Şimdi Ara

STEAK YAPIMI ve DÖKÜM TAVA ANA KONU (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.905
Cevap
315
Favori
128.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ızgara için tava önerisi olan varmı



    Şunu al şu sebebden yada şu tavayı kullanıyorum çok memnunum gibisinden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seker1adam kullanıcısına yanıt
    http://www.hepsiburada.com/hecha-grill-pan-round-28cm-tava-mat-siyah-p-MTHECGRILLPANMASIY#reviews



    Kullanıyorum. Gayet iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seker1adam kullanıcısına yanıt
    ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akabey -- 24 Ocak 2017; 23:31:32 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dr.katil

    http://www.hepsiburada.com/hecha-grill-pan-round-28cm-tava-mat-siyah-p-MTHECGRILLPANMASIY#reviews



    Kullanıyorum. Gayet iyi

    şöyle bişey var ama sizce nasıl


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • woww o.O
  • Döküm Tava ama hangisi?
    Kaplamasız ham döküm mü,
    Kaplamalı mı?
    Kaplamalıysa hangisi?
    Emaye kaplı, cam kaplı? (Marka: Lava, Hecha, Noral v.b. ??)
    Kullananlar, tecrübesi olanlar bu konudaki fikirleriniz nelerdir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seckinm -- 27 Ocak 2017; 15:12:54 >
  • Tavuk göğsü kızartan var mı döküm tavada ? Bütün göğsü kaç dakika tutmak gerek acaba sulu kalarak pişmesi için

    edit. Göğüs büyük geldi sanırım, önce bütün atmıştım ama dışı çok güzel pişmesine rağmen ortası çiğ kaldı. Ben de fajita deniliyor sanırım uzun ve düz şeritler halinde kesip pişirdim mis gibi yumuşacık oldu. Kurur diye korkuyordum ama birkaç saattir zeytinyağı ve süt içinde marine oluyordu sanırım baya faydası oldu.

    Tek şikayet ettiğim şey tavayı ısıtıp zeytinyağını koyunca fosur fosur duman çıkması. Camı, pencereyi, aspiratörü açıyorum bana mısın demiyor mutfağın içinde göz gözü görmüyor. Balkonda da yapmak istemedik piknik tüpünün üzerinde döküm tava olmaz diye. Yağdan mı kaynaklanıyor acaba ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 27 Ocak 2017; 19:18:30 >




  • seker1adam kullanıcısına yanıt
    Bunları yıkamak gerçekten eziyet. DüZ tabanlı olanlar daha iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: seckinm

    Döküm Tava ama hangisi?
    Kaplamasız ham döküm mü,
    Kaplamalı mı?
    Kaplamalıysa hangisi?
    Emaye kaplı, cam kaplı? (Marka: Lava, Hecha, Noral v.b. ??)
    Kullananlar, tecrübesi olanlar bu konudaki fikirleriniz nelerdir?


    kaplamasız. şuan kaplamasız satan sadece lodge var. bir de bu forumdan bir kişi satıyor.
  • bu tavayı araştıran var mı . değişik bir ürün

    https://www.youtube.com/watch?v=o_IPcvngtew
  • Merhaba çift taraflı olanlarda demir döküm olan var mı bu açıklar sanrım mutfak duman olur.. yada demir döküm tencerede bu tarz ızgaramsı et pişer mi? onun da temizlemesi zor mu olur?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blgrçoban

    Gırtlağa düşkün olan çanakkale taraflarında yaşayan varsa bir ara uğrayın kuzular büyüyor deviririz bitanesini güzelinden kuyuda pişireyim parmaklarınızı yiyin yazamayın bidaha foruma ;)

    HOcam çanakkaleliyim adres ver geleyim yemek şart değil muhabbet ederiz :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evde yapmak keyifli ve ekonomik fakat eti pişirirken evi duman basması en büyük problemim. Dumanı azaltacak bir çözüm geliştiren arkadaş oldu mu acaba?
  • Mümkün olduğunca az yağ kullanın,

    Kaplamasız tavalar deterjanla yıkanmayacağı için yüzeydeki yağ tabakası dumanlanmayı arttırabilir.

    Gene duman altı oluyorsa piknik tüpüyle balkonda pişirebilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dr.katil

    Mümkün olduğunca az yağ kullanın,

    Kaplamasız tavalar deterjanla yıkanmayacağı için yüzeydeki yağ tabakası dumanlanmayı arttırabilir.

    Gene duman altı oluyorsa piknik tüpüyle balkonda pişirebilirsiniz

    Balkonda yapinca da millete kokusu gidecek. Alabilen var alamayan var :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harunresitz kullanıcısına yanıt
    ALLAH razı olsun aynen kardeşim,
    ben de haya ediyorum,
    balkonda/dışarıda ızgara yapmaya,
    üç kuruşluk tavuk alıyorsun öyle bir kokuyor ki namussuz inanılacak gibi değil !
    artık mutfağa devam !

    belki "hadi ordan" dersiniz ama
    İNSANLAR içinde ne var diye bakmasın canı çekmesin diye SİYAH POŞET tercih ederim, bazen de yanımda poşet taşıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akabey -- 13 Şubat 2017; 23:50:51 >
  • Herkese merhaba döküm tava alacağım ama size sormak istediğim soru var sizce bu tava nasıl fiyati ve kalite olarak tercih edilir mi veya bu fiyata veya uyguna tavsiyeniz var mi



    http://m.n11.com/vinix-kirmizi-26x26cm-metal-sapli-dokum-demir-izgara-tava-P163247121?cid=604001&gclid=CjwKEAiAxKrFBRDm25f60OegtwwSJABgEC-ZQnC0Ln3a9zokGBSRhIB-ASCG64bws4l-emWfPAs2iBoCMyLw_wcB&gclsrc=aw.ds

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Evde bu şekilde bir tava almak istiyorum özellikle et için tavsiyeniz var mıdır?
  • bu ürünühttp://urun.n11.com/gazli-mangal/lodge-dokum-tava-25cm-P88354867 tavsiye ediyorum,
    ancak stoklarda yok !

    bunun yerine YERLİ DÖKÜM TAVA'yı tavsiye edebilirim,

    irtibat için @mcse2k3



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akabey -- 21 Şubat 2017; 1:41:7 >
  • Hocam tarif bana da lazım verebilir misin tekrar
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.