Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (1258. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.810.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12561257125812591260
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: afiLi_01
    benim stiL 1.6 dyn ama ruhsata 1.6 Stilo diye yazıldı... onu trafikte tekrar düzelttirebiliyormuyuz, bilgisi olan war mı arkadaşlar

sigortada yaptırdıysan onlar tekrar ek bir masraf almadan yapıyorlar. benim araç active ama ruhsatta dynamic görünüyordu. halen dynamic görünüyor. benim araç da dynamic görünümlü active;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siigle

quote:

benim stiL 1.6 dyn ama ruhsata 1.6 Stilo diye yazıldı... onu trafikte tekrar düzelttirebiliyormuyuz, bilgisi olan war mı arkadaşlar

sigortada yaptırdıysan onlar tekrar ek bir masraf almadan yapıyorlar. benim araç active ama ruhsatta dynamic görünüyordu. halen dynamic görünüyor. benim araç da dynamic görünümlü active;)

yok abi trafikte yeni ruhsat alırken stilo 1.6 yazıldı.. aracın ilk faturası duruyor, onda 1.6 dyn yazıyor ama eski ruhsatta dyn yazmadığı için yeni ruhsat alırken de yazmadılar..
  • quote:

quote:

quote:

yok abi trafikte yeni ruhsat alırken stilo 1.6 yazıldı.. aracın ilk faturası duruyor, onda 1.6 dyn yazıyor ama eski ruhsatta dyn yazmadığı için yeni ruhsat alırken de yazmadılar..

düzeltme için bir daha beklemek istiyorsan düzeltirler. sorun ve masraf olmaz...

• quote:

quote:

quote:

quote:

düzeltme için bir daha beklemek istiyorsan düzeltirler. sorun ve masraf olmaz...

hımm anladım kardeşim saol...

h e r k e s e g ü n a y d ı n . . . saatlerin ileri alınması iyi olmadı yaa...zaten zor kalkıyordum sabahları şimdi iyice zorlaştı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afiLi_01 -- 29 Mart 2010; 9:02:24 >

• Merhaba Forum Arkadaşlarım , Herkese Günaydın , Herkese Kazasız , Belasız , Cezasız İyi Haftalar...
  • hafata hem 1 saat erken kalkarak başladım hemde sol ön tekerden bi ses duyarak başladım...sanırım sol z rotta boşluk war yine
    15 tatilde adanada serwisinde sadece parçaya 45TL demişlerdi ama ben dışarda fiat yedek parçacısından 20TLye alıp 5TLde işçilik werip değiştirmiştim..
  • Arkadaşlar günaydın benim bir sorunum var yardım ederseniz sevinirim sky windov da rüzgar sesini nasıl yok edebilirim
    60,70 km de başlıyor ses Ankarada bu işi bilen usta varsa bilen arkadaşlar cevap yazarsa memnun olurum teşekkürler.
  • Herkese günaydın, hayırlı haftalar dilerim arkadaşlar.... umarım sorunsuz bir hafta geciririz
  • quote:

Orijinalden alıntı: stüdyocan

Bir kardeşim vardı adı erener01 'di diye hatırlıyorum ( bana uzunca Galatasaraylılık üstüne bir hayli mesaj yazmıştı cevabı bu güne kısmetmiş) GS li kardeşim kahrolmuştur yazık

evet gercekten fenerbahce gibi bi takıma yenildiğimiz için kahroldum

sanırım fenerbahceli kardeslerimizde selçuk' un en az 2 yıl daha oynayacagına kahrolmustur.

