Şimdi Ara

State of Decay 2 Toredo sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hocalarım iyi günler öncelikle Microsoft store üzerinden 3 kişi State of Decay 2 almış bulunmaktayız. Lakin oyunu co-op 1 kere bile açamadık. Araştırdık baya toredo ile sorun var yazıyor yok ağ bağlantılarında toredo açıcaksınız diyor cmd kodları var hepsini yapıyoruz olmuyor PORT (udp/tcp) bile açtım yinede kar etmedi.

Sizinde bir fikriniz var mı Lütfen yardımcı olurmusunuz 4 saat çözüm aradım gören kör oldum.

XBOX APP sorunu diye geçiyor heryerde.

State of Decay 2  Toredo sorunu
    State of Decay 2  Toredo sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HzVolkan -- 21 Mayıs 2018; 2:16:31 >

• valla bende pcden oynuyorum ben de öyle bir sorun yok 2 kişi neredeyse sorunsuz oynuyoruz
  • ben girdim multiplayer ara sıra oyun buluyordu multiplayer 1-2 saat buluyorsa bi kaç gün giremiyordum sonradan bende yerli yabancı sitelerde araştırdım toredo denen şey öyle boktan birşeymişki kendi kendine bozuluyor bozuluncada ne yapsan düzelmiyor format dahi attım geri dönüşüm noktası oluşturur girerim diye yok birader microsoft oyunu dört dörtlük yapmış herşey harika ama multiplayere gelince batırmış atmış yani toredo sorunun varsa hiç ugraşma düzelmez o olmayan arkadaşlarında er geç olacaktır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    State of Decay 3 [XBOX ANA KONU]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.