Grafik olarak değil ama içerik olarak baya doyurucu bir oyun geliyor. Bethesda içerik konusunda her zaman güzel işler yapıyor. Türkçe altyazı da olsa mükemmel olurdu. |
|
Grafik olarak her ne kadar Fallout 4 den farklı gözükmese de özellikle gemi özelleştirmeleri ile oyun baya hoşuma gitti. Umarım hikaye ve görevler kısmında Obsidian dan da yardım almışlardır da güzel görevlerle gelir. Ayrıca umarım bug'sız güzel cilalı bir oyun olur. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Tanıtımda beğendiğim-beğenmediğim konular oldu. Atmosferi beğendim mesela, sırf girip takılmak için bile oynarım ben bu oyunu. FPS kısmı çok kötüydü, onu düzeltirler diye umuyorum çıkana kadar. En büyük hayal kırıklığıysa yaratılan evrenin büyüklüğü oldu. Önce birkaç gezegenlik bir sistem gösterince umutlandım, daha da büyük dediklerinde birkaç sistem mi var acaba dedim. Ancak 1000 gezegen deyince canım sıkıldı. Onca gezegene tek tek uğraşıp detaylandıracak halleri yok, keşke 10-20 gibi bir sayı olsaydı en fazla. Her türlü alır oynarım çıktığında. Sonra birkaç seneye oyunu tamamladıklarında tekrar başlarım, bu oyun imkanı yok hatasız ve tam sürüm olarak gelmez çünkü. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 12 Haziran 2022; 22:58:57 > |
Starfield videosu izlerken bişey dikkatimi çekti.Düşman npclere ateş ederken mermi tepkisi karşı tarafta yoktu sadece hasar alıp almadığını can barının azaldığından anlaşılıyordu.Bana vuruş hissi video üzerinden çok kötü geldi.+ olarak o yüz mimikleri nedir ? bakışları ömre bedel boş boş bakışlar. İnş bunları çıkış zamanı düzeltirler. |
Anakart: MSI MPG X570 GAMING PRO CARBON WIFI Ram : Corsair RGB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Ram İşlemci: AMD Ryzen 5 3600X Ekran Kartı: MSI NVIDIA GeForce RTX2060 Gaming Z 6GB 192Bit GDDR6 Psu: Seasonic Focus Plus 850W 80 Gold SSD: Samsung 970 Evo Plus NVMe 500GB 3500MB/s-3300MB/s M.2 Monitör: MSI Optix MAG271C 27" 144Hz 1ms (HDMI Display) Full HD Curved Oyuncu Monitör Dark N10 Advanced 5x12cm Kırmızı Fanlı Fan Kontrollü Full Cam Yan Panelli USB 3.0 Bilgisayar Kasası Ses Sistemi: Creative Inspire T3300 2 1 İşlemci Soğutucusu: Arctic Freezer 34 Esports DUO Kırmızı CPU Soğutucu
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Grafikler iyi, oynanış güzel diyen xboxcular kendini kandırmasın, Starfield balonu patlayacak gibi duruyor, herifler 25 fps oynanış sunuyor grafikler 2013 yılından kalma vuruş hissi yok denilebilecek kadar az. Ayrıca tasarımlar çok kalitesiz, 1000 gezegen var gibi bir şey dediler büyük ihtimal full tekrar edecek oyun, inşa sistemi astroneer çakması bildiğin astroneerdaki alanın aynısını inşa etmiş adamlar. Uzay savaşları kötü, cod infinite warfare bile çok daha iyiydi bu konuda. Gerçi şu an o oyundaki uzay savaşını başka hiçbir oyunda bulamazsınız, bunda da bulamayacaksınız. |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Watched the non stream footage & can confirm it wasn't the stream compression causing 20fps & pop-in #XboxBethesda #Xbox” https://twitter.com/TWTHEREDDRAGON/status/1536095085196152832?s=20&t=vaZKxNXvAJiXJH4OL_vA8A |
CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: GSKILL 2x8GB Ripjaws V 3000MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: James Donkey 610S Red Switch | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 (2019 Edition) | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Xbox 360 Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Konuyu takibe almamışım duyurulalı o kadar oldu hem de. Açıkçası son videodan sonra beklentileri bayağı düşürdüm öyle bekliyorum. Çok cilaya ihtiyacı olacak belli ki. Hele mekanikler konusunda. Muhtemelen atmosferini seveceğiz ama o mekanikler nasıl adam olur bilmiyorum. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |