Şimdi Ara

Star Wars: The Clone Wars (2008) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
3.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Elbette bizim 'gibiler' için yapmıyorlar. İster uzaylısına yaparlar, ister dünyalısına... Dediğim gibi, ''30 yıllık hayranı da olsak, belirli bir kalite bekleriz''. Bu kaliteyi de çizgi parçaları etrafında değil, 'film' çerçevesinde görmeyi bekleriz.. Her neyse, pek de başarılı olmayacağı kanaatindeyim.

Orjinalden alıntı: Brutalite

@ SΣRKΛN

Elbette bizim 'gibiler' için yapmıyorlar. İster uzaylısına yaparlar, ister dünyalısına... Dediğim gibi, ''30 yıllık hayranı da olsak, belirli bir kalite bekleriz''. Bu kaliteyi de çizgi parçaları etrafında değil, 'film' çerçevesinde görmeyi bekleriz.. Her neyse, pek de başarılı olmayacağı kanaatindeyim.

Bence İzle ilk başlarda garip gelebilir. Ama Belli bir süre sonra hikayeye kaptıracaksın kendini ve 3D-2D önemsemeyeceksin.

quote:

Orjinalden alıntı: L a s T

Aldım Posterini Odama Astım Ama Bantlar Gözüküyorİyi Asmak İçin Ne Yapmak Lazım

Bantı posterin arkasına silindir şeklinde ters yapıştır . Yada çift taraflı bantlardan bul.

• SW serisinin devamı (ya da başı) çekileceği zaman da buna benzer tepkiler olmuştu."Seriyi olduğu gibi bırakın" dan,"teknolojinin esiri haline" getirmekle, "Starwars ruhunu öldürmekle" itham edilmişti Lucas.Ama şimdi Revenge of Sith diyoruz,başka bir şey demiyoruz.Her ne kadar İndiana Johns 4'u pek beğenmesemde (arkasında Şıpilbörg ve Lukas olmasa beğenebilirdim ama bu isimlere yakışmayan bir filmdi) Lucas'ın yeni SW yapımına bu kadar ön yargılı yaklaşmanın ne kadar hatalı bir davranış olduğunu bir çok seyirci fark etti.
    Gelsin,onu da seyrederim. SW olsun,altında George Lucas yazsın,seyrederim.

quote:

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

quote:

Orjinalden alıntı: Magical Zero

yoga ya bak

Yoda olmasın.

• Yoda'ya bak Kıllı Yeşil Maymun desek daha doğru olurdu

Gol attıktan sonra , çok fazla sevinmeyin çocuklar, rakip takıma ayıp olur.-Süleyman SEBA-
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

Star Wars olsun çamurdan olsun...iyi oldu İzmirde hangi sinema gösterecek acaba

Çamuru bırak çöp adamdan bile yapsalar izlerim.

Garip geleceği aşikar. Zira bu ve bunun gibi yapımları (anime , 3D gibi) izlemediğimden, alışması epey zordur.
  • Yarın koşa koşa gidiyorun filme.

Şu kadar diyim film senaryo ile iligili bir yapı taşımıyor. Sadece Klon Savaşlarında olan bir savaşı ve ticaret anlaşmasını anlatıyor. Eğer bir Star Wars fanıysanız(benim gibi) bu detaydan hoşlacanaksınız.

Filmde kullanılan efektler ve animasyonlar tam günümüze uygun. Gerçeken harika efektler gördüm. Karakter çizimleri Star Wars Clone Wars adındaki 2 parçalık filme uygun yapılmış.

Ama film 2 ile 3. filmin arasını bağlamıyor söyliyim. Bunun nedenini söyleyecektim ama söylemiyim, spoiler olur sanırım.

Mutlaka izleyin, yeni nesil animasyonda bir nevi çıta atlatacak efektlere sahip.

• bende izledim ve bende hayran kaldım
    gene gidicem ilk fırsatta
    ama keşke türkçe diilde orjinal olsaydı
  • büyük bir heyecanla F@ruk arkadaşımla gittik. Hevesle bekliyorduk zaten hatta geç kaldık seansa hayıflandık kendimize ama sonuç ne oldu tam bi fiyasko... Tamam tıpkı bazı amerikan yapımı diziler gibi uzun metrajlı bir film olarak seyirciye sunuldu ki bunun tamamen ticri kaygı olduğunu düşünsemde dünya üzerinde bu kadar fanı olan bir efsaneye yakıştırmadığımdan bu gerekçeyi pek üstünde durmamıştım..

