Şimdi Ara

STEAM Rehberi/Soru-Cevap (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.739
Cevap
43
Favori
224.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar steam hesabimin kütüphanesinde 2 oyunum kayıtlı onlari diger steam hesabima nasıl aktarabilirim
    yardim edermisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: wesker3135

Arkadaşlar steam hesabimin kütüphanesinde 2 oyunum kayıtlı onlari diger steam hesabima nasıl aktarabilirim
    yardim edermisiniz

unut o işi...öyle bir şey asla olmaz.
  • selam arkadaşlar bi sorum olucak,uzun süredir steam üzerinden counter oynarım ve genelde yabancı serverlar üzerinden.genelde pingim 100 civarıydı ve bu yüksek bir değer oyuna göre.merak edip kurcalarken indirme kaynağımın avusturya olduğunu gördüm,merak ettiğim en en düşük ping değerlerini hangi ülke veriyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aramasorma -- 23 Ekim 2012; 20:35:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aramasorma

selam arkadaşlar bi sorum olucak,uzun süredir steam üzerinden counter oynarım ve genelde yabancı serverlar üzerinden.genelde pingim 100 civarıydı ve bu yüksek bir değer oyuna göre.merak edip kurcalarken indirme kaynağımın avusturya olduğunu gördüm,merak ettiğim en en düşük ping değerlerini hangi ülke veriyor?

Indirme kaynağının yüklenmiş oyunla ilgisi yoktur, sadece oyun indirirken önemlidir. Sen yine de Türkiye seç, daha sonra indirme yaparsan sorun olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyvallah
  • beyler steam in web sayfası bir türlü açılmıyor aynı sorunu yaşayan var mı ?
  • Google Dns veya başka bir dns kullanıyorsan onu iptal et otomatik yap..

yada aşagıdakilerini hosts dosyasına ekle.

87.248.210.254 cdn.steamcommunity.com
    87.248.210.254 media.steampowered.com
    87.248.210.254 cloud.steampowered.com
    87.248.210.254 cdn.store.steampowered.com
    87.248.210.254 cdn.steampowered.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AL[e]N -- 31 Ekim 2012; 13:05:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AL[e]N

Google Dns veya başka bir dns kullanıyorsan onu iptal et otomatik yap..

yada aşagıdakilerini hosts dosyasına ekle.

87.248.210.254 cdn.steamcommunity.com
    87.248.210.254 media.steampowered.com
    87.248.210.254 cloud.steampowered.com
    87.248.210.254 cdn.store.steampowered.com
    87.248.210.254 cdn.steampowered.com

saol hocam işe yaradı
  • Arkadaslar fm 2013 u oyniyacaktik arkadasla steam i acmaya calisiyorum fakat her seferinde connecting yazisi ciktiginda yanit vermiyor nasil duzelticem bu sorunu??

• etc için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusbeen -- 7 Kasım 2012; 1:42:32 >
  • Paypal adresi ile steam adresi farklı olursa hesap bloklanır deniyordu hala bu olay mevcut mu? Adresimi değiştirip paypal adresim güncelledim lakin steam adresini değiştirmek mümkün değil. Fikri olan var mı?
  • öncelikle herkese selam.
    geçen gün GTA IV serisi indirime girmişti ve almıştım ben de . Gayette ucuzdu durduramadım kendimi aldım hemen, ancak ellerinde key kalmamış. Böyle bir sorunu olan arkadaş var mı acaba ? ya da yaşayan ve kaç güne düzelir acaba

edit:bugün itibariyle verdiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saasi -- 12 Kasım 2012; 19:24:12 >
  • Bir sorum olacak. Daha önce hiç steam kullanmadım ama bu aralar bir hevesle hesap açtım ve ACIII alıp almamak arasında gidip gidip geliyorum. Bu steam'den aldığımız oyunları bilgisayara .iso şeklinde kaydedebiliyormuyuz. Mesala aldığım oyunu iso formatında dvd'ye yazdırsam arşivlesem, yada ilerde başka bir pc'ye yüklesem offline şeklinde oynayamazmıyım ?
  • merhaba
    fm 13 aldım steam üzerinden de kurdum.laptop ım bozuldu bende şuan masaüstüne kuruyorum aynı oyunu.steam bir mail attı you access from new pc falan filan..acaba bir sorun çıkarmı?istediğim zaman burdan istediğim zaman laptopımdan oynayamazmıyım?saygılar
  • arkadaşlar torchlight diye bi oyun indirdim ama oyuna girmiyor steam i aciyor ama oyuna girmiyor cozumu nedir ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisgucuk

