Şimdi Ara

stereoskopik 3d (Neticeler Eklendi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
355
Cevap
2
Favori
23.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

Orijinalden alıntı: Ersinciex

quote:

bu ne ya? koyduğun resimler bildiğin kırmızı cyan karton gözlükle izlenen anaglyph resim. renk kaybı çok yoğun bunlarda. gözlüksüz oyna daha iyi. bunu zaten iz3d driverı ile 3 liralık karton gözlükle bütün ati nvidia kartlarda yapabiliyorsunuz. ama değecek bişey değil.

ben de 120hz monitör ve nvidia 3d gözlük le test yaptın sandım

sacmalama....

ya ne saçmalaması. ne olduğunu biliyoruz. ben de biraz baktım karton gözlükle kırmızı ve mavinin tonları çok azalıyor. ayırca gözlüğü çıkarınca bi göz kırmızımsı bi göz mavimsi görüyor. gerçek 3d görüntü en az 120hz monitör ve nvidia nın bu iş için ürettiği gözülüklerle olur. onun da maliyeti 1000 lirayı geçiyor

Coşma istersen... 443 lira ortalama piyasa fiyatı..

• Bu olayı bende yapıyorum. call of duty'de silah ekranın dışına çıkıyo neredeyse.

Ati HD 4830 kullanıyorum Ati'nin son driver'ı destek vermeye başladı 3. parti uygulamalara. FPS düşüşü filan çok az oluyo.

Ama tabiki Nvidianın gözlüğü ile onun desteklediği 3D kadar olamaz. Bi kere renk kaybı çok fazla ve fazla derinlik açınca kaymalar oluyo ekran eciş bücüş oluyo. Yani pek kaiteli bişi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaman -- 27 Mart 2010; 20:49:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teslaman

Bu olayı bende yapıyorum. call of duty'de silah ekranın dışına çıkıyo neredeyse.

Ati HD 4830 kullanıyorum Ati'nin son driver'ı destek vermeye başladı 3. parti uygulamalara. FPS düşüşü filan çok az oluyo.

fps hiç dusmuyor
  • Avatar filmini 3B olarak sinemada izledikten sonra sinema görevlisinden 3B gözlüğü vermesini rica etmiştim ve almıştım, acaba o gözlük işe yarar mı? ATI Radeon HD 5770 kullanıyorum ancak bu 3B ayarlamasının nasıl yapılacağını bilemiyorum, selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

Coşma istersen... 443 lira ortalama piyasa fiyatı..

türkiyede 120 hz monitör fiyatları 800 lira civarında. 443 e bulduysan at bi link de görelim.
    buna 200$(yurtdışı fiyarı) lık 3d gözlük fiyatı da eklenince 1000 lirayı geçiyor bile.

bilip bilmeden atıp tutruyosunuz
  • FPS illaki düşer.. Azda olsa 5-10 fps yada daha az düşme yaşanır. Çünkü ekran kartın 100 işlem yapıyosa bunu açınca 150 işlem yapar.

Ayrıca dediğim gibi çok kaliteli bişi değil. Ben biçok oyunda denedim bunu ama sadece sana çok yakın objeler çok kaliteli duruyor. (tutlan silahlar vs. ) Renk kaybı ve derinlik artınca kalitenin bozulmasıda cabası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaman -- 27 Mart 2010; 20:53:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahrasa

Avatar filmini 3B olarak sinemada izledikten sonra sinema görevlisinden 3B gözlüğü vermesini rica etmiştim ve almıştım, acaba o gözlük işe yarar mı? ATI Radeon HD 5770 kullanıyorum ancak bu 3B ayarlamasının nasıl yapılacağını bilemiyorum, selamlar.

yaramaz farklı teknoloji kullanıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahrasa

Avatar filmini 3B olarak sinemada izledikten sonra sinema görevlisinden 3B gözlüğü vermesini rica etmiştim ve almıştım, acaba o gözlük işe yarar mı? ATI Radeon HD 5770 kullanıyorum ancak bu 3B ayarlamasının nasıl yapılacağını bilemiyorum, selamlar.

