Şimdi Ara

Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi (2017) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
787
Cevap
16
Favori
30.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Azor Ahai


    Snoke Darth Vader gibi mesafe tanımadan force choke atıyor, sen bana gelmiş başından beri güçlü bir karakter değildi diyorsun. Cidden soruyorum, ilk filmden sonra da Snoke'un güçsüz olduğunu düşünüyor muydun? Eğer öyleyse seni tebrik ederim,
    çünkü o kadar yabancı Youtube kanalı takip ediyorum, bir kişinin bile böyle bir görüşüne denk gelmedim. Senin dediğin bana biraz hindsight bias dedikleri durum gibi geldi, araştır istersen.

    Ayrıca hala 2 dk'da force'da ustalaşan bir karakteri gelip bana savunmayın. The Force Awakens'ta ben de Rey'in güçlerinin bir kaynağı, bir geçmişi olduğunu söyleyip onu eleştirenlere bu filmi işaret ediyordum. Bu filmde bunun altı dolduruldu mu? Hayır. Benim eleştirim buna, yoksa inan umrumda değil kimin çocuğu olduğu. Anakin Skywalker bile yıllar süren eğitiminin ardından bulunduğu noktaya ulaştı, Rey tüm bunları nasıl bu kadar kısa sürede başarıyor? Filmde gösterilen force sensetive çocuklar da biraz büyüyünce eline ışın kılıcı alsın ve savaşmaya başlasın o zaman. Ne gerek var eğitime değil mi? Ver kılıcı gitsin.

    Bu filmler orijinal üçlemenin ucuz bir kopyasından öteye gidemez. Snoke'un ölüm şekli bile Darth Sidious ile neredeyse aynı. Kullandıkları replikler bile benziyordu filmde. Sizi bilmem ama ben bu tekrarlamalardan bıktım. Bir süre sonra eski filmlere gönderme yapmanın ötesine geçiyor bu. Adamlar hiçbir risk almadan, eski hikayeleri biraz cilalayıp yeni diye önümüze sunuyor, senin gibilere de kılıfına uydurmak kalıyor işte. Ondan sonra ben filmden bir halt anlamamış oluyorum. Çok da derinlikli ve felsefi bir filmdi ya, ondandır



    aslında haklısın luke'un gidişide obi wan'ın gidişnie benzettim hele ikiye ayırmış gibi oldu kayboldu ya luke ahe dedim aynısı hiç böyle düşünmemiştim yine de farklı bir hikayesi var bununda bir darth vaderı yok olmayacakta onun yerine çok zayıf bir rebellion var küllerinden doğan.




  • Rogue one bu filme bin basar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

  • Get this junk out of the sky.

    Ulan Adam iyi oyuncusun ha :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MessiTugi


    quote:

    Orijinalden alıntı: ` quaD.

    Rogue one bu filme bin basar

    +1

    Rogue One'daki coşkuyu yaşayamadım. Darth Vader'la alakası yok. O olmasa da gayet coşkulu bir filmdi. Bu filmde her şeyden biraz vardı ama hiçbir şeyden tam olarak yoktu.

    Rogue one'da ruh vardi. Amac ruhu. Ben bunlarda amac ruhunu hissetmedim. Reyde ogrenme hirsi yoktu bence. Isin kilici sahneleri zayifti. Guce sahip olanlar asla gucu gosteremediler. Darth vader kendi sahnesinde gucu gosterdi mesela. At kosma sahneleri , zenci sahneleri bostu. Asi pilot vardi ya bak o elemanda cosku ve amac vardi. En iyi oynayan eleman o bence. Bizim kaskli elemanin arada kalmisligi hissedilmedi. Zaten elemana hala alisamadim. Luke sonuktu. Birseyler biliyor ama ustaligini hissedemedim. En bombasi [spoiler] isik hizi ile geminin parcalanmasi idi ve bunu yapan kadini hain sandim. En reislerden biri cikti icindeki gucu gosteren sith veya jedi hala goremedim adam gibi. Yururken elemanin gucten dolayi etrafindaki cisimlerin sekil degistirmesini , zeminin catlamasini , arkasinda herseyin geberip sekil degistirmesini istiyorum. Anakinin padmenin hayatini kaybettigini anladigi sahne gibi bir guc

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • waynei kullanıcısına yanıt
    Bence evet..film sırasında 3 sahnede alkış aldı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MessiTugi

    Meta 85
    Tomatoes 95

  • Tam bir hayalkirikligi. İlk filmi daha çok sevmiştim. Çok saçma olaylar oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fluox


    quote:

    Orijinalden alıntı: Gye_Baek


    quote:

    Orijinalden alıntı: fluox


    quote:

    Orijinalden alıntı: Gye_Baek

    Film 10 nuaraydı belkide 4-5-6 dn sonraki en iyi filmdi diyebilirim.




    zaten luke sonunda ne olduğunu anlamadıysanız beğenmemenizde çook doğal.




