Şimdi Ara

Starfield [Ana Konu] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: psycho90 , psycho90
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.600
Cevap
117
Favori
162.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
42. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Grafik olarak değil ama içerik olarak baya doyurucu bir oyun geliyor. Bethesda içerik konusunda her zaman güzel işler yapıyor. Türkçe altyazı da olsa mükemmel olurdu.

  • R-10 kullanıcısına yanıt

    Grafik olarak her ne kadar Fallout 4 den farklı gözükmese de özellikle gemi özelleştirmeleri ile oyun baya hoşuma gitti. Umarım hikaye ve görevler kısmında Obsidian dan da yardım almışlardır da güzel görevlerle gelir. Ayrıca umarım bug'sız güzel cilalı bir oyun olur.

  • Tek kelimeyle HARİKA

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt
    Bu derecede geniş açık dünyaya ve rol yapma elementlerine sahip oyun için bu görsellik iyi bile sayılır. Ki F4'ün fersah fersah ilerisinde olacağı çok açık. Her ne kadar hikaye ve görevler kısmında kendilerine güvensem de senin dediğin gibi şu oyuna Bi Obsidian dokunuşu gelse harika olur.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beklentilerimin altinda kaldi. En iyisi oyun tam sürüm cıksın deneyip görelim.

  • Tanıtımda beğendiğim-beğenmediğim konular oldu.


    Atmosferi beğendim mesela, sırf girip takılmak için bile oynarım ben bu oyunu.


    FPS kısmı çok kötüydü, onu düzeltirler diye umuyorum çıkana kadar.


    En büyük hayal kırıklığıysa yaratılan evrenin büyüklüğü oldu. Önce birkaç gezegenlik bir sistem gösterince umutlandım, daha da büyük dediklerinde birkaç sistem mi var acaba dedim. Ancak 1000 gezegen deyince canım sıkıldı. Onca gezegene tek tek uğraşıp detaylandıracak halleri yok, keşke 10-20 gibi bir sayı olsaydı en fazla.


    Her türlü alır oynarım çıktığında. Sonra birkaç seneye oyunu tamamladıklarında tekrar başlarım, bu oyun imkanı yok hatasız ve tam sürüm olarak gelmez çünkü.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 12 Haziran 2022; 22:58:57 >
  • Starfield videosu izlerken bişey dikkatimi çekti.Düşman npclere ateş ederken mermi tepkisi karşı tarafta yoktu sadece hasar alıp almadığını can barının azaldığından anlaşılıyordu.Bana vuruş hissi video üzerinden çok kötü geldi.+ olarak o yüz mimikleri nedir ? bakışları ömre bedel boş boş bakışlar. İnş bunları çıkış zamanı düzeltirler.

  • Bence telaşlanacak bir şey yok. Göz göre göre no mans sky ın yaptığı hatayı yapmazlar. Muhtemelen şöyle olacak. 20 civarı gezegene ağırlık verecekler. Bu gezegenler dopdolu olacak. Yine 20 civarı belki daha fazla gezegen dopdolu olmayacak ama içerisinde güzel hikayeler barındıracak. Geri kalan çoğu gezegen hikayenin ufak parçaları veya loot için gitmemiz gereken keşfedilecek gezegenler olacak.

    1000 gezegen olması demek tüm gezegenler boş olacak demek değil. Günümüzde procedural map üretmek eskisi kadar da zor değil zaten. Haritayı dolduracak boş gezegenleri algoritma yapar zaten. El yapımı da 20-25 gezegen olsa yeter. Zaten 1000 gezegen olmasa bile en fazla o kadar gezegeni dolu dolu yapabilirler.

    Özetle 30 gezegenli dolu dolu evrendense, 20 gezegenli + keşfedilecek yüzlerce procedural gezegenli dolu dolu evreni tercih ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun vuruş hissi hakikaten yok bu arada. Onu bende ilk izlediğimde fark ettim. Düşman sünger gibiydi Cyberpunk tan bile kötüydü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grafikler iyi, oynanış güzel diyen xboxcular kendini kandırmasın, Starfield balonu patlayacak gibi duruyor, herifler 25 fps oynanış sunuyor grafikler 2013 yılından kalma vuruş hissi yok denilebilecek kadar az. Ayrıca tasarımlar çok kalitesiz, 1000 gezegen var gibi bir şey dediler büyük ihtimal full tekrar edecek oyun, inşa sistemi astroneer çakması bildiğin astroneerdaki alanın aynısını inşa etmiş adamlar. Uzay savaşları kötü, cod infinite warfare bile çok daha iyiydi bu konuda. Gerçi şu an o oyundaki uzay savaşını başka hiçbir oyunda bulamazsınız, bunda da bulamayacaksınız.

