Şimdi Ara

Starcom Akrobat Çok Amaçlı Telefon Tutacağı (BİM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
2
Favori
6.593
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu gün BİM mağazalarında indirme girmiş yani 24 ocak 2020 aktuel ürünlerinden birisi. İhtiyacım olduğu için aldım ve bir inceleme videosu çektim.
    19.95 tl den satılıyor. Oldukça ucuz bir ürün.
    İnceleme videosu

Ürüne ait görseller:

Oğlum ürünü kullanırken. Kanala da bi destek olsanız süper olacak

Oğlum ilk resmi koymamı istemedi ben de kırptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyamoto Musashi -- 27 Mart 2020; 20:50:20 >

• teşekkürler. bu tür ürünler kaç tane geliyor? bu saatte gitsem bulabilir miyim acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam ellerine sağlık güzel bir inceleme videosu olmuş ama senin telefonun markasını söyleyince şu videoyu koymadan edemedim.Affet lütfen..

• Sayende almamaya karar verdim, bu ne böyle, araç için olmadığı kesin, ne amaçla yapmışlar bunu bilemedim, bağlantı yerleride basit plastik, yani kısa sürede kırılması muhtemel.

Ayrıca telefonu yan olarak takamazsınız, dolayısı ile araçta video çekimi imkansız.
  • İpad pro 10.5 için aldım. Ben aldım. Siz almayın. Şu an kafamda”ucuz mal alacak kadar zengin değilim. “ lafı dolanıp duruyor.
    Telefonu tutar ama ya. Arabada kullanmak için vakuma güvenmezdim ama masa yanına sabitlenen yer güzel. Kırılırsa da vidalarım masaya. Kıvırıp kutusuna koyabilsem iade ederdim ama sığdıramam.
    Bunu alacaktım da ismi lazım değil bir arkadaş aklıma girdi
    www.hepsiburada.com
    En Ucuz ve Şık Tablet PC Aksesuar Modelleri
    https://www.hepsiburada.com/tablet-ipad-aksesuarlari-c-60000203

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben aldım hocam teşekkür ederim. Arabada kullanmayı düşünmüyorum, yattığım yerin kenarındaki masama sabitleyip youtube, film vs. İzlemek için işimi göreceği fikrindeyim.

• bunun benzerini almıştım kazık gibiydi kıvrılan yer.bayağı güç uygulamak gerekiyordu. hiçbir şekilde de istediğin pozisyona gelmiyordu. çöp oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ederim, kaptım bir tane

• önce gidip 1 adet aldım. yatağıma sıkıştırdım ve çok hoşuma gitti. gidip ailem için 4 adet daha aldım..

• Adamın inceleme Videosuna teşekkürler edeceklerine dislike atan şuursuzlar var. Ben almayacağım halde beğendim konuyu...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 tane aldım. eve gidince deneyeceğim. birini de ofiste kullanıcam. teşekkürler

+ ayrıca video da gayet açıklayıcı içerikte. teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atleticos

Hocam ellerine sağlık güzel bir inceleme videosu olmuş ama senin telefonun markasını söyleyince şu videoyu koymadan edemedim.Affet lütfen..

Hiç sorun değil. Huaayeeyeyee

• quote:

Orijinalden alıntı: atleticos

Hocam ellerine sağlık güzel bir inceleme videosu olmuş ama senin telefonun markasını söyleyince şu videoyu koymadan edemedim.Affet lütfen..

Vidyoyu görünce bende o vidyodakiler gibi eridim. Bu nedir aga ya

• masada iki elini kullanarak ürünü incelemesi yapabilirsin.. yakın oyun alanı çekimi bilargo masası vuruş ağır çekim yapmak için kullanabilirsin..
  • snl_ S kullanıcısına yanıt
    benim de aklıma bunlar gelmişti
  • Tutacağı ben de aldım. Masa ya da sehpa kenarına tutturma aparatı güzel çalışıyor. Fakat masaüstü kullanım için vakum özelliği yeterli değil. Sizlerde de aynı sorun var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: whitehouse85

Tutacağı ben de aldım. Masa ya da sehpa kenarına tutturma aparatı güzel çalışıyor. Fakat masaüstü kullanım için vakum özelliği yeterli değil. Sizlerde de aynı sorun var mı?
    vakumlu olan bu tarz ürünler genelde tam iyi iş çıkarmıyor. Cam gibi yüzeylerde çok etkili ya da masada sıfır çizik ve full vernik vesaire olacak...
  • ~300gr tel için uygunda 1kg yalan. 9.7"ipad2 taktım. dikey zor girdi tutan kısma. boynu büküldü. oynak kafalar gevşek bikere yoksa inşaat demiri borusu taşır
    vakum yapışkan cama güçlü yapışıyor da uzun süre denemedim. iyi tutması için üst hareketli kısmı bi tık yukardayken kiliti indirin, daha güçlü tutuyor vantuz sanki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: codred

~300gr tel için uygunda 1kg yalan. 9.7"ipad2 taktım. dikey zor girdi tutan kısma. boynu büküldü. oynak kafalar gevşek bikere yoksa inşaat demiri borusu taşır
    vakum yapışkan cama güçlü yapışıyor da uzun süre denemedim. iyi tutması için üst hareketli kısmı bi tık yukardayken kiliti indirin, daha güçlü tutuyor vantuz sanki.
    1kg telefon ile kullanınca sanırım yere değer
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.