Şimdi Ara

STEAM Rehberi/Soru-Cevap (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.739
Cevap
43
Favori
224.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Total War'dan serilerinden umudunuzu kesin derim.Bunu bende denedim ve hata aldık her seferinde.

Portal 2'de ise dediğiniz yöntem evet işe yarıyor ama Steam'den kaynaklı söyle bir problem var.Bazı kişilerde Valve oyunları olan TF2,CS:S,DOD,L4D serileri gibi oyunlar 'offline mode'da çalışmamakta.Kendimden örnek vermek gerekirse kendi Steam hesabımdaki bu oyunları 'offline mode'a ben açamazken ev arkadaşım açabiliyor.Bunun neden kaynaklandığı kesin değil.Eğer sizde böyle bir problem çıkmazsa Portal 2'de bu yöntem ile oynayabilirsiniz.
  • Client portlarını açmanız yeterli.
  • Emeğine sağlık güzel bir çalışma olmuş.
  • Yaptığım bir oyunu steamden satma imkanım var mı arkadaşlar bilgisi veya kaynağı olan var mı?
  • Pc'mizde korsan olarak yüklü olan oyunu steamden satın alıp steam'den download atmeden oynayabilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: by genç

Tanrı ve Kan gardaşım saol :D ama steamın sevmediğim yönüde var... Oyunu bir kere yükleyebiliyorsun. Formattan sonra ayvayı yiyorsun...

backup game files diye bir şey var?
  • Arkadaşlar, steam ile bugüne kadar hiç işim olmamıştı ama dün LOTR War in the North oyununu dvd sini aldım, kurmaya çalışırken içinden steam dalgası çıktı, benim alıştığım gibi bir setup yok, 5-6 tane .sid dosyası var, steam'e üye oldum oyunun kod numarasını girdim ve steam oyunu download etmeye başladı, şimdi elimde dvdsi olan oyunu bir de indirmem mi gerekiyor yoksa bu sdi dosyalarını açacak bir yöntem var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sant76ers

Pc'mizde korsan olarak yüklü olan oyunu steamden satın alıp steam'den download atmeden oynayabilir miyiz?

hayır oynayamazsın korsan oyunu silip steam üzerinden download etmen gerekiyor
  • evet oynarsın. steam den satın aldıktan sonra download a başla 1-2 dk sonra durdur. daha sonra sende kurulu olan oyun dosyalarını steam in kurduğu klasör içine kopyala. daha sonra steamde library de o oyunun üstüne gelip sağ tuşla verify yap. eksik bi kaç dosya bulur yükler ve biter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aybars_23 -- 4 Mart 2012; 16:02:19 >
  • Arkadaşlar bi kaç gün önce pc ye format attım, steam guard aktifti ve steami yükleyip hesabı açtığımda maile yolladığı şifreyi girmemi istiyordu. buraya kadar herşey normal, anormal olan ise şifreyi mailime göndermemesi. kaç kere denediysem sonuç başarız.
    steam destekten mail attım bana gelen cevap şu :

Hello,

A staff member has replied to your question:

Hello,

Thank you for contacting Steam Support.

In order to investigate this issue, we must verify your ownership of the software and associated Steam Account(s).

If you purchased software through Steam with a credit card, please confirm the card type (Visa, Mastercard, Discover, American Express), full name, expiration date, and last four digits of the card used with the order(s).

If you purchased software through Steam through PayPal, please provide the PayPal account holder billing information (name and address) and the PayPal Invoice ID. The Invoice ID will be 16-18 digits long and comprised of only numbers. It may be listed as the Order Description Number.

If you registered software purchased at a retail location, please handwrite your Support Ticket Number 4272-WYFX-2334 on the quick reference card or sticker above the CD Key (the number should not be written on a separate piece of paper or inserted with an image editor) and reply with a digital photo or scan of the CD Key in .jpg format. Please ensure that you submit a full-color image, rather than a photocopy.

If you have any difficulty locating the CD Key on the packaging, please see the following link:
    URL:
    support.steampowered.com
    Retail CD Keys - Managing Your Library - Knowledge Base - Steam Support
    http://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7480-WUSF-3601

Example scans:
    http://support.steampowered.com/images/faq/2347-QDFN-4366/cdkey1.jpg
    http://support.steampowered.com/images/faq/2347-QDFN-4366/cdkey2.jpg

After verifying your proof of ownership we will gladly assist you with this issue.

Anytime you wish you can view your question online:

Ne yapmam gerekiyor?

• Steam gerçekten çok güzel bir program, paylaşılan bilgiler de yararlı bilgiler. Fakat öyle bir şey ki, insan para vermediği sürece adam gibi oyun oynayamıyor ne yazık ki. E bir oyun için de gidip de yaklaşık 200 lirayı kimse vermek istemez.
  • ben birşey sormak istiyorum daha önce orjinal oyun aldım ama dvd şeklinde tabi sonra oyun yüklerken steam kendi kendine açılıp yükledi tabi kendini ... benim steamde hesabım var ve merak ettiğim oyunu online olarak alınca direk install seçeneğimiz olacak mı yoksa aynı torrent gibi sallıyorum 5-10 gb arası dosyayı indirmesini mi bekleyeceğiz ...çünkü üniversite yurdundayım ve bu net hızıyla indirmem imkansız ve gerçekten oyunu almak istiyorum ona göre evime döndüğümde alacağım oyunu ... ve bir şeyi daha merak ediyorum steam'de kredi kartı kullanmak güvenli midir ?? çünkü az önce bir arkadaşın burada paylaştığı mesajı gördüm ve endişelendim açıkcası ... ve son olarak oyunları kaç kere yükleme hakkımız oluyor steam üzerinden bilgisayara 6defa yanılmıyorsam ??? şimdiden teşk arkadaşlar yardımlarınız için ...

• @khan303

Aldığınız oyunda sadece 'Install' seçeneği çıkıyor ama bu oyunu indirmeyeceği anlamına gelmiyor,Steam oyunu indirdiği gibi kuruyor indirme bittiğinde oyuna beklemeden giriş yapıyorsunuz.Eğer net hızı probleminiz varsa neti hızlı olan başka bir PC'de Steam hesabınız ile giriş yapıp satın aldığınız oyunu indirip daha sonra indirdiğiniz oyunun yedeğini alıp bunu bir USB bellek veya harici diske yardımıyla kendi PC'nize atın.Oyunu indirmenize gerek kalmayacaktır.

Güvenlik yönünden sıkıntınız olmasın 40 milyon Steam üyesi yanılıyor olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrim -- 30 Mart 2012; 18:37:05 >
  • Bende aranıza yeni katıldım. Steam:ilgazzem. Şimdilik deneme amaçlı ücretsiz oynayabileceğim hangi oyunlar var. Steam oyunlarda hileyi engeller mi?. Çünkü ben hilelerden sıkılıp konsol'a döndüm. ama PC'nin yeri başka, her ikisinide oynamak istiyorum.
  • offline modda oyun oyniyamıyorum go offline diyorum ancak hata verip kapatıyor???*
  • Yararlı Konu Teşekkürler.
  • Steam candır can
  • Teşekkürler,güzel bir rehber olmuş
  • Yarın akşamdan itibaren haftanın sonuna kadar Modern Warfare 3 multiplayer Steam'de serbest. SALDIRIN
  • bende ilk defa steam kullanan biri olarak ilk 2 oyunumu aktif ettim. oyunlar aktif edince otomatik oyun inmeye başladı. merak ettiğim şey şu ben nasıl tekrar indir diyebileceğim. örneğin format attıktan sonra steam kurduğumda oyunlar bölümünde oyunlarım çıkacak bende indir gibi bir buton mu göreceğim. (tekrar indirmesinde sıkıntı yok internet hızım yeterli) birde tekrar tekrar indirmede bir sınır var mıdır? teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.