    10/9,5








    Bence 3. filmden de iyi değildi.

    Hayden Christensen gibi yeteneksiz bir oyuncu yüzünden ayar oluyorum o üçlemeye yoksa tüm sw filmlerini severim.


    Yok yok ilk ikisi harbi felaketti, sadece 3.yü beğenir zaten.O'da oradaki dramı bize göstermeleri sayesinde oldu.Özellikle Anakin'in yavaş yavaş karanlığa teslim olduğu çok güzel işlendi.Obi Wan ile düello ise harbiden müthişti hele yeni 3 lemede bile o sahnelere yetişebilmiş bir düello sahnesi yok.

    Hocam ilk iki film force awakens den daha iyidir bence. Üçüncü film güzel zaten anakin nin darth vader olarak o geçiş iyi yansıtılmıştı daha doğrusu kaldırılması. Ama benim için o ilk 3 lemenin 2 ve 3 de eksiye tek götüren kişi hayden dir. Bu seride de iyi oyunculuk olmasına karşın hikaye tam rayına oturtulamadı.




    SPOİLER BUTONU ÇALIŞMIYOR ONDAN DOLAYI BUNDN SONRASI SPOİLER DIR.







    İlk film A New hope çakması olması dışında han solo nun çok kolay bir şekilde harcanması çok saçma gelmişti bana maalesef.



    Bu filmde en çok beğendiğim şeylerden biri yoda nın force olarak gelip luke ile görüşmesiydi. Final sahnesinde de luke force olarak anakin,obiwan,yoda ve qui gon jin e katılması. Kısacası son filmde bu 4 lüden bazıları force gözüküp Rey e eğitim verebilirler. Ayrıca kylo ren rey in aikesi hakkında yalan söylediğini de düşünüyorum ikinci kez gittiğimde herşey rayına oturacak benim içinde ozaman detaylı bişeyler yazabilirim.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gye_Baek -- 14 Aralık 2017; 1:11:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MessiTugi

    2 sorum var. Cevap bulabilirim umarım.

    1.si:

    Abi uzayda yer çekimi yok. Bu gemiler aşağı doğru nasıl düşüyor Rogue One'da da vardı. Spoilerlık bir şey görmediğimden direkt bu şekilde yazdım.

    2.si:


    Uzayda hava yok, bildiğim kadarıyla güçlü de bir basınç var, ayrıca inanılmaz soğuk. Leia'nın uzay boşluğuna kapıldığı an ölmesi gerekmez miydi? Force muhabbeti mi?


    1.si her yerde çekim vardır Hiç fizik görmedin mi
    O gemilerin ağırlığı çok fazla olduğu için gezegen onları çekiyor.

    2.sini ben de bilmiyorum ama başka filmlerde de aynısı oluyor ve hemen ölmüyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 14 Aralık 2017; 2:1:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Film tam anlamıyla bir rezillik abidesi. meğerse force awakens ne kadar masum bir filmmiş. bu filmde durmadan insanın suratına çöp atıyolar.
    Bilet almamış olanlar bir daha düşünün derim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merak ediyorum Force Awakens'i gömenler bu filmde ne gördü/buldu da övüyorlar?


    Force Awakens gerek konu gerekse işleyiş olarak bu filmden çok ama çok daha iyiydi. 2 küsur saatlik film çok kısa bir zaman dilimini işlemiş sadece. Evet koca film bir kaç günü işliyor konu olarak ne kadar ilerleyebilirler bu günlerde siz düşünün.

    Giriş sahnesi harikaydı. Force Awakens'in uzay savaşları kısmıda çok güzeldi. Uzay savaşları olayını iyi yapıyorlar.

    Beğenmediğim noktalar.

