Şimdi Ara

Steam Controller / Steam Link Kullanıcıları [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
600
Cevap
21
Favori
26.473
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

elimde steam controller ve link var.

Bir kere kullandım hoşuma gitmedi.

İkisini beraber 200 TL ye verebilirim
  • Arkadaşlar bu ürün tam olarak ne işe yarıyor steam arayüzü contolü değil sanırım tamamiyle oyun oynanıyor ? PC kasamdaki görüntüyü oyun oynarken salondaki tvye kayıpsız olarak aktarabiliyor mu oyun oynamak için ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam controller'ın kendi sanal klavyesinde Türkçe karakterler çalışmıyor. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

Arkadaşlar bu ürün tam olarak ne işe yarıyor steam arayüzü contolü değil sanırım tamamiyle oyun oynanıyor ? PC kasamdaki görüntüyü oyun oynarken salondaki tvye kayıpsız olarak aktarabiliyor mu oyun oynamak için ?

Pek düzgün çalıştığını söyleyemem fakat evet. Pc kasasını taşımadan pc ekranını tv ye aktarıyor.

• steam link $20 + 8.77 kargo -https://www.amazon.com/Steam-Link/dp/B016XBGWAQ/
    steam controller + çanta $35 + $9 kargo -https://www.amazon.com/Steam-Controller-SteamOS/dp/B01MQ5NK5Y

birlikte alırsanız $13 kargo ödersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 23 Kasım 2016; 13:49:53 >
  • yahu ne işe yarar bu link? aldık ama tam sebebi film izlerken ekran kartının kablosunu çıkartıp tv den başka bi kabloyu takmak sıkıntı oluyordu.

monitöre bi hdmi takıp tv ye bi ekran kartı takmayı denedim. ekran kartında sadece 1 hdmi 3 tanede bilmediğim giriş olduğu için ayrıca onboard ekran kartınıda diğeriyle beraber çalıştıramadığım için çok hoşuma gitti. ama oyun olayı falan varsa bilgilenmek isterim. mesela klavye mouse witcher 3 oynuyorum pc üzerinden monitörde.

şimdi bi controller bulup bu link ile tvnin karşısında witcher 3 oynayabilirmiyim? hangi kabloyu nereye bağlıyoruz? tv modem pc yanyana. kablo sorun değil.

saygılar
  • Beyler indirime girmiş ürün link+controller 55 dolara geliyor kullanan var mı sıkıntısız oyun oynayabiliyor mu ?
  • rahatlık açısından nasıl arkadaşlar, xbox one gamepadinden iyi mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: _PiSLiCK_

rahatlık açısından nasıl arkadaşlar, xbox one gamepadinden iyi mi

Ben de merak ediyorum.
  • Link aldık bakalım. 20 dolara geldi. Umarım sıkıntı çıkmaz. Xbox One S kolu ile Bluetooth dan sorunsuz bağlanabilirmiyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.tlgcntn.com/review/steam-link-incelemesi/

quote:

Şunlara da kesin olarak destek verilmediği söyleniyor:

Xbox One – Xbox Wireless Adapter for Windows

Flight Sticks

Steering Wheels

One S ile ilgili bişey yazılmamışta bluetooth ile pc ye bağlayacaksın bu alet hdmi görevi görüyor heralde etkilemez...

Beyler bunu almanın faydasını gören var mı bende laptop var standart hdmi 1.4 kablo ile 60fps 1080p oynamaktan bir artısı oluyor mu ekstra bir cihazla açmanın (ghosting lag fps kaybı vs)

• Bilgisayar kablo ile bağlı internete modem de onun yanında TV farklı odada haliyle Link de TV'nin yanına gidecek, bu durumda kablosuz bağlantı olacak. Ne gibi bir sonuç alabiliriz ?. Çok kayıp olur mu ?.
  • Keşke ilk mesaja biraz inceleme videoları ve bilgileri eklense. Ayrıca bu kol ile oynanacak oyunları falan listelesek çok iyi olmaz mı :)

Ben de 10 gün sonra controller ve link ile aranıza katılıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shario -- 24 Kasım 2016; 22:12:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-Y

Bilgisayar kablo ile bağlı internete modem de onun yanında TV farklı odada haliyle Link de TV'nin yanına gidecek, bu durumda kablosuz bağlantı olacak. Ne gibi bir sonuç alabiliriz ?. Çok kayıp olur mu ?.

Evden eve ve bağlantıdan bağlantıya değişmekle beraber kablolu bağlantıdan daha iyi sonuç alırsınız. Zaten kablolar çok ucuz. Değmez bana göre kablosuz ile uğraşmaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shario

Keşke ilk mesaja biraz inceleme videoları ve bilgileri eklense. Ayrıca bu kol ile oynanacak oyunları falan listelesek çok iyi olmaz mı :)

Ben de 10 gün sonra controller ve link ile aranıza katılıyorum.

İnceleme videoları aratırsanız bulabilirsiniz. Teknoseyir'in var mesela güzel bir inceleme. Kol ile oynamak zorunda değilsiniz. Klavye fare de bağlanabiliyor.
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Odadan odaya kablo çekersem bir anlamı kalmaz ki hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-Y

Odadan odaya kablo çekersem bir anlamı kalmaz ki hocam.

Deneyin zaten önce. İlk kablosuz olarak deneyin. Sonra modem pc'nin yanındaysa, ağ kablosunu bağlayın alete, HDMI girişine de monitörü bağlayıp kablolu olarak deneyin. Arada fark görmüyorsanız gerek yoktur zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 24 Kasım 2016; 22:34:17 >
  • XBOX ONE controller steam link ile eşleşebiliyor mu şuanda?
  • amazon.com dan almak istiyorum 2 sorum olacak,

*fifa 17 yi 60 fps stabil oynatır mı ? originde orj oyunum.

*Türkiye uyumlu priz geliyor mu amazondan.
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Case ile birlikte controller olan paketi Türkiye'ye göndermiyorlar sadece controller geliyor çok saçma olmuş.

Gönderseler 2. controllerı almayı düşünüyordum.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.