Şimdi Ara

Star Wars PC'de Mümkün Değil; Olsa Tükkan Sizin :D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PC'ye nefretim yok PC oyunculuğuna üzülüyorum hala pollyannacılık oynamalarına içerliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkratoss

oyunun demosunu psn den indirip oynadım.oyunu hiç beğenmedim desem bana kızarmısınız

Evet Saka saka ama gerçekten bn cok beğendim hiç star wars oynamazdım psp de battlefrount 2 hariç ama demo cok kalite combolar fln özellikle adamı beyin gücüyle kaldırıp fırlatmak fln
  • Yine pc,yine işlemci.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lecturer

PC'ye nefretim yok PC oyunculuğuna üzülüyorum hala pollyannacılık oynamalarına içerliyorum

sen hala sixaxis ile fps oynayacam diye kasıl dur biz kendi halimize üzülürüz
  • quote:

Orjinalden alıntı: joe-black

quote:

PC'ye nefretim yok PC oyunculuğuna üzülüyorum hala pollyannacılık oynamalarına içerliyorum

sen hala sixaxis ile fps oynayacam diye kasıl dur biz kendi halimize üzülürüz

konsolda fpsnin kralı oynanıyor
    bende senin gibi düşünürdüm konsol almadan önce
    ah ah eski günler...

• Cahillik böyle birşey olsa gerek konsolda FPS oynanmazmış yahu bu 10 sene önceki muhabbet
  • Arkadaş GTA4 bekliyor az kaldı dayan gelcek o gta varya o sixaxislerle ne oynanır off off

quote:

Cahillik böyle birşey olsa gerek konsolda FPS oynanmazmış yahu bu 10 sene önceki muhabbet

bilmiyorlar işte klavye mouse bağlandığını konsollara..ama işte olay bu değil oynayınca joypadla napıcam ben klavyeyi mouse ı diyorsun er geç insan tadar bu deneyimi inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eckem -- 14 Eylül 2008; 18:28:39 >

• sixaxis ile mouse&klavyeyi karşılaştıran zihniyetin pc oyunculuğunun bittiğini söylemeside gayet normal..
  • arkadaslar yrn cıkıyor degil mi oyun??
  • Pcde klavye mouse ile fps oynayamıyorum.Siz nasıl oynuyorsunuz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: joe-black

sixaxis ile mouse&klavyeyi karşılaştıran zihniyetin pc oyunculuğunun bittiğini söylemeside gayet normal..

Sen karşılaştırıyorsun sixaxis felan Ben karşılaştırmıyorum çünkü 2 side farklı şeyler biri oyun oynamak için yaratılmış diğeri çokamaçlı kullanım için
    Ben konsolumda deli gibi oyunumu oynarım senin herkesin faresi klavyesi kendine
    öptüm GTa4 da kızı gezdirmeye çıkıyorum görüşürüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eckem -- 14 Eylül 2008; 20:22:30 >
  • sizin pad ile oynamanız la klavye mouse arasında çok büyük fark var.unreal 3 te mouse klavye kullanan adamın karşısına çıkın pad ile görün topuğunuza kaç roket kafanıza kaç snipersırf bunun için pc ile ps3 arasında hız farkı bile koydu adamlar.bir hafta bıraksalarda pc oyuncuları ps3 oyuncuları ile kapışsa.siz pad onlar klavye mouse,o zaman ps3 işlemci gücü kadar size ait vücut parçası olurdu ekranınızda.
  • Reklam kokan hareketler bunlar oyunda ekstrem hiç bir özellik yok vasat bir pc de dahi oynanabilir ancak oyun çıkmaya yakın reklam maksatlı b*k atma eylemlerine alıştık artık.Bkz Gta,Burnout assasins v.s
  • bu ne alaka?herhalde hızlıdır bunun aksini iddaa eden yok.bu benim sanaşey dememe eşit sen klavye ile fifada bana 1 gol atana kadar ben joypadle sana 100 tane atar birde kalecimin osuruğu ile rövaşata çakarım.zaten kimse konsolda kullanmaz klavye mouse merak etme karşındaki herkes joypad le eşitsin yani...bu yüzden daha fazla saçmalamayalım okey bu klavye mouse konusunda
  • Bırakın Bu Pad Klawyeyi Döver Klawye Padi Döver Muhabbetlerini Kim Ona Alısmıssa Onun İle Oynar Ben Yıllarca Pc de Fps Oynadıkdan Sonra Konsolda Fps Oynayamıyordum Blackda Alısmaya Basladım Ps3dede Böyle Devam Etti Şimdi Fps Oynarken Pcde Bir Eksiklik Hissediyorum Rahat Nişan Alamıyorum Padde Öyle Değil ama Sonuc itibariyle Kim Neye Alısmıssa Onu İyi Kullanır Sonucta Yıllarca Test Etmişler Öyle Yapmıslar benim için farketmez mouse versinler mouse ile oynarım pad versinler pad ile alısmak mesele gerek yok tartısmaya relax
  • FRAPS adlı arkadaş bunu okumalı kesin
  • quote:

bırak pollyannacılık oynasın onlar sen ps3 exc. leri oynarken
  • Bu firmaların bir halttan anlamadığı gün gibi ortada, Crysis'de binlerce varil patlatıyoruz, iki dandirik fizik motoru için "oyun Pc'ye mümkün deği vıdı vıdı" yaparlar.
  • Sizin kıytırık oyununuzu ne yapsın Pc oyuncuları
    Official Xbox Magazine : 7.5 / 10
    GamePro : 3.5 / 5
    gamesTM : 7 / 10
    EGM :68.3 / 100
    Pelit :85 / 100
  • Kedi uzanamadığı ete mındar dermiş
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.