• quote:

Orijinalden alıntı: erener0101

quote:

Orijinalden alıntı: stüdyocan

Bir kardeşim vardı adı erener01 'di diye hatırlıyorum ( bana uzunca Galatasaraylılık üstüne bir hayli mesaj yazmıştı cevabı bu güne kısmetmiş) GS li kardeşim kahrolmuştur yazık

evet gercekten fenerbahce gibi bi takıma yenildiğimiz için kahroldum

sanırım fenerbahceli kardeslerimizde selçuk' un en az 2 yıl daha oynayacagına kahrolmustur.

toprağım 99daki maçın kopyası gibi oldu bu maç... tek atakalrı war (gerçi o da 35metreden) o da gol oldu
    ama yine de tüm bu kötü futbollarına rağmen bizi yenmiş olmaları bir başarı..tebrik etmeyi çok isterdim ama volkanın o hareketi yüzünden tebrik edemicem..
    buarada platininin de bir lafı war: büyük takımlar müzelerindeki kupalarla, küçük takımlarda yendikleri büyük takımlarla öwünürler

• haklısın topragım.sağlık olsun.

platininin sözüde müthiş olmuş

• ünal abi sende krom ızgara düşünüyordun.. belki bu biraz fikir sahibi yapar... bence siyahda daha bi çekici durmuş...

• halil bu da gayet güzel olmuş...sahibinden de satılık bir stilonun kaplaması...

• Bende aracıma kaplama yapmak istiyorum fakat parçaları çıkartmakta sorun yaşayacağım diye birde kaplamayı düzgün yapamayacağım endişesiyle sadece yapanlara imrenerek bakıyorum. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: DesertEagle_Tr

Bende aracıma kaplama yapmak istiyorum fakat parçaları çıkartmakta sorun yaşayacağım diye birde kaplamayı düzgün yapamayacağım endişesiyle sadece yapanlara imrenerek bakıyorum. :(

aynı endişe bende de wardı ama bi başladığın zaman gerisi geliyor... yapmaya arka kapı cam otomatik düğmelerinden başlarsan öne gelene kadar tecrübe kazanıyosun zaten
  • arkadaslar arabamı sattım ve jantlarınıda nakite ihtiyacım olduğundan neredeyse bedavaya veriyorum. jantlar iyi durumdadır ve kesinlikle tamir görememiştir. lastikleride 2 ay önce deiştirmiştim onlarda 0 diyebilirim. 900 tl ye veriyorum. ilgilenen arkadaslar olursa ilan linkinide koyuyorum

http://www.sahibinden.com/19_inch_motegi_racing_jant-98WQQaXQQ21330280WQQpXQQdisplayitem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arday1 -- 29 Mart 2010; 15:02:15 >

• vaya con dios benim boğaz kelebeği sökülüp temizlendi. Bendeki takılma 2000 devirde olup üstüne bide tırmanıyordu temizlikten sonra düzeldi ama yinede devir saatindeki hafif oynama var ama rahatsız etmiyor belki lambda sensöründendir. Çünkü carbon cleaner yaptırdım temizletmeyi yaptırdım kalibrasyonu usta bilgisayarla yaptı. Belki lpg yi de ayarlatmam gerekebilir ama dediğim gibi takılma kesildi.
  • quote:

halil bu da gayet güzel olmuş...sahibinden de satılık bir stilonun kaplaması...

O resimdeki kaplama değil kardeşim. Orjinal stil paketli bir stilo...
  • ferhat ve siigle arkadaş ikinize de büyük geçmiş olsun ALAH cc daha büyüklerden sakınsın hepimizi ..forum yine coşmuş maşaALLAH ...
    fatih kardeşim dünyattın dimi geniş geniş

arabanı alıyormusun salı günü nezaman gidiyoruz mehmet abiye

bendede atiker lpg var bende memnun değilim ilk çalıştırmada benzindeyken devir saati oynuyor taktırdığım yere gittim arabadab diyor lpg yle alakası yok diyor gz taktırmadan önce yoktu diyorum bişey diyemiyor bende şikayet edicem bunları tükatici haklarına hep eraber gidelim derim ben daha kararl olur dinlerler bizi...

hepinize iyi günler diliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil2202

quote:

halil bu da gayet güzel olmuş...sahibinden de satılık bir stilonun kaplaması...

O resimdeki kaplama değil kardeşim. Orjinal stil paketli bir stilo...

kardeş demek ki biz de orjinal gibi yapıyormuşuz

• 
Sayfa: önceki 12561257125812591260
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.