    1- Asiler nasıl bu duruma düşüyor? Gemi yavaş gitse hepsi öldü zaten. Neymiş efendim first order'ın gemilerinden hızlıymış. Ulan koca birlikte ateş eden sadece ana gemimi var? Finn'ler galaksiler arası seyehat edip, ateş eden gemiye binip, ateş edilen gemiye gidiyor. Yokmu hiç küçük gemileri bunun gidip zaten hali hazırda kaçan gemiye ateş edecek? Bu ne saçma bir kovalamacaydı böyle?
    2- Snoke????? Dalga falan geçiyorlar sandım ilk. Sonra uyanacaktır diye bekledim filmin sonuna kadar. Lan şaka mı bu? Bu kadar gizemli, güçlü karakter öldü mü şimdi bu şekilde? Ulan adamın muhafızları bile daha uzun yaşadı. Kimdi kardeşim bu herif? Rey'e güçlü diyorlar elinde oynattı bildiğin. E öldü mü şimdi bu gerçekten? Ve benden bu saçmalığı övmemi mi bekliyorlar? Sebebi de farklı olması mı yani? Yahu insan da az mantık olur. Farklı diye film övmek kadar saçma bir şey olabilir mi?
    3- Luke??? Buna ne oldu? Bu nasıl öldü? Fiziksel bir hasar almadı ki? Saçmalıklara devam.
    4- Kylo ve Rey ilişkisi. Kylo döndü tamam eyvallah. Kendi liderini öldürdü eyvallah. Sonra herkesi öldüreceğim dedi. Snoke'dan pek bir farkı kalmadı bence? O kadar konuşma vs... Kylo'nun taht kavgası yüzünden miydi yani?
    5- Şimdi bu adamdan ana Villain mi yapacaklar? 3. filmde kılıç dövüşünden çok konuşma olacaktır o zaman. En sonunda ikna olmaz bir kılıçla işi biter. Yada durun daha iyi fikrim var. Farklı olsun da Rey kötü tarafa geçsin Kylo'da öldürsün Rey'i böylece galaksiye barışı getiren son jedi olsun. Millette wowowoow çok farklı olmuş diye övsün.
    6- Son olarak da Siyahi adam ile Asyalı kızın aşkı çok gerekliydi bence de. Çocukları da latin-arap olduğu zaman çok normal olur yani.

    Şu farklı olmuşçular son zamanlarda saçma sapan filmleri övüyorlar. Dram filmini, dram çok olmamış diye övenler gördüm. Garip bir durum gerçekten.

    Yukarıda saydığım saçmalıklar küçük veya unutulacak türden değil. Gel gelelim bu bir Star Wars filmi. İzlemek bana keyif veriyor. Herşeyiyle orjinal bir ürün çünkü. Müzikler, sesler, tasarımlar vs...

    Bu yüzden puanımı çok düşürmeyeceğim. 7/10



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 14 Aralık 2017; 7:28:1 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MessiTugi

    2 sorum var. Cevap bulabilirim umarım.

    1.si:

    Abi uzayda yer çekimi yok. Bu gemiler aşağı doğru nasıl düşüyor Rogue One'da da vardı. Spoilerlık bir şey görmediğimden direkt bu şekilde yazdım.

    2.si:


    Uzayda hava yok, bildiğim kadarıyla güçlü de bir basınç var, ayrıca inanılmaz soğuk. Leia'nın uzay boşluğuna kapıldığı an ölmesi gerekmez miydi? Force muhabbeti mi?


    1. Fazla dikkatle izlemedim ama darbenin geldiği yönün tersine doğru bir düşüş varsa burada yanlış bir şey yok. Darbenin verdiği ivme ile sabit bir hızda aşağıya (gerçi uzayda asağı yukarı kavramları da muallak) gitmeye devam eder. Sürtünme olmadığı için de o ivmeyle başka bir objeye çarpana kadar da durmaz. Ama filmde darbe alttan ya da yandan gelip de yine aşağıya düşüyorsa evet bu fiziğe ters bir şey.



