Şimdi Ara

Star Wars: The Clone Wars (2008) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
3.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Filme bu gün gittim fena değildi,aksiyon sahneleri de harikaydı.Film sanki biraz Jabba'nın üzerine yoğunlaşmış gibiydi ama izlenilmesi gereken bir film.
  • Kesinlikle izleyin derim yine LUCAS döktürmüş animasyonların basite indirgenmesiyle ilgili yorum yapanlar LUCAS'ın bir ropörtajı var o ropörtajda çizimleri neden öle yaptıklarını ve nasıl düşündüklerini anlatıyor tahminim cevapları alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sewenangl -- 17 Ağustos 2008; 23:21:36 >
    öncelikle bir sw filmi izlemek için ekran karşısına geçtiğimde önce a long time ago in a galaxy far far away yazısı gelir. ekran kararır, dan!! diye kocaman star wars yazısı ile theme müziği başlar. sonra konunun girizgahı yazı olarak dökülür. ben heyecanla beklerken önce clone wars yazdı ve düüüt diye tuhaf bir şekilde başladı theme müziği. sonra aptal sesli bir narrator bişeyler anlattı. ben şoke olmuştum zaten o sırada. bu şoku atlattıktan kısa bir süre sonra artık ohannes dedirttiren bir olay anakin in padawan ı ortaya çıktı. anakin henüz öğrenciydi zaten, 3. filmde bile tüm jedi konseyi hala güvenmiyordu ona. hala obi wan a "master" diyordu. kim ne yüzle anakine "gerizekalı ergen genç kız jedi" şeklinde bir padawan vermiş? bunu düşünen ve onaylayan senaristler kimler? bundan sonraki 4 filmde birden hiç adının geçmeyecek olmasını bile bile neden bu saçmalık? neyse bu ergen kız artık padawan mı? daha dün mü almışlar eğitime bunu ? öyle geç yaşta tek eğitime alınan anakindir, qui gon un ölmeden önceki son isteği olduğu içindir o da. bebeklikten beri jedi eğitimi aldığını düşünürsek bu laubalilik,aşırı kendine güvenlilik, lakayıtlık, hatta yavşaklık nedir ? o kadar sinirlendim ki görür görmez. ben bir de alt yazılı bulcam diye uğraşmıştım, pişman oldum. kız gemiden indi destur master ı ile tanışacak. 5. dakikadan "sky-guy" lakabı taktı. paso atışmalar falan. tüm genişletilmiş evren de dahil hiç bir padawan master ı ile böyle konuşmamıştır. tüm jedi müessesini 5 dakikada yok etti film. bu ikilinin arasındaki konuşmalar mtv nin genç kızlara çektiği gençlik filmlerinde bile yoktur.
    bir tek lakayıt ve kendine fazla güvenen padawan anakin olmuştur. hep seçilmiş olan olarak lanse edildiğinden çok kendine güvenli ve çok genç yaştan eğitime girmediğinden hala burnu havada ve laubali olabiliyordu obi wan a karşı. o da zaman zaman ancak.

peki jabba nın yine bir anda ortaya çıkan yeğenine ne demeli ? basic dilini konuşabilen bir hutt. hem de sesi (orjinalinde hem de) mehmet ali erbil gibi. tipi de jamaikalı reggae şarkıcıları gibi. peki koskoca droid ordusunun generali minik mavi bir hipopotam mı olacaktı? peki koskoca kont dooku!! obiwan la anakin ikisi birden dooku nun karşısında yamulup kalmışlardı. birinin kolunu kesip öbürünün üstüne mağarayı yıkıp gitmişti herif. şimdi 2 saniyede yere mi serilecekti? anakinin hocasının hocasının hocası olan dooku dan bahsediyorum. sırtındaki kutuda o bebeğin olmayışını sezememesi ve anakin in çocuk filmlerinde ancak olacak taktiği ile kandırılışını görünce artık tamam dedim. star wars tan 3-4 şey almışlar üstüne de sürekli dönüp duran cloneların çatışmalarını güzel animasyonlarlar doldurmuşlar. nerde o kocaman sw evreninin genişliği, epikliği? nerde tek başına orduları indiren mace , plo koon, grevious ...

• Sana cvp yazmak anlamsız olur herhalde...

