Şimdi Ara

Star Wars PC'de Mümkün Değil; Olsa Tükkan Sizin :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyu Yapımcılarından İnciler Devam Ediyor

Oyunun PS3 ve 360 üreticisi olan Cameron Suey, son zamanlar Star Wars:TFU ile ilgili çıkan PC dedikodularına son noktayı koydu. Suey, "Bizler oyun yapan insanlarız, karşımızdaki insanlarında mutlu olması için uğraşırız. Dolayısıyla biz de istiyorduk herkesin bu oyunu oynamasını, fakat bu oyun gerçekten PC için mümkün değildi. Çünkü oyunda kullanılan fizik, oyunun temelini oluşturuyor. Bundan dolayı bu fizik olaylarını başarmak için çok güçlü bir PC gerekliydi, normal de grafikleri kısar oyuncular, ancak fizik için bu imkansız bir şey, eğer yapılacak olsaydı ya fizik olmayacaktı ya da oynanış mantığı değişecekti, işte bu yüzden Star Wars: TFU PC için mümkün değil ki bu durum PS3 ile 360'ı bile geriyor." dedi.

KAYNAK: Merlin----> maxconsole.net

• üstadım sürekli olarak fanatizm pompalıyorsun foruma.bu aynı amaçla açtığın kaçıncı mesaj bilmiyorum.herkes kendi platformunda istediği oyunu oynasın.eleştirmenlerden en yüksek 7,5 almış oyunun gelmemesi pc oyuncularını o kadar da üzmüyor.starcraft2 crysis oynarken onlar sana bu türde mesaj atacak mı onu düşün bir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aftermath666 -- 14 Eylül 2008; 13:21:39 >

• Hey allahım bu kadar yüklenmeyin kardeşim adamlar intiharın eşiğinde zaten
  • healal bea devam kardesim....
  • Haber Vermek Bu Forumda Sucmu Bilgilendirme Ve Alıntı Yapmıs Bizde Konsollardad Starcraft 2 , Diablo 3 Bunlar Olmuycak Cok Büyük Eksiklik Aslında ahh ah Blizzard Bir Girse Su Konsollara Bilgisayar WoW u Anca Kaldırıyor Vede Warcraft serisi Blizzardın yeni oyunlarını oynayamayacağım
  • quote:

Orjinalden alıntı: aftermath666

üstadım sürekli olarak fanatizm pompalıyorsun foruma.bu aynı amaçla açtığın kaçıncı mesaj bilmiyorum.herkes kendi platformunda istediği oyunu oynasın.eleştirmenlerden en yüksek 7,5 almış oyunun gelmemesi pc oyuncularını o kadar da üzmüyor.starcraft2 crysis oynarken onlar sana bu türde mesaj atacak mı onu düşün bir.

Dostum bir şey pompaladığım yok burası "KONSOL" bölümü bırak da işimizi yapalım hem benim de kardeşlerimin gururlanmalarında payım olsun değil mi ya!
  • Oyun PC'ye çıkmayacakmıydı ?

Neyse ya bizler yinede konsolda oyunu yalayıp yutucaz.

PC'ciler düşüne durur artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 de oynamak bi başka oluyor
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • konsolu olan adam pc de upgrade yapmak için uğraşmaz yada uğraşır o ona kalmış ama pc cilerin üzüleceği kesin bu haberle...neyse sw serisi ölümün eşiğinde zaten bu oyun da kurtarmazsa işleri bitti adamların
  • OXM - 75
    GamePro - 7
    gamesTM - 7
    EGM - 56
    şu inçelemeri görün,de ondan sonra pc, ye cıkıb cıkmaması için hissettiğiniz mutluluğunuzu ifade edin
  • Oyun Cok Süper Demosunu Oynadım alıcaktım pspye cıktı onn için gerek kalmadı :D
  • SİZDE DİABLO3 E ÜZÜLÜN
  • Şimdi Konsollardakini saydırma 1 günümü alır Re5 mi desem Killzone 2 mi desem motorstorm 2mi desem ...
  • re5 deme yanılırsın diğerlerinin alternatifleri sürüyle
  • pc ne ya kumda oynasın pc
  • quote:

Orjinalden alıntı: lecturer

quote:

üstadım sürekli olarak fanatizm pompalıyorsun foruma.bu aynı amaçla açtığın kaçıncı mesaj bilmiyorum.herkes kendi platformunda istediği oyunu oynasın.eleştirmenlerden en yüksek 7,5 almış oyunun gelmemesi pc oyuncularını o kadar da üzmüyor.starcraft2 crysis oynarken onlar sana bu türde mesaj atacak mı onu düşün bir.

Dostum bir şey pompaladığım yok burası "KONSOL" bölümü bırak da işimizi yapalım hem benim de kardeşlerimin gururlanmalarında payım olsun değil mi ya!

burası konsol bölümü demişsin oyunun pc ye çıkmamasıyla k0nsolcuların ne alakası var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mazovski -- 14 Eylül 2008; 17:36:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: rpm7200

re5 deme yanılırsın diğerlerinin alternatifleri sürüyle

evet haklısın pc forever konsolda ne ya bi sürü oyun var alternatif pc de konsol oyunlarına ooo
    gT5 den 100 kat daha iyi yarış oyunları süper dövüş oyunları Rgp ler hem ne ayak konsolda klavye mouse yok siz baştan kaybettiniz haahahahaa forever pisiiii
  • quote:

Orjinalden alıntı: eckem

quote:

Orjinalden alıntı: rpm7200

re5 deme yanılırsın diğerlerinin alternatifleri sürüyle

evet haklısın pc forever konsolda ne ya bi sürü oyun var alternatif pc de konsol oyunlarına ooo
    gT5 den 100 kat daha iyi yarış oyunları süper dövüş oyunları Rgp ler hem ne ayak konsolda klavye mouse yok siz baştan kaybettiniz haahahahaa forever pisiiii

GT5 den daha iyi yarıs oyunu varmıs .....
    RE5 Pc ye cıkacakmıs... Cıkmasa Bile Emulatorlemi Oynucaksınız Ps2 Emulatorü Bile Tam Calısmıo

• quote:

Orjinalden alıntı: Mazovski

quote:

quote:

burası konsol bölümü demişsin oyunun pc ye çıkmamasıyla k0nsolcuların ne alakası var

Çok alakası var konsol sahibi olarak ne kadar doğru bir karar verdiklerini bir kez daha görüyorlar

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Mazovski

quote:

quote:

Çok alakası var konsol sahibi olarak ne kadar doğru bir karar verdiklerini bir kez daha görüyorlar

arkdaşım nedir sendeki bu pc nefreti ps3 alan adamın zaten vardır pc si bunu kendide görebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mazovski -- 14 Eylül 2008; 17:57:38 >

• oyunun demosunu psn den indirip oynadım.oyunu hiç beğenmedim desem bana kızarmısınız
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.