    2. Hocam uzayda basınç yüksek değil, aksine düşük çünkü basınç dediğin havadaki gazın ağırlığı ile ilgili. Uzayda gaz yok ki yüksek bir basınç olsun. Tabi basıncın düşük olması da insan vücudu için zararlı. Ama soğukluk konusunda haklisin. Evrim ağacında bu konu ile ilgili bir yazı var. Okuyun isterseniz.



    http://evrimagaci.org/photo/tr/kiyafetsiz-olarak-uzayda-2-dakika-dayanmak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Başrol olan bayan adada

    Kaç gün kaldı? Luke ona kılıç tutmasını dahi gostermedi. Ben sahnemi kaçırdım? Nasıl ışın kılıcı ile ile liderin korumalarını kestiler

    ilk filmde de kendi kendine gücü kontrol etmeyi öğrenmişti bağlı iken

    Bunlara mantıklı bir cveap verildi mi filmde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnlamakYetmez -- 14 Aralık 2017; 9:24:0 >
  • Doğru gerçi bunları unuttum tekrar izleyince anlaşılır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatımın yarısı star wars izleyerek geçti. Kendimi her zaman ağır bir fan olarak gördüm. Force awakens filmini bile sadece sinemada 10-12 kere izledim . Ama bu filmle beraber galiba bu nalet disney sonunda beni de yıldırdı. Ilk izlenimlerim(SPOILER)






    -Luke karakterinin güçle bağlantısını kesmesinin altını bir türlü dolduramamaları,

    -Hayata küsmüş, kendini güce kapatmış dünya alem saklanan Luke 'un r2d2 'nun motivasyonuyla anında sahalara dönmesi  ( Abicim senin 10larca yıl süren inzivan bir robotun gösterdiği holomesaja  kadar mıydı?)

    -Acilis filmi force awakens 'da inanılmaz kilit nokta olarak işaret edilen snoke karakterinin geçmişine dair en ufak bir ipucu verilmemesi ,

    -Hakkinda en ufak bir ipucu verilmeyen snoke un tüm iddialı cümlelerinin ve yaptığı güç gösterilerinin aksine ,sürekli ezikledigi kylo ren in küçük bir akıl oyununa kurban gidip star wars filmlerinde hiç aşina olmadığımız bir yöntemle öldürülmesi,

    -Leia 'nin tüm star wars filmleri boyunca bir sürü değerli jedi ustasının başaramadığı bir şekilde hayatta kalmayı başarması (Ey leia madem güçle ilişkini bu kadar ilerlettin ,niye ille de luke diye ağlıyorsun? Cik snoke 'u çatır cutur doğra ,bu bile kylo ren in küçük akıl oyunundan daha mantıklı olur ...) ,

    -Anlamsiz bir biçimde filme monte edilmiş asyali insanları andıran tipsiz ablanın finn ile iliskinin gereğinden çok çok fazla uzun sürdürülüp göze sokarcasina verilmeye çalışılan sözüm ona sosyal mesajlar ...

    -Acilis filmi force awakens da rey hakkında kilit noktanın ailesi olduğunu düşünmemiz için elinden geleni yapan film niyeyse bu sefer bunun sıradan bir nokta olduğunu söylüyor.

    -Ailesi alkolik ayyaşlar olan bir karakterin Anakin Skywalker'in (Evrendeki en güçlü varlik) torununu sürekli gözümüze sokarcasina ezmesi ,üstelik de doğru düzgün eğitim almadan .

    -Ilk düzeninin film boyunca sürekli direniş gemisini kovalaması ve hikayenin gereksiz yere bunun etrafında döndürülmeye çalışılması,

    -Iyilerin her zaman ki gibi kötülerin arasına balıklama atlaması, savunmalarını kırması ve savaşı kazanması sekansindan tam kurtulduk derken buna yapılmaya çalışılan anlamsız göndermeler,

    -Basrollerin altını doldurmadan kumarhane gezegeninde harcanan aşırı gereksiz vakit .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

    Merak ediyorum Force Awakens'i gömenler bu filmde ne gördü/buldu da övüyorlar?


    Force Awakens gerek konu gerekse işleyiş olarak bu filmden çok ama çok daha iyiydi. 2 küsur saatlik film çok kısa bir zaman dilimini işlemiş sadece. Evet koca film bir kaç günü işliyor konu olarak ne kadar ilerleyebilirler bu günlerde siz düşünün.

    Giriş sahnesi harikaydı. Force Awakens'in uzay savaşları kısmıda çok güzeldi. Uzay savaşları olayını iyi yapıyorlar.

