Şimdi Ara

Steam'den Bedava Oyun Nasıl Alınır? Orijinal Oyun Alma.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
11.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben Berkand Gök ve bugün sizlere yardımcı olabileceğim bir konu ile tekrar karşınızdayım.
    Bugün sizlere Steam,Origin ve diğer platformlardan bedava oyun almayı göstereceğim.Oldukça basit de olsa biraz emek gerektiren bu işi umarım beğenirsiniz.

Videomuz:http://youtu.be/wKxiGZ5MGtE

Videodan kolaylıkla öğrenebilirsiniz fakat ben yinede bahsedeyim.
    -Öncelikle bu siteden rahatlıkla puan biriktirerek oyun alıyoruz bu nedenle eğer puan biriktirmek isteyen arkadaşlar olursa kendi ref linkiyle benim videomu paylaşarak hem bana hem kendine yardım etmiş olabilir.
    -Bu siteden 2 oyun kazandım 1.The Walking Dead. 2.Goat Simulator hatta Goat Simulator'u kanalımda hediye olarak verdim kanalımızı takip ederseniz bu tür hediyeleri kazanabilirsiniz kazandığımı dağıtıyorum. :)
    -Her gün sitede 1 oyun çekiliş ile verilmektedir.
    -Site güvenlidir fakat hile yaparsanız veya teşhis koyulursa direk oyununuzu vermiyorlar hile yapmadığım halde başıma teşhis geldi fakat devam edince yeni oyunumu aldım yani site sahte değil.
    -Dilediğiniz şekilde puan kasabilirsiniz fakat en iyi puan kasma yöntemi ref sistemidir.
    -Site sadece bedava oyun almaya değil ayrıca ucuz oyun satan siteleri de size göstermede işe yarar.
    BAŞKA SORULARINIZ VARSA LÜTFEN SORUNUZ. :)

• www.bananatic.com.tr/giveaway

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.