Orjinalden alıntı: kujeste

bu star wars değil , star wars tan esinlenilmiş ve süresi çok uzatılmış bir televizyon çizgi filmi.
    öncelikle bir sw filmi izlemek için ekran karşısına geçtiğimde önce a long time ago in a galaxy far far away yazısı gelir. ekran kararır, dan!! diye kocaman star wars yazısı ile theme müziği başlar. sonra konunun girizgahı yazı olarak dökülür. ben heyecanla beklerken önce clone wars yazdı ve düüüt diye tuhaf bir şekilde başladı theme müziği. sonra aptal sesli bir narrator bişeyler anlattı. ben şoke olmuştum zaten o sırada. bu şoku atlattıktan kısa bir süre sonra artık ohannes dedirttiren bir olay anakin in padawan ı ortaya çıktı. anakin henüz öğrenciydi zaten, 3. filmde bile tüm jedi konseyi hala güvenmiyordu ona. hala obi wan a "master" diyordu. kim ne yüzle anakine "gerizekalı ergen genç kız jedi" şeklinde bir padawan vermiş? bunu düşünen ve onaylayan senaristler kimler? bundan sonraki 4 filmde birden hiç adının geçmeyecek olmasını bile bile neden bu saçmalık? neyse bu ergen kız artık padawan mı? daha dün mü almışlar eğitime bunu ? öyle geç yaşta tek eğitime alınan anakindir, qui gon un ölmeden önceki son isteği olduğu içindir o da. bebeklikten beri jedi eğitimi aldığını düşünürsek bu laubalilik,aşırı kendine güvenlilik, lakayıtlık, hatta yavşaklık nedir ? o kadar sinirlendim ki görür görmez. ben bir de alt yazılı bulcam diye uğraşmıştım, pişman oldum. kız gemiden indi destur master ı ile tanışacak. 5. dakikadan "sky-guy" lakabı taktı. paso atışmalar falan. tüm genişletilmiş evren de dahil hiç bir padawan master ı ile böyle konuşmamıştır. tüm jedi müessesini 5 dakikada yok etti film. bu ikilinin arasındaki konuşmalar mtv nin genç kızlara çektiği gençlik filmlerinde bile yoktur.
    bir tek lakayıt ve kendine fazla güvenen padawan anakin olmuştur. hep seçilmiş olan olarak lanse edildiğinden çok kendine güvenli ve çok genç yaştan eğitime girmediğinden hala burnu havada ve laubali olabiliyordu obi wan a karşı. o da zaman zaman ancak.

peki jabba nın yine bir anda ortaya çıkan yeğenine ne demeli ? basic dilini konuşabilen bir hutt. hem de sesi (orjinalinde hem de) mehmet ali erbil gibi. tipi de jamaikalı reggae şarkıcıları gibi. peki koskoca droid ordusunun generali minik mavi bir hipopotam mı olacaktı? peki koskoca kont dooku!! obiwan la anakin ikisi birden dooku nun karşısında yamulup kalmışlardı. birinin kolunu kesip öbürünün üstüne mağarayı yıkıp gitmişti herif. şimdi 2 saniyede yere mi serilecekti? anakinin hocasının hocasının hocası olan dooku dan bahsediyorum. sırtındaki kutuda o bebeğin olmayışını sezememesi ve anakin in çocuk filmlerinde ancak olacak taktiği ile kandırılışını görünce artık tamam dedim. star wars tan 3-4 şey almışlar üstüne de sürekli dönüp duran cloneların çatışmalarını güzel animasyonlarlar doldurmuşlar. nerde o kocaman sw evreninin genişliği, epikliği? nerde tek başına orduları indiren mace , plo koon, grevious ...

Bi araştır istersen (clone wars Vol II) Kimin çırak ve kimin master olduğunu. Lucas'da sakız olduya herkesin ağzına..... neyse......

• kujeste sana sonuna kadar katılıyorum...

Kimse aksini iddia etmesin sonuna kadar haklı arkadaş.. Adeta benim duygularımı birebir yazmışsın saol...

Doğru söze cevap yazmak cesaret ister onun için herkes elini vicdanına koyup düşünsün sonra değerlendirsin... Lucas koca bir hata yaptı.. Evrene neredeyse cevaplanamayacak sorular ekledi... Önemli olan Star Wars'tır G. Lucas değil bence.. Ben Jabba'nın iktidarına değil Cumhuriyetin iktidarsızlığına kızıyorum... Hani ticaret Federasyonuna kafa tutan ki öyle bi federasyonki tüm kaynakları neredeyse elinde tutuyor, saniyede robot asker üretiyor. Banka klanı ile anlaşmış vs vs.. Vay sen kıytırık Jabbadan kork ya buna 3 yaşındaki star wars bilen çocuklar güler beeee....

Bu tamamen amerikan tv geleneğine uymak için yapılmış diziden önce isminde star wars geçen baya bir film oldu ve benim için sadece alalade bir film...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywalkerhan -- 21 Ağustos 2008; 10:55:56 >

quote:

bu star wars değil , star wars tan esinlenilmiş ve süresi çok uzatılmış bir televizyon çizgi filmi.

