Şimdi Ara

STEAM Rehberi/Soru-Cevap (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.739
Cevap
43
Favori
224.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mehmetertürk

steam dan oyun alınca oynamak için online olma sartı var mı?

Oyununuzu aktif edebilmek adına, tek seferlik siteye bağlanmak dışında, internet bağlantısı gerektirmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

quote:

Oyununuzu aktif edebilmek adına, tek seferlik siteye bağlanmak dışında, internet bağlantısı gerektirmiyor.

ilginiz ve bilğiniz için teşekkürler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

quote:

ilginiz ve bilğiniz için teşekkürler

Rica ederim, iyi forumlar;
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskis

bir sorum olucakti steam üzerinden oyun aldim geri vermek istiyorum bu nasil yapilir acaba mümkünmüdür?

Geri veremiyorsun bildiğim kadarıyla, ancak takas vs. yapılabiliyor diye duymuştum.
  • Arkadaşlar benim Pc'mde nedense steam çalışmıyor neden sizce ??
  • Arkadaşlar bugun tf2 yükledim yeni olduğu için maplar kurulmamış bir swye girerken donuyor nasıl hallederim bu işi
  • Steam üzerinden aynı oyuna sahip oldugum arkadasım o oyunun yedeğini alıp usb ile bana verse sorunsuz yukleyebilirmiyim bilen varmı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum bence görüntü kalitesi iyi bir oyun arıyosan sana tavsiyem yemek oyunu
  • bu oyunlardan sıkıldıysanız sırada keyifli kuaför oyunları var beylerrrr....
  • Benim bir sorum olacak diyelim kredi kartıyla oyunu aldık. Telefonuma kredi kartınızla şu kadar işlem yapılmıştır diye mesaj geliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pembekedi

Benim bir sorum olacak diyelim kredi kartıyla oyunu aldık. Telefonuma kredi kartınızla şu kadar işlem yapılmıştır diye mesaj geliyor mu?

Ahahah aman babanın telefonuna mesaj gitmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozquresen -- 29 Ocak 2013; 5:24:01 >
  • :D hahaha yok canım, işlem yaptım da mesaj felan gelmedi başka internet siteleriden alışveriş yapınca mesaj geliyor du normalde steamdan yaptım mesaj gelmedi sakata gelmeyelim...
  • red orchestra ostfront 41-45 oynayan var mı aramızda, oyuncu sayısı iyiyse alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozquresen

quote:

Benim bir sorum olacak diyelim kredi kartıyla oyunu aldık. Telefonuma kredi kartınızla şu kadar işlem yapılmıştır diye mesaj geliyor mu?

Ahahah aman babanın telefonuna mesaj gitmesin

çakaaal :D
  • windows 8 geçtiğim için steam hesabına otomatik bağlanırken şifre istedi şifremi unuttum dedim kullanıcı adımı yazdım mail adresine şifre gitti dedi ne gelen var ne giden kullanıcı adımı unuttum dedim mail adresimi yazınca hata verdi ne yapacağım acil yardım oyuna verdiğim paralar gözümün önüne geldikçe çıldırıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: WADE46

windows 8 geçtiğim için steam hesabına otomatik bağlanırken şifre istedi şifremi unuttum dedim kullanıcı adımı yazdım mail adresine şifre gitti dedi ne gelen var ne giden kullanıcı adımı unuttum dedim mail adresimi yazınca hata verdi ne yapacağım acil yardım oyuna verdiğim paralar gözümün önüne geldikçe çıldırıyorum

Epostandan gereksiz e bak bazen oraya da geliyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WADE46

windows 8 geçtiğim için steam hesabına otomatik bağlanırken şifre istedi şifremi unuttum dedim kullanıcı adımı yazdım mail adresine şifre gitti dedi ne gelen var ne giden kullanıcı adımı unuttum dedim mail adresimi yazınca hata verdi ne yapacağım acil yardım oyuna verdiğim paralar gözümün önüne geldikçe çıldırıyorum

Epostandan gereksiz e bak bazen oraya da geliyor

her yere baktım

• Başka e postan varsa ona bak hocam daha da aklıma başka bir şey gelmiyor
  • quote:

Başka e postan varsa ona bak hocam daha da aklıma başka bir şey gelmiyor

diğer mail adresine steam hesapları var o maillerle diğer hesaplara giriyorum oyun olana giremiyorum
  • Playstore dan aldım CoD MW3 ü girdim steama yazdım kodu indirdim ama oyun C sürücüsünde. Oyunu nasıl D ye aktarabilirim? Bir de orijinal oyun konusunda yeniyim pc de crackli oyunlar var. Bundan dolayı hesabıma bir şey olur mu? korsanı bırakmaya çalısıyorumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.