O gözlükler sinema haricinde hiçbir işe yaramıyor. Açıklaması vardı youtube'da sadece sinema ışıkları için ayarlanmış bi gözlük o.
  • Ersinciex ve Teslaman; Bilgiler için teşekkürler, güneş gözlüğünden başka bir işe yaramayacak belli ki. :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bu ne ya? koyduğun resimler bildiğin kırmızı cyan karton gözlükle izlenen anaglyph resim. renk kaybı çok yoğun bunlarda. gözlüksüz oyna daha iyi. bunu zaten iz3d driverı ile 3 liralık karton gözlükle bütün ati nvidia kartlarda yapabiliyorsunuz. ama değecek bişey değil.

ben de 120hz monitör ve nvidia 3d gözlük le test yaptın sandım

sacmalama....

ya ne saçmalaması. ne olduğunu biliyoruz. ben de biraz baktım karton gözlükle kırmızı ve mavinin tonları çok azalıyor. ayırca gözlüğü çıkarınca bi göz kırmızımsı bi göz mavimsi görüyor. gerçek 3d görüntü en az 120hz monitör ve nvidia nın bu iş için ürettiği gözülüklerle olur. onun da maliyeti 1000 lirayı geçiyor

o farklı bi teknoloji 3d vision bu farklı bi teknoloji şuan kendime kurdugum sistemde emin ol ona yakın kalite yakaladım ben real 3d yi de gördüm merak etme sen tamam sende haklısın ama bu sistem senin bildigin eski anaglyph degil fena yapmışlar son mevzuyu

Anaglyph değil mi? Kullandığın gözlük nedir?

• quote:

FPS illaki düşer.. Azda olsa 5-10 fps yada daha az düşme yaşanır. Çünkü ekran kartın 100 işlem yapıyosa bunu açınca 150 işlem yapar.

Ayrıca dediğim gibi çok kaliteli bişi değil. Ben biçok oyunda denedim bunu ama sadece sana çok yakın objeler çok kaliteli duruyor. (tutlan silahlar vs. ) Renk kaybı ve derinlik artınca kalitenin bozulmasıda cabası.

performans anaglyph görüntüde pek düşmüyor ama 120hz görüntü ekran kartını öttürüyor bildiğin yarı yarıya kayıp söz konusu.

ayrıca ben bunu denediğimde odaklanma sorunlara yaşadım. normal görüntü kadar düzgün nişan alınmıyor

• Ati kart kullanan arkadaşlar ilk önce 10.3 sürücünü yükleyip ardından iz3d driver yüklemeliler.

Programı Buradan indirebilirsiniz. (iz3d orjinal sitesinden indirmektedir)

Sayfası da burasıhttp://www.iz3d.com/driver

Progmramı indirdikten sonra kırmızı mavi karton gözlük için şu ayarı yapın. Oyun içinden * tuşuyla açıp kapatabiliyorsunuz 3d yi. Fakat biraz fps düşüşü yaşanabilir.

stereoskopik 3d (Neticeler Eklendi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoburPirana -- 27 Mart 2010; 21:14:06 >

• quote:

quote:

FPS illaki düşer.. Azda olsa 5-10 fps yada daha az düşme yaşanır. Çünkü ekran kartın 100 işlem yapıyosa bunu açınca 150 işlem yapar.

performans anaglyph görüntüde pek düşmüyor ama 120hz görüntü ekran kartını öttürüyor bildiğin yarı yarıya kayıp söz konusu.

ayrıca ben bunu denediğimde odaklanma sorunlara yaşadım. normal görüntü kadar düzgün nişan alınmıyor

iste onuda dusunmusler nvidia muhendıslerı stereoskoip 3d aktif edince farklı bir nişangah çıkıyor lazerli onunla vuruyorsun

• indirdiğin herşeyin linkini verebilirmisin Ersinciex kardeşim ben bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 52 cent

indirdiğin herşeyin linkini verebilirmisin Ersinciex kardeşim ben bulamadım

bisiy indirmedim güzel kardesim windows 7 64 bit üzerinde nvidia nın son driverini kurdum control panelden ayarları yaptım oyunu actım stereoskopik 3d yi aktif ettim taktım gozluklerımı oynadım
  • tmm yarım kırmızı mavi defter kaplığı alıp deneyeceğm
  • quote:

tmm yarım kırmızı mavi defter kaplığı alıp deneyeceğm

http://www.3dgozluk.com/3d-gozluk-yapalim/

bu linkten yardım alarak daha detaylı bi gözlük yapabilirsin
  • Ati 10.3 ve iz3d ile MW2 den aldığım ss ler. Gözlüğüm olmadığı için ben birşey anlayamıyorum ama. Gözlüğü olan arkadaşlar ss leri 3d olarak görebiliyorlarsa benim işim 3 liralık gözlüğe kaldı demektir.

• quote:

quote:

tmm yarım kırmızı mavi defter kaplığı alıp deneyeceğm

http://www.3dgozluk.com/3d-gozluk-yapalim/

bu linkten yardım alarak daha detaylı bi gözlük yapabilirsin

tmm sağol

• ekran kartım garantiden bi gelse ne güzel olur evde 3 boyutlu offf içim gidiyo
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.