Budur işte dahası yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SΣRKΛN

Bir animasyondan ne bekliyordunux. Ben onu merak ettim.

Bu filmi (yada kült'ü demek daha doğru olur) kusura bakma ama senin birşey beklemediğin animasyonalara benzetme bence.. Bu kült'ün 30 yıldan fazla bir ömrü var.. Bu sebeple senin beklememeye alıştığın başka şeyler bekliyoruz....

Orjinalden alıntı: skywalkerhan

quote:

Bu filmi (yada kült'ü demek daha doğru olur) kusura bakma ama senin birşey beklemediğin animasyonalara benzetme bence.. Bu kült'ün 30 yıldan fazla bir ömrü var.. Bu sebeple senin beklememeye alıştığın başka şeyler bekliyoruz....

Hayatında kaç animasyon izledin bilmiyorum. Ama! Benim beklemediğim şeyleri bekliyorsan. Beklentin bir HİÇ'den başka birşey olmaz.

• quote:

quote:

quote:

Hayatında kaç animasyon izledin bilmiyorum. Ama! Benim beklemediğim şeyleri bekliyorsan. Beklentin bir HİÇ'den başka birşey olmaz.

işi animasyon izleme yarışına sokmana gerek yok. Burda bahsettiğimiz Star Wars animeler değil... Eğer senin beklentin bir HİÇ se boşuna zaman geçiriyorsun animelerin karşısında.. Haa anime dediklerin tür olarak farklıysa bilemem

bu arada unuttuğum birşey daha var CN'de yapılan kısa clone wars serisi süperdi... her bölümüyle hemde. Belki de ordaki gördüklerimiz beklentimizi biraz yükseltti ama umut ederim dizi hali daha ii olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywalkerhan -- 21 Ağustos 2008; 14:16:04 >

• ben yeni basladım star warsa bakalım övdükleri kadar var mı 3-4-5-1-2-3 serisi bole izlicem

quote:

Orjinalden alıntı: kujeste

Bi araştır istersen (clone wars Vol II) Kimin çırak ve kimin master olduğunu. Lucas'da sakız olduya herkesin ağzına..... neyse......

yazdıklarımın neresi yanlış anlatır mısınız ? neler düzgün bu animasyonda? neresini beğenmeliydik? neden tüm die hard SW fanları tiksindi de siz bu kadar beğendiniz?

sw epik bir hikayeden , disney çocuk filmine dönüşmüştür. 40 yıllık darth vader a "sky-guy" diyen bir padawan ortaya çıkmıştır. bu fiyaskonun daniskasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kujeste -- 21 Ağustos 2008; 17:13:42 >

quote:

quote:

quote:

işi animasyon izleme yarışına sokmana gerek yok. Burda bahsettiğimiz Star Wars animeler değil... Eğer senin beklentin bir HİÇ se boşuna zaman geçiriyorsun animelerin karşısında.. Haa anime dediklerin tür olarak farklıysa bilemem

bu arada unuttuğum birşey daha var CN'de yapılan kısa clone wars serisi süperdi... her bölümüyle hemde. Belki de ordaki gördüklerimiz beklentimizi biraz yükseltti ama umut ederim dizi hali daha ii olur..

iyi okursan alırsın cevabı.

Muhaa koymuşsun. Ama bir anlam veremedim!

• Kafayı yediren bir film, Dark Knight ve Star Wars arasında seçim yapmıştım ve Dark Knight'a gittiğimde yemin ederim hiç pişman olmadığımı anladım. Star Wars sevenler izlemesin bana kalırsa, saçma bir animasyon. Buz Devri bile daha da güzel...

quote:

quote:

quote:

Arkadaş izlediğin STar wars diyorsun anime olayına girme diyorsun o animasyonun neden öle yapıldığının konusunun artılarının veya eksilerinin neden olduğunu bilmiyorsun. @kujeste bir şekilde açıklamış ama sen beğenmediğin bile gerekçesini yapamadan saçpa sapan laf yetiştiriyorsun.

• Animasyon kalitesi çok vasat olmuş

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");
  • quote:

aha adam gibi bi soru. Elle çizilmiş bir animasyon filminden 70lerin Star Wars ruhunu bekleyen zihniyete diyecek laf bulamıyorum. Belki haberiniz yoktur ya da farkedememişsinizdir ama zaten son 3 devam filmi o filmlerin tırnağı bile olmaz. Son dönem SW tırt.

Evet bir animasyon filmine göre nasıldı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gandolfini -- 21 Ağustos 2008; 22:28:05 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.