Aranızda bu seriyi okuyan varmı? Bende 5. ve 7.kitabı var.Okumaya değermi? Yani bu soruyu sormamın nedeni seriyi tamamlamak isteyişim.Gidipte ilk kitaplarınıda alayımmı?Okuyanlardan fikir alabilirmiyim?
ben okudum bi 4 yıl önce. Bi heves okudum güzelde geldi. Ama ilk 3 kitabı sıkıcı. Daha doğrusu 1. kitap iyi ama 2 ve 3 çok sıkıcı. Onları geçebilirsen devamı çok güzel. Hızlı bir şekilde okuyabilirsin devamını. Zamanın varsa al oku derim güzel seri
1. kitabı bitirdikten sonra 4. ye atlamak senaryonun gidişatında bir problem yaratmazmı?
quote:
Orijinalden alıntı: Impavide
1. kitabı bitirdikten sonra 4. ye atlamak senaryonun gidişatında bir problem yaratmazmı?
onları geçebilirsen dediğim sıkılmadan okuyabilirsen anlamında söyledim. Tabii ki atlama olmaz. Senaryo bozulur
Sürükleyici bir seri. Arkadaşın dediği gibi 2. ve 3. kitaplar gerçekten bayıyor, asıl atraksiyon 7. kitapta. Randall Flagg'e hasta olacaksın
Kara kule serisi en beğendiğim kitapların başında gelir.İlk kitap şahanedir Roland içine işler onunla birlikte gezinirsin adeta.2. kitap açıkara serinin en zayıf kitabı ,yukarıda 3. kitap sıkıcı falan demişler ama Çorak Topraklar da iyidir sadece o bilmece bölümleri kasar biraz o kadar.Bundan sonrası geyet iyidir,hele 4 ve 5. kitaplar şaheserdir benim gözümde.Tavsiyem kitap atlamadan tüm seriyi okuman yönünde.
İlk kitabını bi bulamadım ya.Arkadaşımdan 4-5-6-7 aldımda ilk kitap yok.Neyse artık elime bugün Kuşku Mevsimi adlı bi kitap geçti gene Stephen King'den onu okucağım artık...
Mükemmel bir seridir , okumanı kesinlikle tavsiye ederim
Çok iyi seridir ama herkesin aksine ben 2 ve 3'ü çok beğendim. 6 ve 7. kitapları sevemedim pek.
6. kitaptan sonra seri harika olur fakat sonu beni hayal kırıklığına uğratmıştı böyle destansı bir seriye o son yakışmadı bence
Hevesle 1. kitabı aldım seriye başlarım diye ama o kadar sıkıcı ki 80. sayfada attım kitabı.
quote:
Orijinalden alıntı: Anakhrapat
Hevesle 1. kitabı aldım seriye başlarım diye ama o kadar sıkıcı ki 80. sayfada attım kitabı.
Anlamıyorum ayrıntıları okumak neden bu kadar sıkıcı geliyor.Biraz zevk almaya çalışın,bütün eserler akıcak diye bir şey yok ki
quote:
Orijinalden alıntı: Anakhrapat
Attım dediğin kitabı 3 defa okudum.
İlk defa bu seriye başlayıp sıkıldım ve okumayı bıraktım diyen biriyle karşılaştım
quote:
Orijinalden alıntı: metalramco
İlk defa bu seriye başlayıp sıkıldım ve okumayı bıraktım diyen biriyle karşılaştım
Ben de böyle olmasını beklemiyordum,kitap okumayı seven bir kişiyim,bu tür kitapları da severim ama hangi King kitabına başlasam sıkılıyorum.Zevkler ve renkler.(Aslında zorluyorum da bir gram bile zevk almasamda 100-150 sayfa dayanıyorum sonra bırakıyorum.
Hangi seriye başlayacağımı şaşırdım. Yüzüklerin efendisi mi yoksa Kara Kule mi?
quote:
Orijinalden alıntı: Razer
Hangi seriye başlayacağımı şaşırdım. Yüzüklerin efendisi mi yoksa Kara Kule mi?
Önce Tolkien'ın kitaplarını oku.Ne de olsa Stephen King de bir Tolkien hayranı.
quote:
Orijinalden alıntı: MissedCall
quote:
Orijinalden alıntı: metalramco
quote:
Orijinalden alıntı: MissedCall