  • Bu oyun Türkçe çıkmalı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yeni oyun motoru buysa vay tes vi’nın haline. gerçi youtube’un kalitesizliği de olabilir izlediğim yayında. 4k izlemek lazım asıl verimi alabilmek için.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her zamanki gibi 2014 ten kalma mekaniklerle çıkacak starfield. starfielde M4a1 silah modu ve smim kurup oynanır😁 bethesda son yıllarda büyük Bi düşüşte zaten. Starfield son dönüş gibi hissediyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • THE RED DRAGON 🔺twitter
    “#Starfield has NPCs walking around with their heads backwards...if they showin up in carefully curated trailers I can't imagine what real game will be like 😂 Watched the non stream footage & can confirm it wasn't the stream compression causing 20fps & pop-in #XboxBethesda #Xbox”
    https://twitter.com/TWTHEREDDRAGON/status/1536095085196152832?s=20&t=vaZKxNXvAJiXJH4OL_vA8A
  • grafikler muazzam duruyor böylesi ölçekte bir oyun için sıradışı


    ilk günden başına oturup saatlerimizi gömeceğimiz bir bethesda yapımı geliyor :)


  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu kesin olmayan bir tarihe ertelediler. Büyük ihtimalle yine erteleyecekler.
    Yeni oyun motoru tamamen düzmece çıktı. Oyun motoru yeni felan değil. Eski oyun motorunun bir iki makyajlanmış hali. Oyun motorunda yaptıkları en büyük gelişme ismine 2.0 eklemeleri.

    Half Life'ı yapan Valve'in, Source 2 oyun motoruna geçişini gösteren videoyu bırakayım şuraya da, geliştirme nasıl yapılıra bir örnek olsun.


    Bu Bethesda şirketi küçük bir firma değil. Para konusunda gram sıkıntı çekmiyorlar. 2022 yılında neden böyle rezalet combat, rezalet grafik, rezalet animasyon ve rezalet yapay zeka yaparlar anlamış değilim.
    Oyuna sadece hikaye ve rpg olarak bakıyorsanız, Detroit Become Human gibi yapın oyunları o zaman.
    Yok eğer ben aksiyon macera oyunu gibi combat koyacam diyorsan, böyle rezalet vuruş hissi yapmayacaksın. Çünkü sen bütçesi düşük, küçük bir firma değilsin. Ve bu rezalet durumu savunanlar da çıkıyor, en çok buna şaşırıyorum. Çok üzücü bir durum.

    Ayrıca son yaptıkları Fallout işlerini millet yerden yere vurdu. Kullanıcı puanları nefret kusma noktasında.

    Sonuç olarak fiyasko bir iş olma ihtimali çok yüksek. Benim için zaten fiyasko oldu şimdiden.
    Kesin bir tarih bile veremediklerine göre sizde beklentiyi yükseltmeyin.
    Ayrıca bir oyun ertelendiği için sorunsuz ve güzel çıkacağına inanmayın.
    Cyberpunk 2077 en az dört defa ertelendi. Ordan pay biçin.

    Not; Senin o dışkı renkli ceketine ve ayakkabına tüküreyim Todd.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Konuyu takibe almamışım duyurulalı o kadar oldu hem de. Açıkçası son videodan sonra beklentileri bayağı düşürdüm öyle bekliyorum. Çok cilaya ihtiyacı olacak belli ki. Hele mekanikler konusunda. Muhtemelen atmosferini seveceğiz ama o mekanikler nasıl adam olur bilmiyorum.

  • TossA CoinTo Your Witcher kullanıcısına yanıt

    Bethesda oyunlarında mekanikler hiçbir zaman zamanına uygun olmadı. İçerik olarak ise bekleneni veriyor. Fallout 4 karizmayı biraz çizdirdi ama onu da beğenenler az değil.

  • Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt
    Evet ama bir firma kötü olduğu alanda gram ileri gitmek için uğraşmaz mi yahu. Ben ona şaşıyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.