Şimdi Ara

Sticker yapımı.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Aşağıdaki gibi 1kaç çekit sticker bastırmak istiyorum. Geçen gün özalitçiye gittiğimde biz yapmıyoruz dediler. Nerelerde yaptırabilirim? Reklamcılar bu tarz küçük işlerle uğraşıyorlar mı? Ankarada nerede bulabilirim?
    Şimdiden teşekkürler.
     Sticker yapımı.

• Mesajım bulunsun benimde işime yarar :)
  • Upside down
  • Reklamcılar yaparlar. Üç-beş bir şeyler atarsın yaparlar. Tabi gidip en kallavi reklamcıya yaptırmaya çalışma, ufak bir yer yardımcı olacaktır. Ben gitarıma çıkartma yaptırmıştım.
  • bende arıyorum up up reklamcı bildiğiniz tanıdığınız belki reklamcı varsa forumda yardımcı olur bize
  • Önce kağıda yazdırılır, sonra kağıdın üstünde sticker olan yerler koli bandı ile kapatılır, kağıt suda bekletilir uzun bi süre
    Sonra çıkarılır ve bant kısmı yapıştırılır.
    Şu olay yani;http://www.webhatti.com/icatlar-ve-buluslar/195872-iste-japonlarin-akilalmaz-kopya-cekme-yontemleri.html
    Edit:Bi süre sonra sarılaşır ve solar, tekrar yaparsınız maliyet az zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [[Evolat'oN]] -- 1 Ocak 2012; 1:22:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [[Evolat'oN]]

Önce kağıda yazdırılır, sonra kağıdın üstünde sticker olan yerler koli bandı ile kapatılır, kağıt suda bekletilir uzun bi süre
    Şu olay yani;http://www.webhatti.com/icatlar-ve-buluslar/195872-iste-japonlarin-akilalmaz-kopya-cekme-yontemleri.html

aga benim amaç o değil benimki sprey boya için lazım yapıştırıcam stickeri spreyi skıcam şekil çıkacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silikon Kalıp Yapımı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeçmeceKarpuz

quote:

Orijinalden alıntı: [[Evolat'oN]]

Önce kağıda yazdırılır, sonra kağıdın üstünde sticker olan yerler koli bandı ile kapatılır, kağıt suda bekletilir uzun bi süre

aga benim amaç o değil benimki sprey boya için lazım yapıştırıcam stickeri spreyi skıcam şekil çıkacak

O zaman kağıda istediğin şekli kağıda çiz kes ve yapıcapın yere bantla tuttur sonra bas spreyi kağıdı çıkar o şekil kalır

• Ozalitçi her türlü yapar.Ne demek yapmıyoruz?İstanbul Avrupa yakasındaysan Beşiktaş barbaros caddesinin orda ki tüm ozalitçiler sana yardımcı olurlar.Ben geçen sene yaptırmıştım 10 tane falan. 1 yada 2 milyon vermiştim hatırlamıyorum.Reklam evleri uğraşmak istemezler. (:
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.