|
Starlink’e dev rakip: Amazon, ilk Kuiper uydularını fırlattı

-
-
Bundan sonra Starlink'e yetişmek zor, ne demiş atalarımız; erken kalkan yol alır; 2024'te bir süre Nijerya'da Starlink kullanma fırsatım oldu, gayet stabildi...
-
Rekabet olması iyidir.
-
Yukarısı tam bir çöplüğe döndü yanı sıra herkes babasının malı gibi kullanıyor yukarıyı, sanki sadece kendileri var o çatının altında.
-
Olum Türkiyeye de açın şunu yaa
Allah aşkına Türkiyeye de açın lan
Kurtarın beni şu tiksinç yerel isslerden :) :)
-
abd firmaları gönderiyor uzaya ileride rusya ve çinde aynısını yaptığında diyecekler dünyayı dinliyorlar diye.
-
O iş öyle değil artık. 23 yıllık SpaceX, 50-60 yıllık roket üreticilerine nal toplatıyor.
1970'li yıllarda otomotiv işine giren Hyundai, 1903'de kurulan Ford ile ABD pazarında neredeyse başa baş satıyor.
-
Ortada rekabet felan yok abd li firmalar teknoloji paylaşımı yapıp piyasaya çıkıyorlar. Aralarındaki güç aynı yani.
Çin devletinde aynısını yapıyor çinli oto firması birbiriyle paylaşım yapıyor ama farklı isimlerle piyasada lar.
-
Yalanım varsa iki gözüm önüme aksın...
2024 Temmuz'unda Türk Telekom'a gittim. Şikayet kaydı açacağım. Sebebim internet hızının geceleri aşırı düşmesi. Netflix'in bile çamur gibi olması...
Oradaki yetkili "Benim de gece hızım düşüyor" demesin mi?
Hayal dünyamda o karının yüzüne üç tane yumruk attım. "Peki" deyip ayrıldım...
Bunlara muhattap olmak yerine kendimi, tüm verilerimi, tarama geçmişimi elin Amerikalısına teslim ederim ve bir gram şüphe duymam.
Starlink, Jeff Bezos Link ne varsa istiyorum. Parası ne olursa olsun...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FısFısss -- 1 Mayıs 2025; 19:4:7 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X