Şimdi Ara

StationWagon araba önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2010 model Subaru Impreza 2.5 sti aracım var çocuk oldu artık kullanım cok zor oluyor. Hanımda kullanmaya başladı o kullandığı zaman aklım çıkıyor hem de bronz debriyaj kullanamıyor. 3 milyon tlye kadar çıkabilirim kullanmış arkadaşlar wagon önderisinde bulunabilir mi . Eski a4 avant alasım vardı ama artık arabaya masraf etmek istemiyorum o yüzden rafa kaldırdım. Aklımda şuan subaru levorg var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ingilizanahtari -- 4 Mart 2025; 15:45:26 >

• bütçe 3 milyon ise, 2023 model mb c200 4matic allterrain önerebilirim. şanzıman sorun olmaz derseniz 0 km passat variant en genişi ve az yakanı...ben de 25+ yıldır sw kullanıyorum a4 avanttan allterraine geçtim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Intel 4460/Sapphire R9 380X/Gskill 8GB RipjawsX/Msi H-81M Pro-Vd/WD 1TB Caviar Blue/Zalman R1/Pionner/Logitech G300/Logitech G103/Logitech F310/Sony Xperia X
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    clio tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Araba Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt

ben gördüm, çok beğendim. kapılara dikişli deri falan yapmışlar, premium gibi olmuş epey. sw araçların 2. eli sıkıntı türkiye'de. yoksa direk bunu satıp alırdım. bayıldım. boyu biraz fazla uzun ama. b8'den 15 cm daha uzun.

Arkadaş zaten kafaya koymuş wagon alacak belli wagon içerisinde 2 ci eli en güçlü olan yine passat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 4 Mart 2025; 21:41:14 >
    Her mesjında da 2. el muhabbeti yapanları da anlamak zor. Millet almadan satmanın derdinde. Zamanında passat variantı 1 günde, focus sw'u ilana çıkarmadan, a4 avantı da geçen yaz piyasanın üzerine ölü toprağı serpildiği zamanda 3 haftada istediğim fiyata sattım. Sw araç bu ülkede satılıyor, yeter ki siz aracınıza güvenin. Alıcı kitlesi dar doğru ama havuz da küçük...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Stationwagon bizim ülkemizde pek tercih edilmese de kullananlar yine var. Ben hastasıyım mesela :) Kendi bütçeme göre yarın nasipse gidip bakacağım bende. Hayırlı olsun kardeşim. Allah en hayırlı olanı almanı nasip etsin. Bende passat variant der geçerim :)

(Eski nick chronics)
  • YouGotThatRight kullanıcısına yanıt

Valla beni ırgalamaz beğeniyorsam alır binerim bütçem dahilinde Ford Ka ya da bindim 159 a da bindim sembole de bindim. Fiyat Uygun olması yeterli.

Fakat Sw yi parketmek zor kalabalık şehirlerde zor oluyor. Bu yüzden millet şekilsiz dengesiz ticarilere kayıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 5 Mart 2025; 0:39:21 >

Tam tersi SW park etmek sedana göre çok daha kolaydır. Ford Focus SW'yi ele alırsak uzunluğu sedan ile aynı, arka camın bittiği yerde tamponda bittiği için sensör olmasa bile parkı çok kolay.

Kiyasi binek ticariyle yaptigim anlaşılması icin yazayım.

Fiorino 3864 cm

Express 4.056 cm

doblo uzunluğu 4390 cm

Son kasa sw focus 4647 cm

Passat sw 4774 cm

Yeni jenerasyon ticariler rifter combo yeni custom da eskisine gore uzadı Tabi ki ama ben 2 ci eldeki popüler binek kullanılan ticarileri yazdim.

Muadili yillardaki sw lere fiyattan dolayi avantajı da var yadsınamaz bir gerçek.

Sifirda da durum aynı üstelik daha yüksek bagaj hacmi de soz konusu.

Focus 4 sw 575 litre bagaj yeni rifter min bagaj 775 litre

Bilmiyorum belki sw araçlarınız var 2 dir bana yaziyorsunuz tamam piyasasi çok iyi koyduğunun yuzde 10 fazlasına satiliyor millet yarışıyor tamam cok kolay kullanması sw almayan eksik adamdir diyeyim gönlünüz olsun

Asıl alacak olan adama yardim amacli yazsaniz konusu dağılmasa misal güncel model onerseniz araçlarınızı anlatsaniz

ben sw alma alinmaz elinde çürür mu kullanamazsin mi dedim de bana yaziyorsunuz ben zaten passat sw denemisim onermisim Bana sw lazım olursa ben gider 159 sportwagon alırım zaten 

Hatta Tabzon gümrükte 2 tane var ama ihaleye param cikismiyor yav  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 5 Mart 2025; 22:15:6 >

• pickuptan sonra sw gereksız heyecan geliyor.

bu eski passat. yenisi daha uzun

eskiden sw aracım vardı. parkının daha kolay/zor olması arka camının yüksekliğine bağlı biraz.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.