Şimdi Ara

Stepne çalınmasına karşı nasıl önlem alıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aracımdaki stepne ( MEGANE 3 HB ) bagajın alt tarafında, dışarıda, tel aparatla askıya alınmış. Her türlü hırsızlık olayına müsait... Stepneyi asma kilitle kilitlesem mi? yoksa yerinden çıkartıp bagaj da mı taşısam...Sizler çalınmaya karşı ne gibi önlem alıyorsunuz. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhsin kamer -- 6 Ekim 2011; 20:03:26 >

• aynı sorun fiorino stepnesi içinde geçerli

valla benim araç 4 aylık ilk çalındığında aliminyum jant gitti.

2 ye çalındığında gene alimunyun jant gitti bu sefer çelik aldım. ama aldığım gibi arabaya kapalı garaj yaptım :D

mahallede 3 tane daha fiorino var onların stepneside benim garajda duruyor
  • bızım sırketın peugeot boxer aracında stepnesını calmıslar daha yenı farktettık , boyle bır memleket olamaz arkadas lanet olsun
  • Stepnenin dışarıda olmasının çalınma gibi bir riski onu anladıkta stepnenin içeride olmasının ne gibi dezavantajı var da bazı üreticiler halen dışarıda bırakırlar?
  • İlk aklima gelen. Bagaja yer acilmasi. bagaj hacmi kucukse ve bagajda bir de koca tekeri gorsem eyvallah derdim. Hele bir de olumcul sekilde bagaj ihtiyacim varsa!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stepne evde.şişirici sprey var.
  • bagajın dışında alt taraftaki stepne yerine gaz tüpü taktıranlar var bana çok saçma geliyo arabanın altı yere sürtse nolucak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Transporterde asma kilit takmıştık, tam stepmeyi yerinden çıkarmaya yarayan bir kol vardı ona delik açarak ufak bir asma kilit takmıştık, hem belli olmuyordu hem güvenliğini sağlıyordu, tavsiye ederim.
  • kara kilit yada asma kilit faydali oluyyor
  • Bence en iyi onlem stepne yerine istepne, istetme hic olmadi isletme bulundurmak.
  • benim pick-upda da kasanın altında.
    aracı satarlarken anlatmışlardı;
    lazım olsa o denklemi çözüp stepneyi çıkaramam.
    çalabilecek adama helali hoş olsun
  • Ben özellikle LPG için alırken dikkat ettim. Stepnem yok ama stepne yerim bagajın içinde. Niye dışarı yaparlar anlamam. Sanırım kiri pisliği dışarda dursun ve bagaj dolu da olsa tekeri dışardan çıkarmak kolay olsun diye düşünülmüş. Ama gerek yok bence.
     Stepne çalınmasına karşı nasıl önlem alıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 6 Ekim 2011; 21:23:51 >
  • yuh, stepne çalınanıda mı var ?
  • muayenede fark ettiler.abi arabanin stepnesi yok diyince cok sasirdim.fiorinolarun cogunda caliniyormus yenisinide almadim.3 gun sonra yine calarlar.
  • Zamanın da Broadway'den de çalmışlardı. Baya sonra fark etmiştik. Gitti mi gidiyor tabi asma kilit faydalı olabilir.
  • transporter ı bayiden cıkarttım evin önüne geldim aksam gezmeye cıkarım dedim aşagı bir indim stepne yok. bayide unuttum sandım gittim adamlar çalmıslar dedi. ne kadar dogru ne kadar yanlıs bilmiyorum. ama o günden sonra dikkat ettim 10 tane transporter görsem en az yarısının stepnesi yok. almanlar bizim ülkeyi düşünememiş. koreliler düşünmüş starex in bagaj kapagu açılmadan stepne sökülemiyor. Gerçi allaha şükür yolda hiç lastigim patlamadı bu zamana kadar.
  • megane 3 lerde stepnenin dışararıda olduğunu bilmiyordum...bir şey daha öğrendim.
  • yakında gece far ayna ön cam fln araklarlar :D çıkmacıda satarız hesabı allahım ne günlere kaldık.
  • Allah'tan stepne açıkta değil:) Bagajda girinti yapılmış bölmede duruyor ki bence en doğrusu da bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Stepnenin dışarıda olmasının çalınma gibi bir riski onu anladıkta stepnenin içeride olmasının ne gibi dezavantajı var da bazı üreticiler halen dışarıda bırakırlar?

Maliyetten kaçmak diye düşünüyorum

Bir sabah işe gidiyorum sokakta bi baktım ne kadar stepnesi dışarıda olan araba var hepsini açmışlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.