Şimdi Ara

STEAM Rehberi/Soru-Cevap (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.739
Cevap
43
Favori
224.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Ben şunu öğrenmek istiyorum: diyelim ki format attım ve steamdan aldığım oyunların cd key-activate key ya da adı her neyse işte, ondan yok. Ben formattan sonra steam yükleyip hesabıma giriş yapsam ve oyunları tekrar indirmeye çalışsam key ister mi? İstemezse nereden, nasıl yükleyeceğim? Hesabıma giriş yaptığımda direk kütüphanede mi gözükecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyes-on-you

Arkadaşlar merhaba. Ben şunu öğrenmek istiyorum: diyelim ki format attım ve steamdan aldığım oyunların cd key-activate key ya da adı her neyse işte, ondan yok. Ben formattan sonra steam yükleyip hesabıma giriş yapsam ve oyunları tekrar indirmeye çalışsam key ister mi? İstemezse nereden, nasıl yükleyeceğim? Hesabıma giriş yaptığımda direk kütüphanede mi gözükecek?

hesabına eklenmiş oyunlar herzaman kütüphanende olur
    yeterki STEAM serverları havaya uçmasın
  • Öncelikle merhaba

steamı ilk defa deniyeceğim kuracağım fakat sorum var

Oyunlar torrent gibi mi iniyor link gibimi(yani indirmeyi durdurup sonra başka zaman devam ediliyormu)
    Multiplayer oyunları rahatça oynayabiliyormusunuz
    Steamden oyunlar yüklüyken yan taraftada korsan oyunları oynayabiliyormuyum(steam yapımı yada başka şirket)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blizzard Days -- 31 Ekim 2011; 23:38:09 >
  • evet aynı torrent gibi indiriyorsun ve istediğin gibi durdurup kaldığı yerden devam ettiriyorsun.

İnternet hızına bağlı multiplayer oyun performansın.

Korsan oyunlara herhangi bir etkisi olmaz.
  • Steame bende yeni kayıt oldum merak ettiğim markette , mağazalarda alışveriş yapanildiğim kredi kartımla steamden alışveriş yapabilirmiyim yoksa artı işlemlerle kartı sanal alışverişe açmak filan gerekiyor mu?
  • Kredi kartınızın internet alışverişleri için açık olması gerek.
  • Kötü haber.

10 November 2011
    Dear Steam Users and Steam Forum Users:

Our Steam forums were defaced on the evening of Sunday, November 6. We began investigating and found that the intrusion goes beyond the Steam forums.

We learned that intruders obtained access to a Steam database in addition to the forums. This database contained information including user names, hashed and salted passwords, game purchases, email addresses, billing addresses and encrypted credit card information. We do not have evidence that encrypted credit card numbers or personally identifying information were taken by the intruders, or that the protection on credit card numbers or passwords was cracked. We are still investigating.

We don’t have evidence of credit card misuse at this time. Nonetheless you should watch your credit card activity and statements closely.

While we only know of a few forum accounts that have been compromised, all forum users will be required to change their passwords the next time they login. If you have used your Steam forum password on other accounts you should change those passwords as well.

We do not know of any compromised Steam accounts, so we are not planning to force a change of Steam account passwords (which are separate from forum passwords). However, it wouldn’t be a bad idea to change that as well, especially if it is the same as your Steam forum account password.

We will reopen the forums as soon as we can.

I am truly sorry this happened, and I apologize for the inconvenience.

Gabe.

Umarım ciddi sorun çıkmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• internet üzerinden key aldım steam download diyor.. ben oyunu haricen indirmiştim tekrar steam denmi indirmem gerek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JCB

Kötü haber.

10 November 2011
    Dear Steam Users and Steam Forum Users:

Our Steam forums were defaced on the evening of Sunday, November 6. We began investigating and found that the intrusion goes beyond the Steam forums.

We learned that intruders obtained access to a Steam database in addition to the forums. This database contained information including user names, hashed and salted passwords, game purchases, email addresses, billing addresses and encrypted credit card information. We do not have evidence that encrypted credit card numbers or personally identifying information were taken by the intruders, or that the protection on credit card numbers or passwords was cracked. We are still investigating.

We don’t have evidence of credit card misuse at this time. Nonetheless you should watch your credit card activity and statements closely.

While we only know of a few forum accounts that have been compromised, all forum users will be required to change their passwords the next time they login. If you have used your Steam forum password on other accounts you should change those passwords as well.

We do not know of any compromised Steam accounts, so we are not planning to force a change of Steam account passwords (which are separate from forum passwords). However, it wouldn’t be a bad idea to change that as well, especially if it is the same as your Steam forum account password.

We will reopen the forums as soon as we can.

I am truly sorry this happened, and I apologize for the inconvenience.

Gabe.