    Beğenmediğim noktalar.

    1- Asiler nasıl bu duruma düşüyor? Gemi yavaş gitse hepsi öldü zaten. Neymiş efendim first order'ın gemilerinden hızlıymış. Ulan koca birlikte ateş eden sadece ana gemimi var? Finn'ler galaksiler arası seyehat edip, ateş eden gemiye binip, ateş edilen gemiye gidiyor. Yokmu hiç küçük gemileri bunun gidip zaten hali hazırda kaçan gemiye ateş edecek? Bu ne saçma bir kovalamacaydı böyle?
    2- Snoke????? Dalga falan geçiyorlar sandım ilk. Sonra uyanacaktır diye bekledim filmin sonuna kadar. Lan şaka mı bu? Bu kadar gizemli, güçlü karakter öldü mü şimdi bu şekilde? Ulan adamın muhafızları bile daha uzun yaşadı. Kimdi kardeşim bu herif? Rey'e güçlü diyorlar elinde oynattı bildiğin. E öldü mü şimdi bu gerçekten? Ve benden bu saçmalığı övmemi mi bekliyorlar? Sebebi de farklı olması mı yani? Yahu insan da az mantık olur. Farklı diye film övmek kadar saçma bir şey olabilir mi?
    3- Luke??? Buna ne oldu? Bu nasıl öldü? Fiziksel bir hasar almadı ki? Saçmalıklara devam.
    4- Kylo ve Rey ilişkisi. Kylo döndü tamam eyvallah. Kendi liderini öldürdü eyvallah. Sonra herkesi öldüreceğim dedi. Snoke'dan pek bir farkı kalmadı bence? O kadar konuşma vs... Kylo'nun taht kavgası yüzünden miydi yani?
    5- Şimdi bu adamdan ana Villain mi yapacaklar? 3. filmde kılıç dövüşünden çok konuşma olacaktır o zaman. En sonunda ikna olmaz bir kılıçla işi biter. Yada durun daha iyi fikrim var. Farklı olsun da Rey kötü tarafa geçsin Kylo'da öldürsün Rey'i böylece galaksiye barışı getiren son jedi olsun. Millette wowowoow çok farklı olmuş diye övsün.
    6- Son olarak da Siyahi adam ile Asyalı kızın aşkı çok gerekliydi bence de. Çocukları da latin-arap olduğu zaman çok normal olur yani.

    Şu farklı olmuşçular son zamanlarda saçma sapan filmleri övüyorlar. Dram filmini, dram çok olmamış diye övenler gördüm. Garip bir durum gerçekten.

    Yukarıda saydığım saçmalıklar küçük veya unutulacak türden değil. Gel gelelim bu bir Star Wars filmi. İzlemek bana keyif veriyor. Herşeyiyle orjinal bir ürün çünkü. Müzikler, sesler, tasarımlar vs...

    Bu yüzden puanımı çok düşürmeyeceğim. 7/10


    1-force awakensta asilerin yeri yurdu tespit edilmişti,adamlar az olan ordusuyla starkiller base'i patlattı.devamında orduyu takip etmeleri normal.rebeldeki crusader da sadece en büyüğünden hızlı değil,hepsinden hızlı gidiyor.hem bu kadar ters köşeli,zekice hazırlanmış bir filmde bu büyük ayrıntılara dikkat ederler.
    2-Snoke'a ben de katılıyorum en azından originini falan görseydik ne olduğunu bilmeden gitti adam.Kylo'nun ordaki hareketi çok iyiydi.en zayıf anında vurdu.
    3-luke force'a karıştı.bu bir saçmalık değil kendi isteği ve huzuruyla oldu.eski serilerde de bunu görmüştük.obi wan kenobi ve yoda bu şekilde öldü mesela.
    4-Kylo içindeki çatışmadan çok çektiği için sith,jedi,asiler vs hepsini bitirip temiz bir sayfa açmak istedi.bunu tahtta kendi tarafından yapmak istedi.eğer rey onun tarafına geçseydi,leia da bir şekilde oğluyla iletişime geçseydi iyi tarafta olan bir lider olurdu büyük ihtimalle.
    5-ben de bundan şüpheliyim sanırım düşman daha çok first order olacak.Kylo ve Rey'in ikisinin de öleceğini düşünüyorum
    6-Finn ve Rose'u kötü bulmadım ben.sanırım Finn'in de boş önemsiz bir karakter olmadığına daha çok vurgu yaptılar.zaten artık her filmde aşk duygusu oluyor illaki.diğer yandan eminimki o zenci yerine karizma biri,kız yerine de megan fox gibi güzel biri gelseydi kimse sesini çıkarmazdı.

