Şimdi Ara

Stargate: Universe (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
862
Cevap
3
Favori
23.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dizinin pilot bölümü yerli ve yabancı torrent sitelerinde bulunmaktadır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: scarface21

    Ben sci-fi olarak bir tek galactica'yı izledim. Başka bir sci-fi diziye başlamak istiyorum filmleri izleyip SG atlantis ile devam etmeyi düşünüyorum.SG-1 çok eski olduğundan galacticadan sonra sıkar diye ,
    acaba sorun olur mu anlamamak gibi

    Sg-1'in özellikle 5-6-7 ve 8. sezonları bence bilimkurgu(uzay ile alakalı) dizilerinin tepe noktasıdır. İlk birkaç sezon sıkıcı(teknolojinin eski olması, diziye düşük bütçe ayrılması yüzünden) gelebilir ama insanı o muhteşem sezonlara hazırlıyor. Özellikle sezon finalleri ve yeni sezon açılışları mükemmele yakın. Sga(atlantis) 'yı, sg-1' den bağımsız olarak izleyebilirsin. Bence çok büyük bir sıkıntı olmaz ama bazı isimler, karakterler, düşmanlar sg-1'den kalma olduğu için bunlar nerden geldi diye sorarsın belki. Bu da diziye olan bağlılığını azaltır mı yoksa daha mı artırır bilemem. Galactica, bilimkurgu dizisi olmasına rağmen Stargate'den farklı bir tarza sahip dizidir. Galactica'da olaylar daha karanlık atmosferde geçer ve genelde diziye bir hüzün hakimdir. Ama bilimkurgu-uzay açısından hepsi çok güzel dizilerdir.




  • ben seriyi atlantisten başladım seyretmey keşke seyretmez olsaydım sg 1 den biraz seyrettim beyenemedim aslında neyse gene seyredecem sg -1 i ama universede çok sağlam olacak şimdiden belli
  • eee ilk 2 bölüm nasıldı izlediniz mi ben birazdan izleyeceğim
  • ben izledim gayet beğendim diziyi iyi bir başlangıç yaptı ilerleyen bölümlerinde daha iyi olmasını umuyorum bu arada yayınlanan pilot bölümünü sadece 2.35 milyon kişi izlemiş ve oldukça az bir rakammış umarım ileriki bölümlerde daha çok reyting alır çünkü reytingler yüzünden yarım bırakılmasını istemiyorum bu dizinin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 6 Ekim 2009; 17:09:39 >
  • 2.35 milyon kişi yinede iyi ileriki bölümlerle reytingini yükseltir

    Dizi güzel bir başlanğıç yaptı ama ileride bizi neler bekliyor hiç birşey bilmiyoruz.
    Umarım SG-1 gibi yeni ırklarla felan da tanışırız.
  • Fena değildi başlangıç olarak. Dizide Albay Young'dan başka tanıdık yüz göremedik. Yeni oyunculardan oluşan bir kadro var galiba. Biraz flashbackle başladı sonra rayına oturdu. Bakalım ilerki bölümler nasıl olacak.
  • Dizi güzel bayaa oldu ben eski bölümleri izleyeli o yüzden tanıyamadığım adamlar olabilir :P
    ama Atlantisin bitişiyle Universe'in başlangıcı arasındaki olayları anlatmadılar hiç :S
  • canı cehenneme dedim başladım lan stargate'e.. dün 94 yapımı filmi izledim, kurt russell'a uyuz oldum ve ardına sg1'i izlemeye başladım, şimdi 4. bölüme geçeceğim, fena değil gibi ama böyle giderse sıkılırım, dile kolay 10 sezon gavur tohumunun dizisi.. umarım daha da güzelleşiyordur..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wildlove

    canı cehenneme dedim başladım lan stargate'e.. dün 94 yapımı filmi izledim, kurt russell'a uyuz oldum ve ardına sg1'i izlemeye başladım, şimdi 4. bölüme geçeceğim, fena değil gibi ama böyle giderse sıkılırım, dile kolay 10 sezon gavur tohumunun dizisi.. umarım daha da güzelleşiyordur..

    3. sezondan itibaren izlemeye doyamayacaksın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KinGaSSaS


    quote:

    Orijinalden alıntı: wildlove

    canı cehenneme dedim başladım lan stargate'e.. dün 94 yapımı filmi izledim, kurt russell'a uyuz oldum ve ardına sg1'i izlemeye başladım, şimdi 4. bölüme geçeceğim, fena değil gibi ama böyle giderse sıkılırım, dile kolay 10 sezon gavur tohumunun dizisi.. umarım daha da güzelleşiyordur..

    3. sezondan itibaren izlemeye doyamayacaksın


    6. bölüme başlayacağım, tam gaz devam




  • 1997'den beri takip ederim dizi'yi. Daha o zaman tv'den takip ederdim. Ortaokul bitti, SG-1 devam etti, Lise bitti SG-1 devam ediyordu. Ardından Üni'ye başladık Sg-1 hala devam ediyor. Sonra Stargate Atlantis de devam etmeye başladı. Onu da takip etmeye başladım.

    Şimdi Üni bitecek, Sg-1 bitti, Stargate Atlantis bitti. Yani bu Stargate alemini baştan beri izlerim, severim, takip ederim. Böyle bir dizinin olması beni o kadar sevindirdi ki anlatamam. Muhtemelen başka Sg severleri de sevindirecektir.
  • Stargate filmi izliyorum. Hadi bakalım.
  • 3. bölüm nette vardır arkadaşlar
  • Universe de Sg-1 yada Atlantis tadını alamadım. Sürekli karanlık ve dramatik havada geçiyor. Daha çok BSG yı hatırlattı. Böyle devam ederse bırakırım diziyi. Yani kusura bakmayın ama Stargate ruhunun içine s.çmışlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vasto Lorde

    Universe de Sg-1 yada Atlantis tadını alamadım. Sürekli karanlık ve dramatik havada geçiyor. Daha çok BSG yı hatırlattı. Böyle devam ederse bırakırım diziyi. Yani kusura bakmayın ama Stargate ruhunun içine s.çmışlar.

    Şu an konuyla alakalı o şekilde gidiyor olabilir ben 15 sezonluk şaheser için izlemeye devam ederim ne olursa olsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ronon Dex -- 11 Ekim 2009; 16:46:08 >

  • beyler izledim de bu diğer gezegene giden 2 kişiye ne oldu anlamadım bölüm sonunda gemiden çıkan bölme gibi birşey vardı o neydi acaba :S
  • film idare ederdi umarım dizi daha güzeldir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KinGaSSaS


    beyler izledim de bu diğer gezegene giden 2 kişiye ne oldu anlamadım bölüm sonunda gemiden çıkan bölme gibi birşey vardı o neydi acaba :S



    diğer gezegene gidenlere ne oldu anlamadımda ayrılan mekik ölen senatörün içinde olduğu mekik.
  • Arkadaşlar spoiler yapmak için önce yazıp sonra spoiler tuşuna basın


    Şimdi anladım bazı şeyler şekilleniyor ama ne olacak sonu bakalım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.