Umarım ciddi sorun çıkmaz.

http://translate.google.com/ google çeviri
    quote:

10 Kasım 2011
    Sevgili Buhar Kullanıcılar ve Buhar Forum Kullanıcıları:

Bizim Buhar forumlar, 6 Kasım Pazar akşamı tahrif edildi. Biz soruşturma başladı ve saldırı Steam forumlarında ötesinde bulundu.

Biz davetsiz misafirleri forumlarda ek Buhar veritabanına erişim elde öğrendim. Bu veritabanı, kullanıcı adları, karma ve tuzlu şifreleri, oyun satın alma, e-posta adreslerini, fatura adresi ve şifreli kredi kartı bilgileri de dahil olmak üzere bilgi içeriyordu. Biz saldırganlar tarafından, şifreli kredi kartı numaraları veya kişisel kimlik bilgileri alındı​​, ya da kredi kartı numaraları ve şifreleri koruma kırık olduğunu kanıtlar yoktur. Biz hala araştırıyoruz.

Şu anda kredi kartı kötüye kanıt yoktur. Bununla birlikte kredi kartı aktivite ve ifadeleri yakından izlemek gerekir.

Biz sadece birkaç forum hesapları tehlikeye bilirken, tüm forum kullanıcıların şifrelerini giriş saatini değiştirmek için gerekli olacaktır. Buhar forumu şifrenizi başka hesapları varsa, siz de bu şifreleri değiştirmek gerekir.

Biz herhangi bir tehlikeye Buhar hesapları bilmiyorum, bu yüzden Buhar hesap parolalarını (forum şifreler ayrı) bir değişimi zorlamak için planlama değildir. Ancak, Buhar forum hesabı parolası aynı özellikle bunları da değiştirmek için kötü bir fikir değildir.

Biz elimizden geldiği kadar kısa sürede forumlarda yeniden.

Ben gerçekten üzgünüm bu oldu ve am rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.

Gabe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 11 Kasım 2011; 17:06:27 >

• BANA GÖRE...

Steam Ne İşe Yarar?
    Cevap:Sahteye Karşı Oyunları Ananas Gibi Yükler!
    Steamı Nasıl Temin Edebilirim?
    Cevap:Steamı Elma Yiyerek Temin Edebilirsin
  • Bir şey merak ediyorum. Steam'den satın aldığımız oyunlar Türkiye'nin satış rakamlarına yansıyor mu? Tabii önemli olan, bununla ilgili resmi ağızdan yapılmış bir açıklama yer alıyor mu?
  • Evet.
  • arkadaşlar call of Duty: Modern Warfare 3 Brady Guide satın alıcam. bilgisayarımda reloaded versiyonu var bu aldığım 20 dolarlık paket ile korsanla çalıştırabilirmiyim? aynı zamanda bu paket online oynamamıza yarıyor sadece değilmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CxCxCx -- 20 Kasım 2011; 18:12:30 >
  • Arkadaşlar steamden bilgisayarıma yüklediğim bir oyunu o bilgisayardan silip yeni bilgisayara yükleyebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: military33

Arkadaşlar steamden bilgisayarıma yüklediğim bir oyunu o bilgisayardan silip yeni bilgisayara yükleyebilir miyim?

Elbette diğer makineyede steam yüklersin Library sekmesinden şu ana kadar satın almış olduğun tüm oyunları indirebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: feckless

quote:

Orijinalden alıntı: military33

Arkadaşlar steamden bilgisayarıma yüklediğim bir oyunu o bilgisayardan silip yeni bilgisayara yükleyebilir miyim?

Elbette diğer makineyede steam yüklersin Library sekmesinden şu ana kadar satın almış olduğun tüm oyunları indirebilirsin

Sağolasın hocam bu bilgi gerçekten iyi oldu
  • güzel paylaşım teşekkürler
  • merhaba arkadaşlar bi sorunum var.
    geçenlerde torrent'ten F1 2011'i indirdim.crack vs. herşeyi yaptık ama oyun açılmadı.
    sonra google amca'dan öğrendim ki steam'le açılırmış oyun.
    steam'i indirip kurdum kayıt oldum fln.oyunu pc'deki stemapps/common klasörünün içine attım.
    oyunu çalıştırmak için tıkladım ancak oyun açılmadı bir türlü.sonra yeniden google amca'dan yardım aldım ve launch.exe dosyasını açınca oyunda açılıyomuş.
    steam'de ürün etkinleştirme yapmaya çalıştım ancak başaramadım.girdiğim product key'in hatalı olduğu yazısı çıkıyo.
    şu dakikadan snrada ne yapacağımı anlamış değilim.
    biraz uzun yazdım ama yardımcı olabilirseniz sevinirim.şimdiden sağ olun.
  • Steam,üzerinden lisansı olmayan korsan bir oyunu çalıştıramazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by genç

BANA GÖRE...

Steam Ne İşe Yarar?
    Cevap:Sahteye Karşı Oyunları Ananas Gibi Yükler!
    Steamı Nasıl Temin Edebilirim?
    Cevap:Steamı Elma Yiyerek Temin Edebilirsin

haklı
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.