Şimdi Ara

STEAM Rehberi/Soru-Cevap (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.739
Cevap
43
Favori
224.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunun D sürücüsün de olması için steamın D de olması gerekir
    bilgisayarın da crackli oyun olması bir sorun olmaz ama paran varsa bi an önce orjinal alman multiplayerrrrr
  • Beyler babam kredi kartını iptal ettirdiği için artık steamdan oyun alamıyorum. Almanyada yaşayan vs varsa şu paysale olayıyla bana oyun alabilirmi?

Yada

Başka bir yöntem var mı?
  • Bir hesabimdaki oyunu başa bir hesaba aktarabilirmiyim bu nasil olur......?
  • arkadaşlar merhaba şöyle bir sorum olacak cs 1.6 steam hesabımdan indirip oynadıgımda daha isabetli atış vb gibi durumlar söz konusu olabiliyor mu?
  • Steam'le ilgili 3 soru var kafamda beyler ve ona göre orjinal F1 oyunu alabilirim:

1- Key'i mağazadan veya steam sitesinden almamızın farkı var mı? Mağazadan oyunu Dvd'li almanın tek yararı oyunu Steam sunucularından indirmek yerine Dvd'den kurmak mı?

2- Oyunları açarken veya save dosyalarını kaydederken offline ortamda Steam'e bağlanmadan yapabiliyor muyuz?

3- Oyunu istediğimiz drive'a ve standard olmayan bir konuma (örnek d:\Oyunlar..) kurabiliyor muyuz yoksa Steam'in dayattığı klasöre mi?

Sağolun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Steam'le ilgili 3 soru var kafamda beyler ve ona göre orjinal F1 oyunu alabilirim:

1- Key'i mağazadan veya steam sitesinden almamızın farkı var mı? Mağazadan oyunu Dvd'li almanın tek yararı oyunu Steam sunucularından indirmek yerine Dvd'den kurmak mı?

2- Oyunları açarken veya save dosyalarını kaydederken offline ortamda Steam'e bağlanmadan yapabiliyor muyuz?

3- Oyunu istediğimiz drive'a ve standard olmayan bir konuma (örnek d:\Oyunlar..) kurabiliyor muyuz yoksa Steam'in dayattığı klasöre mi?

1- aynen dediğin gibi tek o fark var bide alisveris gecmisinde biri prekande olarak görünüyor oda önemli değil.
    2- oyunu aktif ettikten sonra offline modda oynayabilirsin
    3- galiba sadece hangi sürücüye yükleyeceğini secebiliyorsun,o da istediğin sürücüde steamapps diye bir klasore atıyor oyunu.

Umarım yardımcı olabilmisimdir, iyi günler. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: unhill

quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Steam'le ilgili 3 soru var kafamda beyler ve ona göre orjinal F1 oyunu alabilirim:

1- aynen dediğin gibi tek o fark var bide alisveris gecmisinde biri prekande olarak görünüyor oda önemli değil.
    2- oyunu aktif ettikten sonra offline modda oynayabilirsin
    3- galiba sadece hangi sürücüye yükleyeceğini secebiliyorsun,o da istediğin sürücüde steamapps diye bir klasore atıyor oyunu.

Umarım yardımcı olabilmisimdir, iyi günler. :)

Anladım, çok sağol kardeşim. Aklıma geldikçe sorarım yine kısmetse :)

• arkadaşlar orjinal fm 13 aldım steamde hesap açıp key girdikten sonra arkadaşa versem o da kursa sıkıntı çıkarır mı steam olayı?
  • KOnuyu bilen bir arkadaş benim mesajımıda cevaplayabilirmi acaba ona göre hesap olacağım. Teşekkürler.
  • Steam'in bilgisayara indirilen app 'ine giremiyorum. önceleri çıkış yap, offline çalış gibi opsiyonlar sunuyorken şimdi önce bir güncelleme yapmaya çalışıyor akabinde de error veriyor.
  • Herkese merhaba steamden oyunu hediye alarak alınca sanırım takas yapabiliyormuşuz peki bu şekilde alınca kendimiz oynayabiliyormuyuz birde bilgisayara format attırıcam account sayesinde tekrar indirebilirmiyiz saygılar.
  • Benim yeni keşfettim çok mantıklı ve oyuna verdiği paradan illallah eden kişiler için biraz zahmetli ama bir o kadarda insanı büyük bir kara sokan sistem varmış illaki bileniniz vardır ama bilmeyenler için sistemi anlatayım olayı size reklam,anket veya oyun gibi yerlere yönlendirerek bunlara tıklamınızı,doldurmanızı istiyor eğer oyunsa belli bir puan veya level'a gelmenizi istediği de oluyor ve siz bunları yaptıkça hesabınızdaki kredi miktarı artıyor her 100 kredi=1 dolar ortalama 1 ay içinde her gün maksimum 15-20 dakikanızı ayırarak toplayabileceğiniz para 20 $ kadar buyrun Buradan kayıt olabilirsiniz
  • Bilgisayara format attım dolayısıyla C'de olan steam silindi ama oyunlar D sürücüsünde. Şu an steam'i yeniden kurdum yüklü oyunları steam'e ekleyemez miyim?
  • arkadaşlar ben pc ye format attım steamı yükledim giriş yaparken ID PAROLA yazıyorum doğru bir şekilde ama
    yeni bir pcden giriş yapmışım bu pcden erişim sağlamak için w.cn adresine mail yolladık diyor acıyorum maillere bakıyorum mail fln yok ve bundan önceki maillerde silinmiş yeni mailde gelmiyor oraya acaba nasıl düzeltebilirim sorunu
  • arkadaşlar benim steamım @w.cn uzantılı bi maile bağlı ve bunun domaini kapatılmış mail fln alamıyorum steama giriş yapmak istiyorum mail yolladıgını soyluyor ama mail gitmiyor ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim :(:(:(
  • Beyler steam'de şöyle birşey mümkün mü :
    Ben COD4 MW2'yi aldım ama steam üzerinden değil direk bilgisayardan oynamak istiyorum.
    Oyuna her girmek istediğimde steam'e giriş yapmak istemiyorum.
  • beyler steam de alıs-veris gecmisimizi gorebiliyormuyuz?

simdiden tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mangalyurekli

beyler steam de alıs-veris gecmisimizi gorebiliyormuyuz?

simdiden tesekkurler

https://store.steampowered.com/account/
  • Ellerine sağlık, güzel çalışma olmuş
  • arkadaşlar steam hali hazır da c ye kurulu durumda. C sürücüsünde yer kalmadı oyunumu d ye taşıma imkanım var mı?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.