Şimdi Ara

STAR WARS: JEDI FALLEN ORDER[PS4 ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
464
Cevap
11
Favori
29.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EA play ile deneme fırsatım oldu. Star wars filmelerini dizilerini çok severim hepsini izleyen biriyim ama bu oyun 4-5 saat sonrasında neden bilmiyorum bana o hissi vermedi. Souls oyunlarına benzetmisler tamam iyi hoş ama sanki oyunu ona göre tasarlamamislar. Kombat sistemi pata küte dalma olacakken dur bunu souls gibi yapalım demişler sanki. Harita sistemi hiç hoşuma gitmedi katman katman nereden nereye gidiyoruz belli değil. Kendine özgü birşey yapmak elbette zor birbirinden etkilenen oyunlar çok fazla ama bu oyun resmen her oyundan birşey alıp çorba edilmiş. Sırf Star wars evrenine katkısından dolayı oynayayım dedim ama sarmiyor maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun mükemmel, oynanış vs. harika. Gelgelelim ki yönünü bulmak zor, haritayı kullanmak işkence. Hep bir kayboluş, hep bir kaos. Bu yüzden istemeye istemeye oyunu bırakmak zorunda kaldım zamanında:(

• Aldim, bitirdim, 10 günde platinledim oyunu. Gayet keyifliydi. Baslarda biraz icine cekmese de oyun ilerledikce ve skill agacindan yetenek actikca oynanis eglenceli hale geldi. Star Wars evreni icinden guzel 'fan service'ler vardi. Mesela Zeffo'daki Venator hurdası ve onun icinde buldugumuz 'echo'lardaki muhabbetler guzeldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyunu iki kez bitirdim. Evet herkesin dert yandığı harita sistemi ve gemiye geri dönüşlerde hızlı seyahat olmaması şikayetlerine bende katılıyorum. Oyun bu haliye bile çok başarılı ama düzgün bir harita/yön sistemi ve görev sonraları isteğe bağlı gemiye fast travel seçenekleri de olsaydı mükemmel diyebileceğim bir oyun olurdu benim için. Bir de keşke ışın kılıcı ile kol bacak koparma düşmanları parçalara ayırabilme olsaydı dövüş mekaniklerinde. Muhtemelen yaşça küçük oyuncular da oynasın diye daha basit tutmuşlar dövüş mekaniklerini. Devam oyununda inşallah biraz daha üzerine düşerler bunların.

STAR WARS: JEDI FALLEN ORDER[PS4 ANA KONU]

Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici Respawn Entertainment, Star Wars Jedi: Fallen Order'ın PlayStation 5 ve Xbox Series sürümlerini duyurdu. Yeni sürümler hem fiziksel hem de dijital olarak 39,99 ABD Doları karşılığında satışa sunulak. Oyuna daha önceden PlayStation 4 veya Xbox One'da sahip olan kullanıcılar ücretsiz bir yükseltme alacak.

Star Wars Jedi: Fallen Order, PlayStation 5 ve Xbox Series'de aşağıdaki teknik iyileştirmeleri içerir: 

- Daha yüksek çözünürlüklü dokular

- 4K / HDR çözünürlük

- 60 FPS'de daha yüksek performans

- Daha hızlı yükleme süreleri 

Ayrıca 

- Performans Modu (Açık) – 1440p Çözünürlük 60 FPS

- Performans Modu (Kapalı) – 4K Çözünürlük 30 FPS

https://bolumsonucanavari.com/Haberler-Star_Wars_Jedi_Fallen_Order_Artik_PS5_ve_Xbox_Seriesde-109330.htm

• Ya çıldırdım

Son Trilla fightını nasıl alicaz ya, nefes aldırmıyor karı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: fatihsar

o karının ben 😁 en kolaya alıp onda bile zor geçmiştim,saçma bi zorluğu var malesef yada bi taktiği var çözemiyoruz

Ben isshin'de, owl father'da bu kadar zorlanmadım, bu nedir ya

oncelikle ps4 pro da oynadıgımdan loading sureleri cok aptalca. oyuna en zor modda basladım souls like gibi oldugundan devamlı ölüp durdum.49 saniye siyah ekranda loading bekle, boss sana tek atsın 5 saniye de. hic olacak gibi degil.

Acıkcası 4 saat civarı oynadım bunun en az 1 saati loading de gitmistir.Ölmekle ilgili bir sorunum yok ama loading sureleri cok can sıkıcı. Neyse zorlugu en basite aldım. oyun bana vurus hissi olarak da bir anlam ifade etmedi. Bu oyunu oynamak ıcın star wars hayranı olmak lazım sanırım .Bana normal oyun olarak da EA nin baska bir halta yaramayan oyunu gibi duruyor. Souls like turunden oyun oynamak istersem eger gider Medievil, bloodborne oynayı tercih ederim

Edit: Bugun 2. kere şans vereyim dedim. zorro mu zorfo mu oyle bır gezegen vardı ondan sonra acılan gorev de ki sinematikte ps4 pro data curruption hatası verdi. Neyse tekrar actım gitmis save i 50 dakika önce oynadıgım yerden almıs. Buna da tamam dedim. bir daha oynadım yine aynı yerde data curruption hatasi verdi. Ki zaten dun de star wars oyunu yuzunden ps4 pro um acılmadı (Yuzunden diyorum cunku bu oyunu oynayana dek hıcbır sorunum olmadı ps4 killer anthem yada mass effect andromeda da bile ) .safe modda ancak acabıldım. sonra yine aynı halt oldu. bu sefer de butun HDD yi silip 1tb uzeri oyunları yeniden yuklemekle ugrastım. Bugun de boyle data curruption hatası alınca, bir ben de mı sorun var diye internete girdim.Benim gibi bir suru oyuncu hem EA forumlarında hem de redditte aynı data hatalarını almıslar.

Bu oyuna cidden full price para versem depresyona girerdim.Birde HDD yi bozma tehlikesi de oldu. yok abi ben almıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 26 Eylül 2021; 21:40:51 >

• 3 aylık ea playi 25 liraya aldığım gibi (sanırım hala devam ediyor) ilk olarak bu oyunu denemek istedim. şu an için fena durmuyor fakat fps droplar ps4 slimde aşırı rahatsız ediyor. Bir çözüm sunmuşlar nette araştırdım options>extrasta user share datayı kapatmak gerekiyormuş sanırım yarın deneyecem inşallah düzelir.

Arka planda video kaydetmeyi de kapatırsanız daha fazla verim alırsınız.

https://www.mediafire.com/file/at64t4fbjn2l74p/SWJFO.pdf/file

STAR WARS: JEDI FALLEN ORDER[PS4 ANA KONU]

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: GSKILL 2x8GB Ripjaws V 3000MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: James Donkey 610S Red Switch | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 (2019 Edition) | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Xbox 360 Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • Tüm oyunu normal zorlukta bitirdim ama son boss savaşında kolaya çekmek zorunda kaldım ben god of war daki valkyrie savaşlarında bu kadar zorlanmamıştım. Kraliçede bile zorluğu düşürmedim ama bu abla hiç adil hissetirmediği için çok kasmadım. Ayrıca kesinlikle ilk dathomire gitmeyin. Zeffo çok daha kolay yeni başlayanlar için

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

teşekkür ederim üstadım geri dönüşün için satın aldım, bakalım deneyeceğiz inşallah.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.