arkadaşlar bende böyle bir sorun oluştu.Çözümü bilen var mı ?
Herkese selamlar,
Kutulu FM 2009'u aktivite ettim fakat oyun 2 tane gözüküyor nasıl düzeltirim?
Abi steam üyeliğim vardı ama herşeyi unutum uzun süresinde bilgisayar dan sildim bu bir sorun olurmu yani yeni bir üyelik açabilirim değilmi ayrı bir e postaya
(Aynı bilgisayara yükleyeceğim) Eğer anlatamadıysam demek istediğim bo2 indirirken(orjinal) yeni steammı verecekler yoksa eskisinimi ben eskisinin herşeyini unuttum Ne yaparım (epostamın şifresinde bilmiyorum zaten 20-25 epostam war bilgisayara format atmadım) Tşk...
steam de post video olayını nasıl yapabilirim?
Arkadaşlar cahiliğimin kusuruna bakmayın soru soracağım Counter Strike GO steam da 7.49 usd almak istiyorum fakat emin olamıyorum oyunu aldım diyelim online oynamak istiyorum aldığımda key filan veriolarmı yoksa ayriyetten key almak gerekiyormu ? cevaplarsanız sevinirim.
sadece steam dakilerle oline yalış anlamadıysam peki steam kalabalık oluyormu yani oyuyacak adam bulabilirmiyim? cevap için saol bu arada :D
steam e başka bir bilgisayardan giriyorum bana güvenlik kodu gönderiyor ama gmail e gelmiyor spam kutusunda falan da yojk ne yapabilirim
Merhaba!
Görüyoruz ki Steam'e yeni bir tarayıcıdan veya yeni bir bilgisayardan giriş yapıyorsunuz. Belki de bir süredir öyleydi... Güvenlik önlemi nedeniyle bu tarayıcıya erişim hakkı sağlamak için hotmail.com adresine yollamış olduğumuz özel kodu girmeniz gerekmektedir. BU KOD NEREYE gönderiliyor BENİM gmail lime bişe gelmiyor
tamam sorunu çözdüm
teşekkürlerr bu yararlı bilgiler için
Merhaba, bir sorum olacaktı. Şimdi kredi kartı ile herhangi bir oyun aldığımızda ücreti anında karttan düşüyor mu yoksa ekstre zamanı mı o fiyat alınıyor? Çünkü limit olmadığı halde kartla oyun aldım az önce.
Steam hesabımda yüklediğim oyun şimdi yüklü değil diye gözüküyor? Steam kütüphaneden çift tıklayınca yükleme çıkıyor ama oyun steam'in kendi klasörü olan common'un içinde, oradaki exe'ye çift tıklayınca açılıyor, sorunsuz multiplayerına da bağlanıyorum ama kütüphanede gözükmüyor. Sorunu nasıl aşabilirim?
Steam'in düzeltmesi gereken 2 büyük eksiği var. 1.si eskiden hesaba giriş yapmak için mail adresi kullanılıyordu, yeni sisteme geçince mail adresi giriş adı oldu. Eski hesabımın giriş adı yıllar önce kapattığım mail adresi. Bunu değiştirme imkanı sağlasalar çok güzel olacak, nasıl olsa her hesabın kendine özel eşşiz numarası var. 2.si ise 3.part DRM. Zaten Steam'in kendisi bir çeşit DRM daha başka engele ne gerek var. Orijinal olarak aldığın oyunu bile doğru düzgün oynayamıyorsun, yok bağlantı hatası yok 5 kullanıcı limiti.
merhaba arkadaslar steam dan aldıgım oyunu internet olmadan nasıl oynarım bulamadım bi türlü birde aynı hesabı dıger bır pc de kullanabılırmıyım
ben steamden oyun alınca bana key mi verilecek dilersem bu keyi kullanmadan satbilirmiyim. Ayrıca kullanılan keyi nasıl satarız
Merhaba Arkadaşlar Amazon.com'da giftcardım var 15 dolarlık batman archam diye bir oyun var almak isteyen veya başka bir oyun da olabilir ilginenenler pm atabilir
staem de yedeklediğim dosyaları geri yüklerken 1.diski yüklüyor, 2. diske geçince kalan kısmı internetten indiriyor 2. diski istemiyor. kalan kısmı 2. diskten nasıl devam ettirebilirim?
bir sorum olucakti steam üzerinden oyun aldim geri vermek istiyorum bu nasil yapilir acaba mümkünmüdür?
arkdaşalar bi soru sorucaktım benim steamda fm 13 vardı bilgisayara format atmak zorunda kaldım şimdi steam a giriytorum kütüphaneye geldimğimdi hiç fm 13 gözükmüyor neden acaba ?
steam dan oyun alınca oynamak için online olma sartı var mı?