bende ilk defa steam kullanan biri olarak ilk 2 oyunumu aktif ettim. oyunlar aktif edince otomatik oyun inmeye başladı. merak ettiğim şey şu ben nasıl tekrar indir diyebileceğim. örneğin format attıktan sonra steam kurduğumda oyunlar bölümünde oyunlarım çıkacak bende indir gibi bir buton mu göreceğim. (tekrar indirmesinde sıkıntı yok internet hızım yeterli) birde tekrar tekrar indirmede bir sınır var mıdır? teşekkürler

Steam türkçe ise kütüphane'ye gidip oyunu yükle demen yeterli sonra yeniden inmeye başlar :)
  • merhaba arkadaşlar size steam ile ilgili gördüğüm birşey i sormak istiyorum ıstanbul üsküdar da bir cafe ye gittim orada her makinede steam kurulu ve her makine için ayrı ayrı steam hesapları alınmış isimlerde xcafe1 gibi ama her makinede de steam hesabından alınmış en az 50 oyun var bu bir hile mi yoksa adam paraya kıyıp o kadar hesaba o kadar oyunu almış mi merak ediyorum doğrusu bilen biri varsa beni aydinlatsin

• quote:

Orijinalden alıntı: barriss

merhaba arkadaşlar size steam ile ilgili gördüğüm birşey i sormak istiyorum ıstanbul üsküdar da bir cafe ye gittim orada her makinede steam kurulu ve her makine için ayrı ayrı steam hesapları alınmış isimlerde xcafe1 gibi ama her makinede de steam hesabından alınmış en az 50 oyun var bu bir hile mi yoksa adam paraya kıyıp o kadar hesaba o kadar oyunu almış mi merak ediyorum doğrusu bilen biri varsa beni aydinlatsin

Aslında steam kırılabildiğini duymuştum kırıp oyunlarını oynayabiliyorsun ama bu dediğin yerde aynı şeyi yapmış mıdır bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furion90

quote:

Orijinalden alıntı: SmhDmr

arkadaşlar bu gün steam hesabımı açtığımda tf2 nin güncellendiğini gördüm bir baktım 4 gb güncelleme nasıl oluyor bu acaba evdeki diğer pc de 170 mb gibi bir güncelleme var sadece bende 4gb çıkamadım işin içinden.

dostum bendede garip birşey oldu ama gayet yararlı oldu
    orange box satın aldıımda half life 2'yi indiriodum sadece programı kapadım tekrardan açtım
    HL2 EPO1 ve EPO2 portal,half life last coast gibi oyunlar kendi kendine download olmuş ve steam açıp kapamam sadce 5 dakika sürdü :)
    sadece half life 2'yi download etmeme ragmen diğer oyunlarında 2-3 gb'lık download kısmı dolmuştu nsl oldu anlamadım ama güzeldi
    anliyacagın steam bazen kendinden geçebiliyor

Sen hl2'yi indirince + olarak steam source'yide indirmiş, diğer oyunlarında bu motoru kullandığı için ortalama % 25'lik bi alanı otomatik indirmiş oluyosun zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackScorpion35 -- 18 Kasım 2012; 10:19:10 >

• Merhaba arkadaşlar .. Bugün Playstore'dan "Tom Clancy's Hawx 2" adlı oyunu satın aldım .. fakat verilen etkinleştirme kodu ile Steam'den etkinleştiremiyorum .. daha öncede Playstore'dan oyun almıştım ama Steam'de etkinleştirebilmiştim .. Nedeni ne olabilir bu konu hakkında bir bilginiz varsa paylaşırsanız teşekkür ederim .. =)
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.