Şimdi Ara

STEAM Rehberi/Soru-Cevap (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.739
Cevap
43
Favori
224.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 津波

Steam ile istediğiniz bilgisayardan oynayabiliyorsunuz denmiş bir yerde.

Nasıl oluyor indirmek mi gerekiyor yoksa indirmeden oynatma gibi bir teknoloji mi geliştirildi?

İndirmek gerekiyorsa kötü. Bilmem kaç saat inmesini beklemek o an hevesi kırar.

Oyunu indirmek gerekiyor. Uğraşamam diyorsanız oyunların yedeklerini (backup) alıp diğer bilgisayara kurabilirsiniz.

Ancak bazı oyunlarda bu işlemden sonra yine de indirmeniz gereken dosyalar kalabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PainOfChaos

quote:

Orijinalden alıntı: 津波

Steam ile istediğiniz bilgisayardan oynayabiliyorsunuz denmiş bir yerde.

Nasıl oluyor indirmek mi gerekiyor yoksa indirmeden oynatma gibi bir teknoloji mi geliştirildi?

İndirmek gerekiyorsa kötü. Bilmem kaç saat inmesini beklemek o an hevesi kırar.

Oyunu indirmek gerekiyor. Uğraşamam diyorsanız oyunların yedeklerini (backup) alıp diğer bilgisayara kurabilirsiniz.

Ancak bazı oyunlarda bu işlemden sonra yine de indirmeniz gereken dosyalar kalabiliyor.

Yedek alma işi iyimiş. En azından iş görür. Tamamını indirmektense eksikleri beklemek daha iyi.

Sağol cevap için.

• Arkadaşlar benim oyun kütüphaneme Saints Row: The Third diye bir oyun gelmiş yanında 2 gün kalmış diyor bedava indirebiliyorum. 2 gün kalmış derken ne demek istiyor oyunu indireyim mi ? Bedava oynayabilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umuttekin3358

Arkadaşlar benim oyun kütüphaneme Saints Row: The Third diye bir oyun gelmiş yanında 2 gün kalmış diyor bedava indirebiliyorum. 2 gün kalmış derken ne demek istiyor oyunu indireyim mi ? Bedava oynayabilir miyim ?

Deneme sürümü gibi bir şey veriyor. İndirip 2 gün boyunca oynayabilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir666333

ben bilgisayara format şimdi attım etkinleştiremiyorum call of duty mw3 key'i daha önceden girdiniz diyor lütfen yardım edin lütfen ben oyunu kutulu bir şekilde aldım 160 tl verdim param boşuna gitmesin lütfen yardım edin lütfen bu benim için çok önemli

dikkat: kutulu oyunlarda kullanılmış cd key ler çıkabiliyor...aral game i telefonla ara,eskiyi sorup sana yeni cd key verecekler..dh forumları bu sorunlar ile dolu...oyunları steam üstünden alanlar hiç bir sorunla karşılaşmaz.
  • arkadaşlar steam de problem mi var 1 haftadır mağaza sayfası yok tarayıcıla siteye giriyorum ordada açılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmhDmr

arkadaşlar steam de problem mi var 1 haftadır mağaza sayfası yok tarayıcıla siteye giriyorum ordada açılmıyor.

aynen bende tam da bunu araştırıyordum hem steam den hem tarayıcıdan girilmiyor.Bide şuan no connection belası çıktı nezaman düzelir bilen varmı
  • quote:

arkadaşlar steam de problem mi var 1 haftadır mağaza sayfası yok tarayıcıla siteye giriyorum ordada açılmıyor.

hiç bir problem yok...kullandığın tarayıcıyı değiştir,opera kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefer33

quote:

Opera kullanıyorum ve giremiyorum :
  • Ben steami açdım ve update geldi sonra update de virus cıktı kasaya tası dedım virusu, ve steam artık çalısmıyor lutfen yardım EDIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerista

quote:

quote:

DNS ile oynamışsın...otomatik'e al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisoyuncu

Ben steami açdım ve update geldi sonra update de virus cıktı kasaya tası dedım virusu, ve steam artık çalısmıyor lutfen yardım EDIN

taşı dedin ve asrın hatasını yaptın.....game over.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

DNS'den miş teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende steam'e duzgun giremiyorum dns ayarlarını nasıl yapabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozankes98

quote:

quote:

quote:

quote:

Bende steam'e duzgun giremiyorum dns ayarlarını nasıl yapabilirim

burası yerine google a yaz,bulursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: burakyeke

beyler benim steam var ama pek oyun yok bi arkadaşımda var baya oyun şimdi ben onun hesabını alsam kendi pcmden onun oyunlarını indirsem sıkıntı yaşarmıyım ?

şifre bilgilerini biliyorsan istediğin bilgisayarda açıp oyunları indirebilirsin.
  • Steam'e adam gibi girmiyor ki artık. TTNET, Steam'in müşterilerini yiyor resmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickSniper06

Steam Wishlist nedir steamde daha yeniyim CS:GO sayfasına giriyorum satın alma falan yok add to wishlist yazıyor yardım edene teşekkür ederim.

Siteyi/programı Türkçe kullanabilirsin. Wishlist istek listesi oluyor, almak istediğin oyunları eklersin. Listeye baktığında hangilerinde indirim var kolaylıkla görürsün.

CS:GO satın almak istiyorsan önce sepete ekleyeceksin. Resimlerin hemen altında satın alma seçenekleri var, tek oyun mu paket olarak mı filan.
  • kredi kartı bilgilerini vererek almak güvenlimi arkadaslar
  • arkadaslar cities xl 2011 aldım türkçe yamayı yüklüyorom ama türkçe olmuyor bunu nasıl düzeltirim

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.