Şimdi Ara

STEAM Rehberi/Soru-Cevap (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.739
Cevap
43
Favori
224.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CxCxCx

arkadaşlar call of Duty: Modern Warfare 3 Brady Guide satın alıcam. bilgisayarımda reloaded versiyonu var bu aldığım 20 dolarlık paket ile korsanla çalıştırabilirmiyim? aynı zamanda bu paket online oynamamıza yarıyor sadece değilmi

Hiç mi ingilizceniz yok ya ohoooo
  • Arkadaşlar bende şimdi windows 7 ultimate deneme sürümü yüklü. Sorum ise eğer windows 7 ultimate in tam sürümünü crack yardımıyla yüklersem steam hesabımdaki oyunlar dahil olmak üzere orijinal oyunlarda sorun yaşar mıyım? Ve eğer yaşarsın diyorsanız bu deneme sürümünün üstüne home premium orijinal kurabilir miyim? Teşekkür ederim...
  • Tanrı ve Kan gardaşım saol :D ama steamın sevmediğim yönüde var... Oyunu bir kere yükleyebiliyorsun. Formattan sonra ayvayı yiyorsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Price

quote:

Orijinalden alıntı: CxCxCx

arkadaşlar call of Duty: Modern Warfare 3 Brady Guide satın alıcam. bilgisayarımda reloaded versiyonu var bu aldığım 20 dolarlık paket ile korsanla çalıştırabilirmiyim? aynı zamanda bu paket online oynamamıza yarıyor sadece değilmi

Hiç mi ingilizceniz yok ya ohoooo

terbiyesizliğe gerek yok diye düşünüyorum.
  • Arkadaşlar dün Steam'da sorun yaşayan oldu mu? Steam'da mağaza sekmesinde dolasabiliyorum internetde var lakin online olamadım... Bir ara sadece serverlarda bakım calışması yapılıyor denilmiş... Nette araştırdım biraz birinin Torchlight save'leri uçmuş... Umarım kötü birşey cıkmaz sonunda...
  • Steam'den oyun almak için kredi kartı ve PayPal dışında bir ödeme seçeneği yok mu ?
  • Arkdaşlar ben bugun call of duty black ops u orjinal aldım ve yükledim steam e filan üye oldum ama oyunu açtığımda acayip bi kasma multplayerda özellikle bunun cözümü olarakta steamde yaması varmış ta bu yamayı nasıl indircez bana bi yardımcı olursanız sevinirim ..:D
  • Oyunu Steam'den indirdiyseniz zaten oyunun en son sürümünü yüklemiştir.Eğer oyunu CD'den yüklediysenizde Steam yine yamayı otomatik olarak indirir yada indirmiştir.Sizin yapmanız gereken bir şey yok.
  • Ama oyun acayip kasıyor ya multplayer da özellikle ne yapçağımı bilmiyorum ya bütün yollları denedim gene kasıyor..
  • teşekkürler bilgilendirmeler için :)
  • Kinqmheen386 ekleyin
  • quote:

Üzgünüz, şu an için bu materyalleri görüntüleme iznine sahip değilsiniz.

Neden böyle bir uyarı alıyorum? Yaş doğrulaması diyor nasıl doğrulayacağım yaşımı?
  • steam gerçekten çok güzel bir platform aslında xbox 360 live'ı anımsatmıyor değil bana

sonra bolca beleş oyun ve mod var örneğim:

1.alien swarm
    2.synergy
    3.APB reloaded
    4.zombie panic
    5.zombie panic source
    ...

ve daha fazlası.Bence en azından Orange box'u edinirseniz (zaten bir hl2'niz olursa yığınla mod indirebilirsiniz çünkü modların çoğu source tabanlı en az 1 oyuna ihtiyaç duyuyor) iyi olur
  • biz kardeşimle lan üzerinden oyun oynamak istiyoruz. steam üzerinden bir oyun satın aldığımızda, bu oyunla aynı ağ üzerinden iki bilgisayar lan oynamak mümkün mü? yoksa ikimiz için de ayrı iki oyun mu almak gerekecek? Farklı şeyler söyleyenler var ama net bir cevap bulamadım bu soruma. Burdaki cevap bana rehber olacak...
  • 2'nizde aynı Steam hesabı üzerinden LAN oynayamazsınız.İkinizin de farklı hesaplar üzerinde oyuna sahip olması gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avrim

2'nizde aynı Steam hesabı üzerinden LAN oynayamazsınız.İkinizin de farklı hesaplar üzerinde oyuna sahip olması gerek.

offline mode diye birşeyden bahsediyorlar yabancı forumlarda. 2.makinenin steam de offline mode olması ile lan üzerinden oynanabilir diyenler var. ama dediğim gibi çok bilgi kirliliği olan bir konu. bu offline mode olayına ne diyorsun? olabilir mi böyle birşey??
  • Oynayacağınız oyunu söylerseniz daha net bir cevap verebilirim bazı oyunlar dediğiniz gibi 'offline mode'da LAN üzerinden oynanabilmekte fakat bazı oyunlarda ise Steam oyunun 'offline mode'da açılmasına bile izin vermemekte.
  • Arkadaşlar öncelikle soruma cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim.
    Ben pc için orjinal cod mw2 aldım.(online oyunda sıkıntı yaşamamak için)
    Bana kurulumdan başlayarak online oyuna girene kadar ki süreci anlatabilecek arkadaş var mı ?
  • Herkese merhaba benimde bir sorum olacak.
    Ben yaklaşık 1 ay önce COD Modern Warfare 3 oyununu aldım ve steam ailesnei katıldım. oyun hem evde hemde işyerinde kurulu. senaryo modundaki kayıtları birinden diğerine nasıl taşırım.

multiplayer deki kayıtlar direk gözüküyor galiba onları kendi sisteminde saklıyor fakat single playerdekiler her bilgisayarda ayrı.

yardımcı olabilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Lazrail* -- 1 Şubat 2012; 18:44:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avrim

Oynayacağınız oyunu söylerseniz daha net bir cevap verebilirim bazı oyunlar dediğiniz gibi 'offline mode'da LAN üzerinden oynanabilmekte fakat bazı oyunlarda ise Steam oyunun 'offline mode'da açılmasına bile izin vermemekte.

empire veya shogun total war almayı düşünüyorum ilk olarak ama onun dışında almayı planladığım başka oyunlarda var. portal 2 ve serious sam 3 gibi oyunları da almayı düşünüyorum...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.