Şimdi Ara

Statik Ip'ye geçtikten sonra...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Statik ipye geçtikten sonra bufferbloat testlerim cgnattakinden çok daha kötü bi hale geldi, aynı şekilde oyun sunucularına da bağlanamaz hale geldim. İptal etmeye basıyorum online işlemlerden fakat çalışmıyor. Statik ipye geçip ekstra para ödemeyi kabul ederken ortaya çıkan sonucun bu olması çok can sıkıcı @TurkNetDestek

5219635 müşteri numaram

@TurkNetDestek

• 19.32de arandım modem resetlediğim takdirde farklı bir ip alacağım, statik ip iptalimin gerçekleştiği söylendi. Modem resetlememe rağmen hala aynı ip'yi alıyorum ve online işlemler merkezinde de hala statik ip hizmeti alıyor gözüküyorum. Bu kadar basit bir konunun böyle uzun bir sürece yayılması gerçekten çok kötü. Gelen ip'nin kötü olması ayrı bir rezillik iptal işleminin bir türlü gerçekleştirilememesi ayrı bir rezillik.

• Statik IP iptaliniz için gereken işlemler tanımlanarak iptal olmuştur. Bu nedenle güncel destek kaydınızı onayınıza sunuyoruz. Herhangi bir aksaklık yaşamanız hâlinde uygulama üzerinden tekrar bilgi verebilirsiniz. Ayrıca ihtiyaç duymanız durumunda 444 8 875 numaralı hattımız üzerinden de bize ulaşabilirsiniz. Online İşlem Merkezi’ndeki “Süreci Değerlendir” bölümünden görüşmemizi değerlendirebilirsiniz. İyi günler dileriz.

Gelen mesaj bu fakat hiç bir değişiklik yok.. hala statik ipdeyim modemi resetledim bir değişiklik yok.. Ayrıca hala online işlemlerde statik ip hizmetini aldığım yazıyor.. Gerçekten olacak iş değil... Eğer isterseniz modem arayüzü vs her yerden fotoğrafları ekleyebilirim. HALA STATIK IP.... Hala iptal tuşu çalışmıyor.. @TurkNetDestek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sabah 09.52de sorunum çözüldü.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.