Merhaba arkadaşlar. Duyduğum kadarıyla i20 araçların 1.4 mpi atmosferik motorlu modellerinin tork konvertörlü 4 ileri otomatik şansımanları sorunsuz çalışıyormuş. İkinci el almayı düşünüyorum. Fakat 1.4 mpi araçlarda iki çeşit i20 modeli var. i20 ve i20 active. Bunlar ne oluyor ne farklılıkları var? Hepsinin 1.4 mpi motorlarında tork konvertörlü şanzımana sahip mi? Açıkçası cvt, dct gibi şanzımanlar istemiyorum. Saygılar.
Arkadaşlar selamlar. Başlıkta da dediği gibi Allah izin verirse yarın 2014 model bir araç bakmaya gideceğiz. Ruhsatta 90 beygir yazıyor ama tramerde 75 beygir girilmiş. Noterde işlem yapılırken ve yeni sigorta girişi yapılırken bu durum düzeltilebilir mi?
Arkadaşlar merhabalar. Fiat doblo tarzı bir araç alacağım ama kamyonet olmaması gerekiyor. Kamyonetten otomobile çevirme işleri çetrefilli midir? Bana fiat doblo panaroma tarzı (fabrika çıkışlı otomobil araçlarmış sanırım) başka marka fabrika çıkışlı otomobil sınıfı araçlar önerebilir misiniz? Saygılar.
Lineage 2 hakkında
Merhaba arkadaşlar. Uzun uzun bir süredir lineage 2 oyununu oynamıyorum. Sanırım 2010 yılındaki son freya sürümünden beridir oyuna el atmıyorum. Oyunu tekrar oynamak istiyorum. Offical sürüm P2P olmaktan çıkıp F2P olmuş. Halen oynayan oyuncular var mı? Oynanır mı? Oyun, Avrupa ve orjinal bölge olmak üzere 2 ayrı yapımcı tarafından işler yürütülüyormuş sanırım. Oynanırsa hangi yerden hesap açılıp oynanmalı? Ya da hiç bulaşma derseniz private server olarak tavsiyelerini nereleridir diye sormak istemiştim. Saygılar.
Android mini tablet hk.
|
Lineage 2 Classic - Giran server
|
|
whitcom webcam driver
|
mp4 - VCD
|
|
(Eski nick chronics) |
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 654
İkinci El Bölümü Mesajları: 28
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 257)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 43 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
6 Yanıt
1