    benim de saçma bulduğum yerler
    1-yahu adamlar tamam mağaranın diğer tarafından kaçtı ama altı üstü 400 kişiler,gemileri falan da yok,bu kadar filoya sahip first orderdan nasıl kaçacaklar?first orderın her türlü o alandan çıkarmaması lazım.diğer filmde açıklamazlarsa yayan kaçmaları çok saçma olur.
    2-finn ve rose at-at'lerin dibine kadar gidip hiçbir şey olmamış gibi yürüyerek geri geldiler.ikisinin de orda ölmeleri gerekiyordu.Kylo kaç metreden Luke'u farkettiyse Finn'i de farkederdi heralde.Finn'e de kafayı takmış durumda.
    3-Rey'in en azından eğitim almasını veya geçmişi olmasını isterdim ama kız kendi başına tanrı modunda geziyor.her şeyi ilk seferde en iyisini yaparak öğreniyor vs



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 14 Aralık 2017; 10:12:51 >





  • İzlerken Leia ve Finnin oldugunu dusunmustum ama hep kurtuldular. Bence bu hareketler yapilmaliydi ve olmeliydiler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • George lucas dava açsa kazanır. film o kadar kötüydü.


    bi vader ile obivanın karşılaşmasındaki azamete bakın. birde kyle ile look un karşılaşmasındaki sıradanlığa bakın.
    yeter zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tadesyobatro -- 14 Aralık 2017; 10:56:36 >

  • Bu kızın ailesi bence REN'in anlattığı gibi bir şey değil . Ren , REY'i kendi yanına çekmek için salladığını düşünüyorum . Buradan büyük bir twist çıkacakmış gibi .

  • 1- Hepsinden hızlı gidiyor derken? Yolcu gemileri kovalamacanın yaşandığı iki gemi arasında gidip geliyorsa, Devasa first order gemisinden daha hızlı giden saldırı gemileri de olsun bir zahmet. Tie Fighter vs... Hadi diyelim zrh bahanesi olsun. Tamam da bari gemiyi terk eden yolcu gemilerine saldırın o zaman. Koskoca gemide bir tane top var tek tek yolcu gemilerine ateş ediyor. O sırada isyancıların ana gemisi 360 derece dönüyor ve kimse bu devasa dönüşü görmüyor. Görünce de çok geç oluyor çünkü koca top yolcu gemisi avlamakla meşgul. Bu kovalamacada First Order'ın kullandığı tek gemi ana gemileriydi. Ama ne hikmetse 2-3 dakika da isyancıların indiği gezegeni AT-AT'ler ile doldurdular.
    3- Adına ister force'a karıştı diyelim ister öldü. İkiside aynı kapıya çıkıyor. Hologram şovundan daha fazla şeyler yapmasını beklerdim koskoca efsane Luke'dan.
    6- Rose gereksiz bir karakterdi. Son zamanlarda oyuncular seçilirken ten rengi, ırkına göre seçiliyor. Bir rolü hangi oyuncu daha iyi oynardan ziyade filmimizde x ten renkli, x ırklı, kadın ana karakter vs... şeyler olması için yırtınıyorlar tabiri caizse. Bu neredeyse her filmde yapılmaya başlandı. Orjinali bembeyaz olan bir karakter filmde simsiyah bir oyuncu olarak karşımıza çıkabiliyor mesela. Bundan 40 yıl sonra Star Wars yeniden çekilirse Luke siyahi bir kadın bile olabilir.

    ----

    1- Aynen adamlar AT-AT'leri 2 dakikada önlerine dizecek güçte fakat ne hikmetse kaçıyorlar bir şekilde.
    2- Evet o sırada büyük topa doğru giden Finn'e niye hiçbirisi ateş etmedi ıskaladılar mı acaba tam net hatırlayamadım.
    3- Katılıyorum bunu bende yazacaktım unutmuşum. Kırmızı muhafızları doğraması bayağı saçmaydı. Kylo'ya yardım bile etti hatta.




  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.