< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
State of Play | PlayStation | ANA KONU | (44. sayfa)
-
-
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ghosts of harici berbattı. Hüsrana devam ediyor Sony.
Tlou 2 yi (pc ye) yine açıklamadı vicdansız Sony 😄 illa ikinci sezonu bekletecekler. İlgi pik yapınca yapıştır oyunu satışları katla
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sony klasiğe bağladı kötü sunumda. Şaşırtmadılar yine.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Berbat bir sunumdu. Ghost of Yotei dışında kayda değer tek bir tane bile oyun yoktu zaten. Ghost of Yotei de Tsushima'nın ilk trailer'ının etkileyiciliğinde değildi. PC için ise dandik, gereksiz ötesi bir remaster dışında hiçbir şey duyurulmadı. Geçen Xbox sunumu 9 / 10 alırsa dünkü sunum anca 1 / 10 alabilir maksimum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 25 Eylül 2024; 8:54:0 > -
Tek ilgi ceken oyun GoY olmus, gerisi dandik. Onun harici MH Wilds icin tarih almamiz cok iyi oldu, deli gibi bekledigim tek oyun. DA PC Gereksinimleri asiri fazla 60 fps ve medium icin, bu sasirtici oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 25 Eylül 2024; 9:4:32 >
Sony baş aşağı gidiyor niye bilmem önce concord rezaleti sonra ps5 pro fiyaskosu derken rezalet bir state of play sunumu. Kayda değer tek oyun ghost of yotei :) bir an önce toparlanması lazım Sony nin..
Santa monica nın üstünde çalıştığı yeni ip anca kurtaracak demek ki sony yi.. bakalım görelim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatal -- 25 Eylül 2024; 9:7:8 >
iyi ki uyumuşum. şu sunum için uykusuz kalsam söverdim gece gece.
-
Vallahi mal bunlar ya, bloodborne dururken herkes onu isterken gidip horizon remastered yapıyorlar. Şu yönetim defolup gitse de sony kendine gelse.
Naughty dog dan yeni bir oyun görmek içinnnereyr başvuracagiz yeter yav
Geliyooorrr.
Ön siparişe hazırız.
Bloodborne Remake'i PS6 çıkışına saklıyorlar benim tahminim. Demon's Souls gibi.
2027 sonu gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 25 Eylül 2024; 10:22:30 >
Dusk Golem doğru bildi RE9 gösterilmedi. Bakalım TGS da gösterilecek mi? TGA için de saklanıyor olabilir.
State of Play benim için güzel geçti memnun kaldım.
- Ghost of Yotei
- Hell is Us
- Archeage Chronicles
- Towers of Aghasba
- Legacy of Kain: Soul Reaver I & II Remastered
- Monster Hunter Wilds
- Alan Wake 2 The Lake House
- HZD Remastered bu kadar iyi görünmesi şaşırttı beni. Bu kadarını beklemiyordum.
- The Midnight Walk ( Sürpriz bir duyuruydu. ) Merakla bekliyorum.
-
Ghost of Tsushima'yı henüz oynamadım. Sonbahar serinliklerinde güzel bir vakitte oynarım diye saklıyordum.
Ghost of Yotei tanıtım videosundan sonra bu ara başlasam mı diye düşünmedim değil.
Monster Hunter'da daha önce deneyimlemediğim ve listemde olan bir seriydi.
Benim için State of Play 2024;
-Ghost of Yotei
-Hell is Us
-Monster Hunter Wilds
-Towers of Aghasba
-
Yarın günlerden
-
Mecbur ilk günden ön sipariş verilecek. 1. Oyunun devam etmemesi çok yerinde olmuş. Çift katana ile doğramaca birde klanlar arası mücadele ve ilişki sistemi olursa mük olur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Samuray klanları olur muhtemelen. Shogun döneminde geçiyor. İç savaşı konu alacak. Fena epik düellolar olur, şimdiden görebiliyorum. Shogun dizisini izlemekte farz oldu.
Bu nedir hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X