Şimdi Ara

STC-16 Üretim devam etseydi ne olurdu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
2.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Beyler Anadol STC-16 modeli üretimi devam etseydi. 3-5 yılda bir revizyon makyaj yapılsaydı şuan bizimde en az bir camaro, corvette vs gibi kendimize ait bir aracımız olabilirdi.
    Sizce ? Aynı yıl üretilen spor araçlara bakın. Yarışacak düzeyde tasarımı var. O markalar şimdi deli paralara spor araba yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeArAnGeL -- 9 Kasım 2014; 16:46:37 >

• ah ahh benimde vardı bundan 30yıl önce sattım,param olunca ilk olarak arabamı geri alacağım.

neler olmazdıki ama nedendir bilinmez bizde yabancı malı na bir özenti var,sadece mal olsa iyi kelimelere de özenti var,pastahane oldu,patiseria,cankurtaran oldu ambulans,lokanta oldu restaurant,özür dilerim afedersin oldu pardon,

eskiden benim arabaya bakıp anadol olduğunu öğrenince çoğunluk şaşırırdı,kendi değerlerinden bi haber olmuş bu millet,ama adam sana bmw nin seceresini döker,

neyse üretim devam etseydi harika olurdu.bunula ilgili bir resim paylaşırım ileride.
    Keşke devam etseymiş

Hem dönemine göre, hem de bugün bile göze hoş gelen başarılı bir tasarımı var STC16'nın.

Bu arada "STC"nin açılımı da Süper Türk Canavarı (ciddiyim)

Geçenlerde benzincide denk geldim, kanlı canlı, kız gibi bir STC16 :

Sahibi çok iyi bakmış, maymuna çevrilmeden orijinal hali ile bu güne kadar gelmiş, takdir ettim. Çok hoş bir klasik.
  • ah ahh benimde vardı bundan 30yıl önce sattım,param olunca ilk olarak arabamı geri alacağım.

neler olmazdıki ama nedendir bilinmez bizde yabancı malı na bir özenti var,sadece mal olsa iyi kelimelere de özenti var,pastahane oldu,patiseria,cankurtaran oldu ambulans,lokanta oldu restaurant,özür dilerim afedersin oldu pardon,

eskiden benim arabaya bakıp anadol olduğunu öğrenince çoğunluk şaşırırdı,kendi değerlerinden bi haber olmuş bu millet,ama adam sana bmw nin seceresini döker,

neyse üretim devam etseydi harika olurdu.bunula ilgili bir resim paylaşırım ileride.
  • Bir tarzı vardı aracın en azından bu devam etse idi Exclusive bir marka olurdu en azından

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahibindene baktim 2 tane var satilik. Koleksiyonluk arac.

• Oha ne şıkmış anadolun böyle aracı olduğunu ilk defa görüyorum
  • Keşke devam etseymiş

Hem dönemine göre, hem de bugün bile göze hoş gelen başarılı bir tasarımı var STC16'nın.

Geçenlerde benzincide denk geldim, kanlı canlı, kız gibi bir STC16 :

Sahibi çok iyi bakmış, maymuna çevrilmeden orijinal hali ile bu güne kadar gelmiş, takdir ettim. Çok hoş bir klasik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 4 Aralık 2014; 15:14:29 >

• yapımını istemeyenler utansın...

çok güzel tasarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok hoş bir araç be bunla yürüyebilirdik işte..
  • Benim anlamadığım neticede bu araç ihraç edilmiyordu. Bugün bile milyon tane araç satılan TR pazarında coupe araç satışları çok sınırlıyken o dönem coupe bir araç üretme ihtiyacı neden görüşmüş acaba ?

• devam etse belki bir şeyler olabilirdi. ama o zamanlardaki parasızlık işi engellemiştir büyük ihtimal.
  • rst78 kullanıcısına yanıt
    Halkalı Güneşin karşısı. 8 sene orada okumuştum efkarlandım şimdi Halkalı gibi yerde görülmesi garibime gitti açıkcası. Taş gibi araba. Albeayı almadan önce çok aradm da bulamadım
  • Vay be, kısıtlı bir alandan bölgeyi iyi tespit ettiniz tebrikler Mahmutbey Caddesi, Güneş İÖ.Okulunun karşısındaki Shell.

Benim araba Peugeot MEPA'da bakımdaydı, onu almaya giderken denk gelip çekmiştim fotoğrafı

2 kapılı Anadol'ları her zaman sevmişimdir, STC ise apayrı güzel.
  • rst78 kullanıcısına yanıt
    Çünkü hala arabamı oradaki makinede yıkarım. Hem anılarım depreşiyo hem makinesi güzel yıkıyo
  • http://forum.donanimhaber.com/m_48203727/tm.htm

devam ediyor zaten. Ekber Onuk STC-16 projesi içindeki adamlardan birisi.
    Peki destekleniyor mu? Bu işlerde savaşmak çok yorucudur. Ne kadar araştırdınız? okudunuz? duydunuz? peşine düştünüz?
    Geçmişe takılıp kalmayın... ilk yerli araç hazırlama peşine düşen gerçekçi insanlar 90'larda bu işe başladılar, kendilerine replicalar yaptılar, işin mühendisliğine daldılar. Herbiri farklı alanlarda devam ediyor biryerlerde.
    Peki millet, insanlar bunlara ne kadar farkındalık oluşturdu? Devletine, hükümetlerine, milli kaynaklarına desteklenmesi için baskı oluşturdu?

Bu adamlar tek değil başka insanlar da var bugün birçoğu yurt dışında belirli şirketlerde hayatlarına kasıyorlar yada burada farklı sanayi kollarında hayat sürüyorlar.
    Mesela Volkan Işık gibi insanlar da çıktı elle tutulur birşey ortaya koydu peki ne kadar desteklendiler? 1 milyon kadar kişinin haberi bile yok olanlardan, yapılanlardan.

Cevaplar bunlarda saklı, muhabbetler ile oyalanmamak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: rst78

Keşke devam etseymiş

o dediğin halk arasındaki açılımı (: aslı sport touring coupe'dir( senden daha ciddiyim)

STC-16 isminin “Sport Turkish Car 1600”ün kısaltması olduğu gibi, bu açılımın aynı zamanda “Sport Touring Coupé 1600” anlamında olduğu da ifade edilmektedir. Gençler ise bu açılımı “Süper Türk Canavarı 1600” olarak benimsemişlerdir.

kaynak :http://tr.wikipedia.org/wiki/Anadol_STC-16

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S_O_S -- 4 Aralık 2014; 15:55:43 >

• Konuyu görünce sahibinden de baktım da 70-80 bin tl fiyat çekiyorlar klasik ayağına
  • Hort olacak kusura bakmayın .

Sahibinden de bir tane var ciddi para istiyor temiz gibi ama baska yerde bulabilir miyiz ?

Kendime degil de babamin cok sevdiği bir arac ona bulmak istiyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 24 Şubat 2015; 20:38:29 >
  • Anadol devam etseydi cidden mustang gibi bi aracımız olcaktı ülkece,keşke demeyi sevmesemde keşke bizimde bi arabamız olsa.
  • bende bu modelin hayranıyım, gerçek hayatta görmek nasip olmadı ne yazık ki. Çok iddialı bir tasarımı olduğunu düşünüyorum.
  •  STC-16 Üretim devam etseydi ne olurdu?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.