Şimdi Ara

Oyuna girmeden önce ping kontrolü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
35.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Ben üniversite yurdunda kalıyorum.Burda internet bazen çok hızlı bazen çok yavaş oluyor.Ben oyuna girmeden önce bunu nasıl kontrol edebilirim bir yolu var mı acaba?

• Custom game girip kontrol et, en kesin çözüm. Ya da pingtest.net
  • www.speedtest.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrPeltek -- 3 Ekim 2012; 20:43:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazze

Custom game girip kontrol et, en kesin çözüm. Ya da pingtest.net

+1

custom kurup bakabilirsin, başlayınca çık leave vs saymıyor direk ana menüye geliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teamspeak kur herhangi bir sunucuya girince sağ altta yazar.
  • Speedtest.net ile Bulgaristan-Sofya serverine ping testi ile yaptığım testler devamlı oyun serverındaki pingim ile aynı çıkıyor. Bu yolu deneyebilirsin.
  • custom game kur bi tane bot filan koyma hiç ugraşma kurdugun gibi başlat yüklerken pingini kontrol et iyiyse direk alt f4 le
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başlata cmd yazıyorsun. Çıkan ekrana pingwww.akvaryum.com -t yazıyorsun.Saniye saniye pingini söylüyor.Orda yazan site yerine farklı sitede kullanabilirsin.Fakat bu sitede daha doğru sonuç alırsın.
  • çalıştır araya cmd yaz sonra ping -t riot.de yap oluşanping oyundaki pingle aynıdır
  • MarjinaL_Kedi kullanıcısına yanıt
    rly
  • Arkadaşlar ping sunucuyla sizin aranızdaki iletişim gecikmesi (milisaniye cinsinden). Diğer sunucularla yaptığınız test sonuçları o sunucularla iletişim kalitenizi gösterir. Lol türkiye sunucularıyla ping testi yapmanız gerek yani. Yani lolde ping varken speedtest sunucularından birinde yaptığınız testte ping olmayabilir.
  • LoL Summoner Information adlı program ile bakabilirsin, ayrıca replay özelliği de mevcut.
  • cmd ye yazılan ping riot.de falan yalan. oyunun sunucusu çok farklı internette hepsinin ip adresi var isteyen olursa atarım
  • at
  • custom gir çık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.