Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (12995. sayfa)

9 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 32 Misafir (3 Mobil) - 36 Masaüstü5 Mobil
5 sn
349.765
Cevap
2.719
Favori
21.320.275
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
570 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Spelunky 2 Steam sayfası açılmış.
    https://store.steampowered.com/app/418530/Spelunky_2/

    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]


    @Venomstr

    Bu oyunun ismini duyunca hep ilk oyunda ki domuzdan anahtar alma sahnesi aklıma geliyor.Ondan sonra indirip oynamaya niyetlenemiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 17 Ağustos 2020; 10:53:2 >




  • Belki bu oyunlar için aldınız access bide üyelik devam ederken kaldırmaları kadar saçma bi şey olabilir mi ? EA cidden özürlü firma

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: d41mon

    Konuda gündem boşken yazayım,
    Hazır Cyberpunk için baya baya heyecanlıyken lordumuz CDPR'ın önceki Witcher oyunlarına bi daha bakayım dedim. Witcher 1'i beğenmedim mekanikler, grafikler kötü yaşlanmış. Witcher 2 ye başladım ve bitirdim. Sanki 3üncü oyunun olmak isteyip olamamış hali gibiydi. Yine de beğendim ve bitirdim ki seriye üçüncü oyundan başladığım için Witcher2 yi oynamamıştım ve ne kadar hata yaptığımı anladım. Şimdi Tekrar favori oyunum olan Witcher 3'e başlayınca her şey tekrar bi yerine oturdu. Bu oyun forumdaşlar başka bi olay. Normalde bi oyuna ikinci kere başlayınca sıkılırım ama 2 gündür aralıksız oynuyorum, mükemmel bir deneyim. İlk oynayisimda yapmadığım şeyleri de keşfediyorum ve diyebilirim ki MÜKEMMEL. Müthiş tatminkar savaş sistemi, anında içine çeken atmosferi, Velen'i, Novigrat'ı, Skellige'si. Harika müzikleri, leleleyleleleley'i, ustalıkla yazılmış karakterleri. Harika manzaraları, yağlı boya tablosu gibi sanat kalitesi. Sadece gezerken bile hafif yağmur ile beraber ağaçların hışırdaması ve arkada çalan müzikleri. Yennefer, Triss, Cirilla ve tabiki master Witcher Geralt reis. Yennefer'in kaprisleri ve Ciri için annelik figürü, Geralt ve Ciri arasındaki baba kız ilişkisi. Yennefer ve Triss arasında seçim yapmamız, ikisini de seçersek bazı hoş olmayan sürprizler olması. Dandelion, Zoltan, Keira Metz, Priscilla ve meşhur kalp ısıtan müziği, Baron ve tabiki Vesemir usta. Hepsinin kendine özgü, akılda kalıcı karakteri. Gwent, genelevler, hayat kadınları, romance seçenekleri, zırh setleri. Ek olarak iki metreden düşünce ölmemiz ve Roach :) Şu oyunu oynadıkça Cyberpunk için daha da heyecanlanıyorum. Umarım güzel çıkar da üzülmeyiz Cyberpunk reis. CDPR, sana güvenim tam, şaşırt bizi. <3
    Zevkler ve renkler kişiden kişiye değişiklik gösterebiliyor işte. Örneğin ben 3 oyunun da harika olduğunu düşünüyorum ama buna rağmen 2. oyunun karanlık yapısı, zorlayan oynanışı ve tasarım harikası olduğundan çok zorlayan haritası yüzünden yalnızca 1 kez bitirebildim. Üstelik yüzde 60-70 falan olarak. 2. kez başlamıştım 1-2 ay önce ama beni boğduğundan erkenden bıraktım.

    1. oyunu ise 2 kez bitirdim. İkinci oynayışımın sebeplerinden biri sevgimin abartılı olup olmadığını anlamak istememdi ve yine bayılmıştım. Eşsiz müzikleri, aşık olduğum atmosferi, oyunun verdiği yaşama hissi, özenle hazırlanmış yan hikayeleri derken düşüncelerimde abartı olduğunu düşünmüyorum. Ha mekanikler dersek casual olduğumdan hiç takmadım. Öyle olsa bile sırf mekanikten ötürü çöpe atılmayı hak etmiyor bence bu oyun. 2.5 liralık fiyatını öne sürmüyorum bile. Ucuz diye neler neler oynuyor insanlar bu hayli hayli oynanır.

    Keşke Remake'ini yapsalar da bir kez daha oynasam. 3.'ye tekrar başlayasımı getirdin. Zaten yüklemiştim 1 hafta önce tekrar başlamayı düşündüğümden, sözlerin tuz biber oldu.




