Kitaplarda Roland'ın dışındaki karakterlerin hikayelerini çok uzatmış . Hadi Roland'ın grubundan olanlar neyse de hikayeye giren herkesin hikayesini uzun uzun anlatmak sıkıyor insanı . Bunun yerine Kule'den , Eld'den , John Farson'dan falan filan bahsetse ya
Soracağım birşey var şimdi aklıma takıldı seriy okuyalı epey oluyor SPOİLER
SPOİLER SPOİLER SPOİLER
İlk kitaptaki Walter ile 6. 7. kitaptaki Walter aynı kişi mi siyahlı adam da diyor hani ? O zaman Walter,Marten,Flagg Randal aynı kişi bu durumda Mearlyn ne oluyor bu da mı aynı kişiydi ?
ben seriyi okudum ilk kitap süperdi 2 ve 3. kitaplar ise konuya giriş biraz gelişme idi ama 4 den sonra sı seri mükemmel oluyordu ben şahsen 5. kitabı yeniden okumayı düşünüyorum harikaydı seriyi okumayan ve stephen king hakkında biraz bilgisi olan herhangi bir kitabını okuyan ve seven birisinin seriyi okuması bence gerekiyor. @Jolly_RogeR sorunun cevabı EVET
ben de ilk 4 kitabı var ve 4. kitapta kaldım, bi ara devam etmeyi düşünüyorum okuduklarım arasında Silahşor en güzeliydi. Güzel bi seri oku derim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme