Steam Deck [ANA KONU] (117. sayfa)

-
-
Hocam satayım size :) sıfırdan farksızdır
-
@Captain Tsubasa 10 @Robinson Crusoe
Ya benim amacım sürekli windows kullanımı değil sadece COD MW2 oynayabilmek için böyle bir kurulum yapacağım, COD oynamayacağım zaman hafıza kartını cihazda bile tutmam :D rufus a bir bakayım teşekkür ederim.
-
O zaman yorum yok ben çok estetik düşünmüyorum cihaz performansını üst düzeyde kullansın yeter bana. 512gb ssd de ekledim gerçi kaç kere oynuyorsun de kaç haftadır elime bile almadım sadece üzerinde birşeyler yapmak için almışım gibi. Şimdi moonlight çalıştırmak için steam os dual boot yapacağım. Pc im var hali hazırda ondan aktarıp evde heryerde oynamayı düşünüyorum bakalım telefondan oluyor ama büyük oyunlar için telefon ekranı küçük geliyor. 🤣
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Doğrudur hocam benim steam kütüphanem dolu değil win tarafı bana hitap ediyor ;)
Ben de COD:MW, MSFS 2020 ve FIFA 23 kurdum oynadım şimdiye kadar. SteamOS üzerinde bir şekilde çalışan Starcraft 2 gibi oyunları bile 5-10 dk uğraşla o tarafa kurup oynuyorum. İşinizi fazlasıyla görür bu şekilde kullanacaksanız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Neden hocam beğenmediniz mi siz hangisini kullanıyorsunuz bi kılıf alacağım bende stewm deck im daha gelmedi 😃quote:
Orijinalden alıntı: SourceHocam satayım size :) sıfırdan farksızdır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayır kılıf güzel ben PS5 ile uyumlu olsun diye yeni bir kılıf aldım buda boşa çıktı o yüzden 😇
Kılıfıf ayrıntılı resimlerinizi atar mısınız hocam olmadı sizden alayım :)quote:
Orijinalden alıntı: Source
Hayır kılıf güzel ben PS5 ile uyumlu olsun diye yeni bir kılıf aldım buda boşa çıktı o yüzden 😇
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şuan dışarıdayım akşam atarım sıfırdan farksız hocam :)
Amerika'ya giden arkadaşım Ağustos ortasında dönecek. Gelirken Steam Deck + Nreal Air getirtmeyi düşünüyorum. Kendim kullanmasam bile satın alacak birini bulmak zor olmaz herhalde.
-
-
Cihazı çantadan çıkarırken o kayışın ucunu kaldırırsan daha kolay çıkar.
arkadaşlar muhtemelen onlarca kez soruldu ama güncel bilgi almak için soruyorum tekrar, steam deck'i nasıl almak daha mantıklı? sahibinden'e çok güvenemiyorum, fly hariç satan bir yer de göremedim onlar da 512 halini 25'e satıyor :D yurtdışına git gel yapabiliyorum, ancak bunlar iş amaçlı bir iki günlük oluyor ve bu ürün mağazalarda satılmıyor sipariş ediliyor diye biliyorum. o yüzden o ihtimali çok düşünmedim ama varsa bir yolu onu değerlendirebilirim.
yakın zamanda alanlar nasıl aldılar yardımcı olabilirseniz sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lethele -- 6 Mart 2023; 0:12:16 > -
Herkese merhaba, dün sd karta Windows 10 kurdum ama fan sesi beni biraz rahatsız etti. Normalde cihaz steam os da, oyun oynarken ve normal kullanımda son derece sessiz çalışırken, Windows 10 da chromu acmam bile fanı sesini baya arttırıyor. Sizce bu normal mi yada sd karta Windows 10 kurmamk pek mantıklı mi değil mi kararsız kaldım. Açıkçası Windows 10 nu da fifa 23 icin kurdum.
Ben cihazı abudhabi is ziyaretine aldım; kalacağımız oteli arayıp kargo kabul edip etmediklerini sordum kabul ediyoruz deyince Amazon.ae üzerinden sipariş geçtim gitmeden 12 saat önce teslim oldu ve check-in yapmadan ürünleri teslim aldım.
18 bine 512 gb deck type c hub ve tasinabilir 2 tblik ssd sandsk aldım
Arkadaşlar iyi akşamlar şarj cihazından böyle ıslık sesi gibi bir ses geliyor pinlerde mı sorun var acaba cihazda farklı bir şarj cihazı kullansak makineye zarar verir mi emin olamadım
-
hocam bilgi için çok teşekkürler. bunu değerlendireyim tabi teslim saati vs çok belli değil en mantıklı yol amazon gibi. fiziksel olarak satış yapan store da halen yok sanırım.
-
Bende sarı siteden birinden 2. el satın aldım, aranıza katıldım. Oldukça güzel, keyifli bir alet olmuş. pili yavaş bitse süper olacakmış :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X