Şimdi Ara

Star Wars: The Clone Wars (2008) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
3.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Gandolfini

quote:

Orjinalden alıntı: SΣRKΛN

Bir animasyondan ne bekliyordunux. Ben onu merak ettim.

aha adam gibi bi soru. Elle çizilmiş bir animasyon filminden 70lerin Star Wars ruhunu bekleyen zihniyete diyecek laf bulamıyorum. Belki haberiniz yoktur ya da farkedememişsinizdir ama zaten son 3 devam filmi o filmlerin tırnağı bile olmaz. Son dönem SW tırt.

Evet bir animasyon filmine göre nasıldı ?

Animasyon filmine göre güzel bir filmdi,bu kadar tartışılması gerekmiyor.

Şahsen benim Star Wars'a özlemimi biraz olsun giderdi.

Star Wars'un küçükkene hastasıydım ama son dönem filmlerinde eski ruhu bulamadığım için seriden soğudum. Ben bu filmi SW olarak izlemiycem zaten. Benim içim SW bitti, ben animasyon filmlerini sevdiğim için merak ettim sadece ama bazı süper zekalar SW E7 sanmış bunu. El- alem deliye muhtaç biz akıllıya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gandolfini -- 21 Ağustos 2008; 22:51:45 >
  • CN'de oynayan clonewars'un hafiften devami olan ve yeni baslayacak olan serinin PiLOT bolumunden ne kadar birsey bekliyordunuzki anlayamadim. ep2 ile ep3 arasinda gecen bir hikaye. Bekledigimden fazla aksiyon iceren, birkac sacma diyalog disinda ortalamanin hafif uzerinde olan kisa animasyon film. Animasyonlar zaten CN'de olan cizgifilm'in 3d haliydi ki bence gayet hos bir calisma olmus. Evet bir Pixar kalitesi yoktu ama adamlar bir onceki konsepte sadik kalmislar. O yuzden basarili buldum ben baya. Ehh hedef kitle zaten 10-15 yas, bu kadar yerden yere vurmaya ve cok konusulmasini gerektircek bir olay yok ortada.

Bazı açıklamalar:
    Lucas bunu şöyle açıklıyor: “Foto-gerçekçi görünmesini istemedik. Animasyonla çalıştığımız için bu formatı gerçek anlamda kullanmayı arzu ettik. Bu da düşünce biçimimizi biraz değiştirmemizi gerektirdi. Animasyon, hikaye anlatımının bambaşka bir yolu olup, bize canlı aksiyonda mümkün olmayan şeyleri yapma olanağı tanıyor”.

Savaş doğası gereği, anlatılmamış hikayelerin oluşturduğu bir kolajdır” diyen Star Wars yaratıcısı George Lucas, sözlerini şöyle sürdürüyor: “Benim için büyüleyici olan şey, önemli sonuçları olan bu olayları motive eden insanların olması ve bu bireylerin büyük sıklıkla genel tablo ya da bizzat olaylar tarafından gölgelenmesi. Galaksiye ne olduğunu biliyoruz ama bugünlere nasıl geldiğini tam olarak bilmiyoruz. Filmde hikayenin ardındaki hikayeler var”.
    Nesillerdir hayranlarının zihnine kazınan bir filmler serisine bütünüyle yeni bir yaklaşım getiren Lucas, filmlerin ruhunu taşıyacak özel görsel stili yaratırken, bir yandan da ilk animasyon Star Wars filmine benzersiz, kendine özgü bir görünüm de kazandırmak istedi.

• quote:

Orjinalden alıntı: sewenangl

Arkadaş izlediğin STar wars diyorsun anime olayına girme diyorsun o animasyonun neden öle yapıldığının konusunun artılarının veya eksilerinin neden olduğunu bilmiyorsun. @kujeste bir şekilde açıklamış ama sen beğenmediğin bile gerekçesini yapamadan saçpa sapan laf yetiştiriyorsun.

arkadaş senin daha önceki mesajları okuma alışkanlığın gelişmemiş sanırım 1. sayfaya bak sana zahmet, ayrıca kujeste evet gerçekten güzel açıklamış ve bende ona katıldığımı söylemişim daha ne diyebilirim sence arkadaş tespitini tamı tamına yapmış aynı şeylerin tekrarına ne gerek var...

