Şimdi Ara

stereoskopik 3d (Neticeler Eklendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
355
Cevap
2
Favori
23.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • foto ekleyecektim ama frps ile ss almayaa calıştım oldu fakat stereoskoip 3d efectlerini almıyor normalşeklinde geliyor ss ler baska bi yol arıyorum
  • hocam bende win 7 kullanıoyorum imzamdaki sistemle 3d oyunlardaki perfomans nasıl olur acaba birde karton gözlükle tam oluomu acaba bende denemek istioyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir_74

hocam bende win 7 kullanıoyorum imzamdaki sistemle 3d oyunlardaki perfomans nasıl olur acaba birde karton gözlükle tam oluomu acaba bende denemek istioyorum

karton gözlükle mükkemmel netice alınıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ersinciex -- 27 Mart 2010; 18:28:43 >
  • evet arkadaşlar sizin için uğraştım olmadı ama n97 ile direk monitörden çektim resimleri pc ye atıyım ordan upload edip linkleri paylaşıcam sizlerle birazdan

• Bir gzlük bulabilsem bende iz3d ile bile olsa zevk alırım herhalde. Ama iz3d de neredeyse yarı yarıya performans düşüyor stereoscopic de de performans düşüşü oluyormu acaba. Ayrıca 60Hz monitörler ile kullanılıyor 3d özelliği.
  • Birde Win7 çıktı başıma.Yarın bir format atayım gözlüğüde bulunca deneyeceğim cs de işe yarar mı bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Candemir
    Bir gzlük bulabilsem bende iz3d ile bile olsa zevk alırım herhalde. Ama iz3d de neredeyse yarı yarıya performans düşüyor stereoscopic de de performans düşüşü oluyormu acaba. Ayrıca 60Hz monitörler ile kullanılıyor 3d özelliği.

Yok performans dususu cok iyi gosteriyor yukarda ss ler mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ersinciex -- 27 Mart 2010; 19:44:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: biostrike
    Birde Win7 çıktı başıma.Yarın bir format atayım gözlüğüde bulunca deneyeceğim cs de işe yarar mı bu ?

Butun oyunlari 3d ye ceviriyor oyun icindeyken tek kombinasyonlariyla tekrar eski haline getirebiliyorsun ayrica cs gibi oyunlarda lazer hedef sistemi geliyor ayriyatten nerdeyse tum oyunlara mukemmel uyumlulugu var
  • Ben de gecen sene denemıstım bu 3d oyun olayını.Ekstra bır program ya da drıver yuklemeye gerek yoktus.Sadece nvidia kontrol panelınden 3dyı aktıf etmek yeterlı oluyordu.Kırmızı mavı 3d gozluklerle oynadım bıraz.Gta 4 ve crysiste denemıstım.Fena bır tecrube degıl.Ama bırhaylı performans kaybı oluyordu.Artı bır sure sonra bas agrısı yapabılıyor.Sız performans kaybı olmuyor dedınız.Acaba nvidia son surucusuyle farklı bırsey mı uyguladı.Stereo 3d olayı sadece fermilere has bır ozellık degıl mıydı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-
    Ben de gecen sene denemıstım bu 3d oyun olayını.Ekstra bır program ya da drıver yuklemeye gerek yoktus.Sadece nvidia kontrol panelınden 3dyı aktıf etmek yeterlı oluyordu.Kırmızı mavı 3d gozluklerle oynadım bıraz.Gta 4 ve crysiste denemıstım.Fena bır tecrube degıl.Ama bırhaylı performans kaybı oluyordu.Artı bır sure sonra bas agrısı yapabılıyor.Sız performans kaybı olmuyor dedınız.Acaba nvidia son surucusuyle farklı bırsey mı uyguladı.Stereo 3d olayı sadece fermilere has bır ozellık degıl mıydı?

Valla ustte ss ler mevcut n97 ile cektim gozluk varsa elinizde inceleyin bide direk monitore bakarak olusan goruntuyu tahmin edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ersinciex

quote:

Birde Win7 çıktı başıma.Yarın bir format atayım gözlüğüde bulunca deneyeceğim cs de işe yarar mı bu ?

Butun oyunlari 3d ye ceviriyor oyun icindeyken tek kombinasyonlariyla tekrar eski haline getirebiliyorsun ayrica cs gibi oyunlarda lazer hedef sistemi geliyor ayriyatten nerdeyse tum oyunlara mukemmel uyumlulugu var

Kendi yaptığınız malzemeleri bir anlatırmısınız be aradım piyasada ama bulamadım gözlük. Kendim yapmaya çalıştım galiba aldığım renkli jelatinin renkleri tam tutmadı başarısız oldum yani.

Yapımında tam olarak neler kullanıdğınızı anlatırsanız sevinirim.