  • Katılmamak elde değil. Yalnızca 3'ü bitirmiş biri olarak şunu söyleyebilirim ki; 1. oyunun müzikleri bir başka.
  • Originden alınmış EA açarsa basic i Steame bağlama gibi bir durum olabiliyor mu ? Bilen var mı ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gerçek bir Witcher oyuncusu ilk oyunu sırf eski diye oynamamazlık etmez ki zaten. Herhalde bir ben göremiyorum bu yaşlanmayı. Dövüş mekaniklerine alışmak ise yirmi otuz dakika bir şey.
  • witcher diye diye akşam yeniden başlatacaksınız beni
  • Forza Motorsport 7 nasıldır arkadaşlar? Gran Turismo serilerine benziyor.

    Standart sürümü 55 TL olmuş, araç paketlerin çoğu ücretsiz görünüyor. Kontroller ve optimizasyonu FH3 kadar iyi mi?
  • Forza Horizon 3 madem satıştan kaldırılacak, kaldırılmadan önce 23 TLye aldım reisi, haber veren arkadaşlara teşekkürler. FH4ü uzun saatler oynadım, bir de FH3e bakarım nasılmış. Hoş 60 GB download var ama akşam Microsoft Flight Simulator indirmeye açılacak, ondan sonra sıra gelir ancak.
    Şu sıralar Microsoftun oyunlarıyla devam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgennyk -- 17 Ağustos 2020; 13:48:9 >
  • Microsoft Store'da ea access önceden satılıyor muydu? Şu an yıllık 65 TL, steam ile aynı fiyattan satılıyor.
    Edit: konsol içinmiş arkadaşlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgennyk -- 17 Ağustos 2020; 13:47:45 >
  • bilgennyk kullanıcısına yanıt
    Satılıyordu. Fiyatı da aynıydı ama maalesef konsol için kullanılıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • marvel s avanger betasına girilmiyor sanırım beta bitmiş boşa indirdim 30gb oynamadan bitirdi adamlar bari 1 hafta yapsaydılar.
  • Atmin kullanıcısına yanıt
    14-16 Ağustos arası geçerliydi.
  • Atmin kullanıcısına yanıt
    hafta sonu open beta var silme o zaman oynarsın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 17 Ağustos 2020; 14:39:48 >
  • Impakt kullanıcısına yanıt
    Cevap verdiğin için sağol hocam. Dipten yükselmek güzel oluyor dediğin gibi önerini yapacağım :)
    Hocam bir de merak ettiğim her sene bu oyunu almaya el vermiyor, fm 20 uzun süre götürür mü gelecek oyunlara ihtiyaç olmadan çünkü seri gittikçe pahalılaşıyor.20’yi alınca hani yakın zamanda 21 falan çıkarsa zaten alamam çıktığı gibi ama pişman olmam değil mi ? Büyük bir değişiklik olur mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 kez normal olarak bitirdim zaten bu yüzden bu kez Ng+ olarak mı başlasam acaba w3'e, ne dersiniz? Ng+ olunca ne oluyor ki yani? Oyun çok zorlaşacaksa bulaşmayı istemem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • NG+ ile sadece aynı levelden devam ediyorsun ve tabi oyunda bir nebze zorlaşıyor.
    Çokta gerekli değil , Baştan başlayıp en zor seçenekten oyunu bitir daha iyi.
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    ilk oyunu 2008 yılında oynamıştım ve dibim düşmüştü. hâlâ favori oyunumdur biraz da nostalji kafasıyla. sonradan 2 defa daha bitirdim ve ömrüm yeterse bir ara tekrar oynamayı istiyorum.
    sırf mekanikleri biraz eski diye bu oyuna şans vermemek cidden büyük kayıp türü sevenler için.
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Hocam gerçek witcher oyuncusu falan diyip kendi kendimizi bölmeyelim bence. Zaten oyun sektörü "vay sen mobilcisin", "vay sen Minecraft oynuyorsun", "fortnite oynayan velettir" diye diye bölünmüş ve baya tiksindirici bi hal almış durumda. Bizler sektörde tek kişilik action rpg seven azınlık olarak hoş bir şekilde sevdiğimiz oyunları övelim derim.
    Evet witcher 2 güzel oyun ve witcher 3 şuan oynadığım en iyi oyun, God of War 2018 ile beraber zirvedeler benim oyun dünyamda. Witcher 1 ise güzel oyun ona lafım yok. Hâlâ günümüzde çıkan birçok AAA oyundan daha kaliteli. Triss, Shani karakterleri çok etkili. Atmosfer gayet güzel. Ama beni diğer iki oyun kadar açmadı sadece, bu sevmediğim anlamına gelmesin sakın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.