Bildirim
Steamdan Oyun almak istiyorum ama kredi kartım yok
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
https://www.gamekeystore.net/store/
Burdan havale ile alışveriş yapabiliyorsun.
Veya Paybyme idi sanırım bu kartla da alışveriş yapabilirsin. -
turkcell e gidiyorsun cep t paracard alıyorsun içine para yükledikçe kullanabileceğin kartı 5 tl de kart ücreti vererek alıyorsun sonra içine para yükleyip steam den alış veriş yapıyorsun kolay gelsin.Kartı almak için yaş sınırlaması 15 15 den küşüksen almasan daha iyi zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sunset Sarsaparilla -- 25 Temmuz 2013; 21:56:57 > -
quote:
Orijinalden alıntı: KiowagEE
turkcell e gidiyorsun cep t paracard alıyorsun içine para yükledikçe kullanabileceğin kartı 5 tl de kart ücreti vererek alıyorsun sonra içine para yükleyip steam den alış veriş yapıyorsun kolay gelsin.Kartı almak için yaş sınırlaması yok
15 yaş üstü -
quote:
Orijinalden alıntı: Mecnun1302
quote:
Orijinalden alıntı: KiowagEE
turkcell e gidiyorsun cep t paracard alıyorsun içine para yükledikçe kullanabileceğin kartı 5 tl de kart ücreti vererek alıyorsun sonra içine para yükleyip steam den alış veriş yapıyorsun kolay gelsin.Kartı almak için yaş sınırlaması yok
15 yaş üstü
Özür diliyorum hemen düzelteyim -
Paybyme kart senin ihtiyacını karşılar
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
off ininal card alcam 1 yıl sonra napayım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X