Ama koca filmin içinde 2 saate yakındı film ve animasyon filmi üstelik topu topu 2 kısa sahne ile geçiştirilen düellolarmı dersiniz bu zamana kadar cumhuriyetle işi olmamış jabba'nın üstelik aklıma başka bi şey getiren bebeğini kurtarmak için yardım istemesi -ki adamın çevresi kelle avcısı dolu- hemde buna karşın koca cumhuriyetinde jabba'dan tırsması. Anakine padawan veriyor adamlar tamam belki hayal gücü onların elinde ama bu kadar da saçmalanmaz. Tek tesellim dizi olarak devam edeceğini bilmek inşallah dizi bölümleride bu kadar saçma konuları işlemez....

• quote:

Orjinalden alıntı: skywalkerhan

büyük bir heyecanla F@ruk arkadaşımla gittik. Hevesle bekliyorduk zaten hatta geç kaldık seansa hayıflandık kendimize ama sonuç ne oldu tam bi fiyasko... Tamam tıpkı bazı amerikan yapımı diziler gibi uzun metrajlı bir film olarak seyirciye sunuldu ki bunun tamamen ticri kaygı olduğunu düşünsemde dünya üzerinde bu kadar fanı olan bir efsaneye yakıştırmadığımdan bu gerekçeyi pek üstünde durmamıştım..

Ama koca filmin içinde 2 saate yakındı film ve animasyon filmi üstelik topu topu 2 kısa sahne ile geçiştirilen düellolarmı dersiniz bu zamana kadar cumhuriyetle işi olmamış jabba'nın üstelik aklıma başka bi şey getiren bebeğini kurtarmak için yardım istemesi -ki adamın çevresi kelle avcısı dolu- hemde buna karşın koca cumhuriyetinde jabba'dan tırsması. Anakine padawan veriyor adamlar tamam belki hayal gücü onların elinde ama bu kadar da saçmalanmaz. Tek tesellim dizi olarak devam edeceğini bilmek inşallah dizi bölümleride bu kadar saçma konuları işlemez....

Daha söze gerek yok erhan abi herşeyi söylemiş, bir star wars fanı için hayalkırıklığı.

• Faruk beğenmediyse kimse beğenmez

Orjinalden alıntı: *Furious*

Faruk beğenmediyse kimse beğenmez

evet tugi bende beğenmedim gitme sakın gideceksen parana yazık...

Orjinalden alıntı: *Furious*

Faruk beğenmediyse kimse beğenmez

Yok abi o kadar değilde (Yine de sağol ) Üst mesajımda da söyledim bir star wars fanı için hayal kırıklığı daha fazla şey bekliyorduk ama o yönetmen içine etmiş senaryonun!
  • quote:

Orjinalden alıntı: skywalkerhan

büyük bir heyecanla F@ruk arkadaşımla gittik. Hevesle bekliyorduk zaten hatta geç kaldık seansa hayıflandık kendimize ama sonuç ne oldu tam bi fiyasko... Tamam tıpkı bazı amerikan yapımı diziler gibi uzun metrajlı bir film olarak seyirciye sunuldu ki bunun tamamen ticri kaygı olduğunu düşünsemde dünya üzerinde bu kadar fanı olan bir efsaneye yakıştırmadığımdan bu gerekçeyi pek üstünde durmamıştım..

Bildiğin gibi Tatooine ve bazı sistemleri Jabba kontrol etmek durumunda. E bildiğin gibi Cumhuriyet=demokrasi. Tyranus ve Sidious bunu bildiği için Cumhuriye'te bir yerden daha darbe indirmek istiyor olabilir.

Bu arada aksiyon sahneleri harikaydı ama düellolar hem pixel gibi gözüküyor adamın gözüne hemde kıydırıktan 2 dk. Oda konuşmayla geçiyor.

Senaryoya bir giriş oldu bu. Sanırım dizi Palpatine'in kaçırılışına kadar gidecek, ordan da 3. filme bağlanacak.

Ama kısacası filmi beğendim, ama Star Wars fanları dışına pek hitap etmiyor dediğim gibi. Ama yinede görsel açıdan aksiyon görmek isteyenler kaçırmasın derim. Mükemmel efektler sizleri bekliyor.

Bu arada Ahsoka kim be?

Yine de George Lucas bilir işini. Kalitesiz yapımı olmayan bir adam. Yaptığı herşeyinde arkasında duruyor.

Bu arada Jabba'nın amcası forever

• En yakın zamanda gitmeyi düşünüyorum.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.