• quote:

quote:

Ben de gecen sene denemıstım bu 3d oyun olayını.Ekstra bır program ya da drıver yuklemeye gerek yoktus.Sadece nvidia kontrol panelınden 3dyı aktıf etmek yeterlı oluyordu.Kırmızı mavı 3d gozluklerle oynadım bıraz.Gta 4 ve crysiste denemıstım.Fena bır tecrube degıl.Ama bırhaylı performans kaybı oluyordu.Artı bır sure sonra bas agrısı yapabılıyor.Sız performans kaybı olmuyor dedınız.Acaba nvidia son surucusuyle farklı bırsey mı uyguladı.Stereo 3d olayı sadece fermilere has bır ozellık degıl mıydı?

Valla ustte ss ler mevcut n97 ile cektim gozluk varsa elinizde inceleyin bide direk monitore bakarak olusan goruntuyu tahmin edin

Evet koydugun sslere gozlukle baktım gayet ıyı.Hatta benım gecen sene gozlukle oynadıgım oyunlarda bu kadar ıyı derınlık yoktu.Kullandıgınız nvidia driverın adını soyleyebılır mısınız?Cidden performans dusmuyorsa 42"lcdde bır de ben 3d keyfı yasayayım

• bu ne ya? koyduğun resimler bildiğin kırmızı cyan karton gözlükle izlenen anaglyph resim. renk kaybı çok yoğun bunlarda. gözlüksüz oyna daha iyi. bunu zaten iz3d driverı ile 3 liralık karton gözlükle bütün ati nvidia kartlarda yapabiliyorsunuz. ama değecek bişey değil.

ben de 120hz monitör ve nvidia 3d gözlük le test yaptın sandım
  • quote:

quote:

quote:

Evet koydugun sslere gozlukle baktım gayet ıyı.Hatta benım gecen sene gozlukle oynadıgım oyunlarda bu kadar ıyı derınlık yoktu.Kullandıgınız nvidia driverın adını soyleyebılır mısınız?Cidden performans dusmuyorsa 42"lcdde bır de ben 3d keyfı yasayayım

windows 7 64 bit üzerinde

NVIDIA Driver Downloads

Product Current
    Installed Driver Latest Driver
    Update
    NVIDIA GeForce 8800 GT 197.13 Your PC currently has the latest driver installed for your GPU. No driver update is necessary at this time.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ersinciex -- 27 Mart 2010; 20:30:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

bu ne ya? koyduğun resimler bildiğin kırmızı cyan karton gözlükle izlenen anaglyph resim. renk kaybı çok yoğun bunlarda. gözlüksüz oyna daha iyi. bunu zaten iz3d driverı ile 3 liralık karton gözlükle bütün ati nvidia kartlarda yapabiliyorsunuz. ama değecek bişey değil.

sacmalama....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

quote:

quote:

Kendi yaptığınız malzemeleri bir anlatırmısınız be aradım piyasada ama bulamadım gözlük. Kendim yapmaya çalıştım galiba aldığım renkli jelatinin renkleri tam tutmadı başarısız oldum yani.

Yapımında tam olarak neler kullanıdğınızı anlatırsanız sevinirim.

http://www.3dgozluk.com/3d-gozluk-yapalim/

• quote:

windows 7 64 bit üzerinde

NVIDIA Driver Downloads

Product Current
    Installed Driver Latest Driver
    Update
    NVIDIA GeForce 8800 GT 197.13 Your PC currently has the latest driver installed for your GPU. No driver update is necessary at this time.

eyvallah saol
  • quote:

quote:

bu ne ya? koyduğun resimler bildiğin kırmızı cyan karton gözlükle izlenen anaglyph resim. renk kaybı çok yoğun bunlarda. gözlüksüz oyna daha iyi. bunu zaten iz3d driverı ile 3 liralık karton gözlükle bütün ati nvidia kartlarda yapabiliyorsunuz. ama değecek bişey değil.

sacmalama....

ya ne saçmalaması. ne olduğunu biliyoruz. ben de biraz baktım karton gözlükle kırmızı ve mavinin tonları çok azalıyor. ayırca gözlüğü çıkarınca bi göz kırmızımsı bi göz mavimsi görüyor. gerçek 3d görüntü en az 120hz monitör ve nvidia nın bu iş için ürettiği gözülüklerle olur. onun da maliyeti 1000 lirayı geçiyor

• quote:

quote:

quote:

sacmalama....

ya ne saçmalaması. ne olduğunu biliyoruz. ben de biraz baktım karton gözlükle kırmızı ve mavinin tonları çok azalıyor. ayırca gözlüğü çıkarınca bi göz kırmızımsı bi göz mavimsi görüyor. gerçek 3d görüntü en az 120hz monitör ve nvidia nın bu iş için ürettiği gözülüklerle olur. onun da maliyeti 1000 lirayı geçiyor

o farklı bi teknoloji 3d vision bu farklı bi teknoloji şuan kendime kurdugum sistemde emin ol ona yakın kalite yakaladım ben real 3d yi de gördüm merak etme sen tamam sende haklısın ama bu sistem senin bildigin eski anaglyph degil fena yapmışlar son mevzuyu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.