_-99WQQaXQQ17091279WQQpXQQdisplayitem

buda benim eski afiLi.... walla onu da çok özlüyorum.. özellikle performans bakımından
    şuanda Ankarada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afiLi_01 -- 28 Mart 2010; 22:30:12 >
  • 
Sayfa: önceki 12551256125712581259
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.