Tekrar söylüyorum ben bu filmi bir anime olarak değerlendirmiyorum.. Kimseyi benim fikrim ilgilendirmez, kimsenin fikri de beni... Ben sevmedim bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywalkerhan -- 22 Ağustos 2008; 9:38:51 >
  • Anime değil ztn izlediğin herkesin fikirlerine de saygı duyarım eleştrilerine de ilgilendirmeli de bence forum burası bi şekilde tatlı dille de olsa tartışıllması gerekir yanlışı doruyu herkes aynı fikirde olacak demiyorum ben sevmedim demek var birde başkalarının solediklerine alaycı bir tavırla yaklaşmak var
  • bence anakinin hikayesi bitmiştir zaten 6 film yapıldı üstüne bence artık farklı karakterler üzerinden gidilmeli darth maul, darth bane,darth sidious,yoda,yodanın hocası falan ben zaten star wars evrenini seviorum anakin iyi tabiki ama yeter artık

Orjinalden alıntı: wolverine55

bence anakinin hikayesi bitmiştir zaten 6 film yapıldı üstüne bence artık farklı karakterler üzerinden gidilmeli darth maul, darth bane,darth sidious,yoda,yodanın hocası falan ben zaten star wars evrenini seviorum anakin iyi tabiki ama yeter artık

Bunu zaten George Lucas da söyledi,Star Wars Darth Vader'ın trajedisidir ve o öldüğüne göre yeni filmde gelmiycektir dedi.Ama dizi vs.olarak da çıksa hiç fena olmaz.

• vader ın hikayesi bitse de bu evren içinde anlatılabilecek çok hikaye var. kotor mesela bir animasyon olarak çıksaydı ayıla bayıla izler ,oha ne klas senaryoymuş derdim. hiç de animasyon kalitesine bakmazdım. keza bunda da bakmadım. çöp adamlardan biraz daha iyice olsa da yeterdi bana düzgün bir hikaye. zaten animasyon kalitesi bazında bir eleştirim hiç yok yazımda. her ne kadar dizinin pilot bölümü deyin, çocuklara yapılmış animasyon deyin , milyonlarca kişinin hayat tarzını komple oluşturmuş bir kavrama böyle saygısızlık edilmemeli diye düşünüyorum. sonuçta bu bir SW filmi olarak sinemalara girdiyse , o bir SW filmidir. son 3 lemeyi beğenin beğenmeyin, bu özneldir ama kimse böyle zibidi bi kızın çıkıp tanıştığının 10. dakikasından anakine (master ına ) sky-guy diye lakap takmasını kabullenememeli diye düşünüyorum.

Orjinalden alıntı: kujeste

vader ın hikayesi bitse de bu evren içinde anlatılabilecek çok hikaye var. kotor mesela bir animasyon olarak çıksaydı ayıla bayıla izler ,oha ne klas senaryoymuş derdim. hiç de animasyon kalitesine bakmazdım. keza bunda da bakmadım. çöp adamlardan biraz daha iyice olsa da yeterdi bana düzgün bir hikaye. zaten animasyon kalitesi bazında bir eleştirim hiç yok yazımda. her ne kadar dizinin pilot bölümü deyin, çocuklara yapılmış animasyon deyin , milyonlarca kişinin hayat tarzını komple oluşturmuş bir kavrama böyle saygısızlık edilmemeli diye düşünüyorum. sonuçta bu bir SW filmi olarak sinemalara girdiyse , o bir SW filmidir. son 3 lemeyi beğenin beğenmeyin, bu özneldir ama kimse böyle zibidi bi kızın çıkıp tanıştığının 10. dakikasından anakine (master ına ) sky-guy diye lakap takmasını kabullenememeli diye düşünüyorum.

Bak buna katılıyorum,Jabba'nın veletinin olduğu sahnelerde de çok cıvımışlar.

• Dvdrip çıktı.
    Intel i7 6700K || MSI Z170A Gaming M5 || 2*8GB Kingston HyperX DDR4 3100 MHZ || MSI Gaming X GTX 1080 || 128 GB HyperX SSD + 500 GB WD Caviar Black || Corsair Graphite 780T Arctic White || Corsair 750w
  • adamlar şimdide ekmek kızartma makinesini yapmışlar.

Star Wars: The Clone Wars (2008)
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.