< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Oyun mükemmel, oynanış vs. harika. Gelgelelim ki yönünü bulmak zor, haritayı kullanmak işkence. Hep bir kayboluş, hep bir kaos. Bu yüzden istemeye istemeye oyunu bırakmak zorunda kaldım zamanında:( |
|
Star Wars Jedi: Fallen Order Artık PS5 ve Xbox Series'de ![]() Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici Respawn Entertainment, Star Wars Jedi: Fallen Order'ın PlayStation 5 ve Xbox Series sürümlerini duyurdu. Yeni sürümler hem fiziksel hem de dijital olarak 39,99 ABD Doları karşılığında satışa sunulak. Oyuna daha önceden PlayStation 4 veya Xbox One'da sahip olan kullanıcılar ücretsiz bir yükseltme alacak.
Star Wars Jedi: Fallen Order, PlayStation 5 ve Xbox Series'de aşağıdaki teknik iyileştirmeleri içerir:
- Daha yüksek çözünürlüklü dokular - 4K / HDR çözünürlük - 60 FPS'de daha yüksek performans - Daha hızlı yükleme süreleri
Ayrıca
- Performans Modu (Açık) – 1440p Çözünürlük 60 FPS - Performans Modu (Kapalı) – 4K Çözünürlük 30 FPS |
|
Ben isshin'de, owl father'da bu kadar zorlanmadım, bu nedir ya < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Star wars hayranı degilim ama su ea access in aylık indiriminden yararlanıp oyunu oynadım. oncelikle ps4 pro da oynadıgımdan loading sureleri cok aptalca. oyuna en zor modda basladım souls like gibi oldugundan devamlı ölüp durdum.49 saniye siyah ekranda loading bekle, boss sana tek atsın 5 saniye de. hic olacak gibi degil. Acıkcası 4 saat civarı oynadım bunun en az 1 saati loading de gitmistir.Ölmekle ilgili bir sorunum yok ama loading sureleri cok can sıkıcı. Neyse zorlugu en basite aldım. oyun bana vurus hissi olarak da bir anlam ifade etmedi. Bu oyunu oynamak ıcın star wars hayranı olmak lazım sanırım .Bana normal oyun olarak da EA nin baska bir halta yaramayan oyunu gibi duruyor. Souls like turunden oyun oynamak istersem eger gider Medievil, bloodborne oynayı tercih ederim Edit: Bugun 2. kere şans vereyim dedim. zorro mu zorfo mu oyle bır gezegen vardı ondan sonra acılan gorev de ki sinematikte ps4 pro data curruption hatası verdi. Neyse tekrar actım gitmis save i 50 dakika önce oynadıgım yerden almıs. Buna da tamam dedim. bir daha oynadım yine aynı yerde data curruption hatasi verdi. Ki zaten dun de star wars oyunu yuzunden ps4 pro um acılmadı (Yuzunden diyorum cunku bu oyunu oynayana dek hıcbır sorunum olmadı ps4 killer anthem yada mass effect andromeda da bile ) .safe modda ancak acabıldım. sonra yine aynı halt oldu. bu sefer de butun HDD yi silip 1tb uzeri oyunları yeniden yuklemekle ugrastım. Bugun de boyle data curruption hatası alınca, bir ben de mı sorun var diye internete girdim.Benim gibi bir suru oyuncu hem EA forumlarında hem de redditte aynı data hatalarını almıslar. Bu oyuna cidden full price para versem depresyona girerdim.Birde HDD yi bozma tehlikesi de oldu. yok abi ben almıyım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 26 Eylül 2021; 21:40:51 > |
3 aylık ea playi 25 liraya aldığım gibi (sanırım hala devam ediyor) ilk olarak bu oyunu denemek istedim. şu an için fena durmuyor fakat fps droplar ps4 slimde aşırı rahatsız ediyor. Bir çözüm sunmuşlar nette araştırdım options>extrasta user share datayı kapatmak gerekiyormuş sanırım yarın deneyecem inşallah düzelir. |
Psn: EspaRLecwaN Steam: Esparlecwan Origin: esparlecwan Uplay: esparlecwan
|
Star Wars Jedi - Fallen Order digital art book PDF (upload benim değil) https://www.mediafire.com/file/at64t4fbjn2l74p/SWJFO.pdf/file ![]() |
CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: GSKILL 2x8GB Ripjaws V 3000MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: James Donkey 610S Red Switch | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 (2019 Edition) | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Xbox 360 Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bu hafta sonuna kadar 69 tl ye indirmişler normal sürümü, deluxe 84. Bloodborne tarzı souls oyunlarını severim ne dersiniz denemek lazım mı ps5 yükseltmesi de ücretsiz sanırım? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
teşekkür ederim üstadım geri dönüşün için satın aldım, bakalım deneyeceğiz inşallah. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |