Şimdi Ara

STEAM BEDAVA OYUN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.tremorgames.com/?ref=129469 Arkadaşlar link bu linke tıklıyoruz kayıt oluyoruz.Kayıt olduktan sonra get coins yazan yere tıklıyoruz. Oradan bize verilen görevleri yapıyoruz, videoları izliyoruz, oyunları oynuyoruz ve coins kazanıyoruz. Kazandığımız coinslerle oyun alabiliyoruz. Oyun almak için ise Tremor Reward yazan yere tıklıyoruz. İstediğiniz bir oyun ( eğer coinsiniz yetiyor ise) stokta varsa üstüne tıklıyoruz. Oyun hemen size yollanmayacaktır. 24 saat içerisinde size gift kodu verilecektir. Gift kodunu görmek için ise sağ üstte yeşil bir baloncukta ismimiz yazıyor. Ona basınca profilimiz ortaya çıkıyor. Oradan Items(0$) sekmeyi seçiyoruz. Almak istediğimiz oyun orada zaten vardır. Use Item yazan yerin altında 24 saat sonra bir kod çıkacaktır. Artık Steam'den oyunumuzu alabiliriz

• Kim uğraşacak bunla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: KFCTAVUGU

Kim uğraşacak bunla

Saints Row : The Third
    Saints Row 2
    Risen 2 : Dark Waters
    Sacred 2 Gold sadece 995 coins ve coins kazanmak çok kolay legend online da 10 level olunca 200 coins düşün !!!!

Orijinalden alıntı: KFCTAVUGU

Hocam burda konu dışında çekilişe katıldım 2 oyun kazandım

Herkes senin kadar şanslı olamayabilir. Ve gayet iyi bir site 24 saat içinde gift kodunu veriyorlar.

• Boş iş bunlar.Git humbledan 1$ a 6 tane oyun al, istersen üstüne 4$ daha koy bf3 le sims3 de veriyor.Kredi kartım yok dersen, ininal kart var.İstersen 5 yaşında ol sadece ad soyad sorarak veriyorlar.

Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DingonunAhırındakiAt

Boş iş bunlar.Git humbledan 1$ a 6 tane oyun al, istersen üstüne 4$ daha koy bf3 le sims3 de veriyor.Kredi kartım yok dersen, ininal kart var.İstersen 5 yaşında ol sadece ad soyad sorarak veriyorlar.

Çok zekisin saol biz bilmiyorduk, Saints Row The Third de humble da varya hı ok tmm
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.