Şimdi Ara

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens | J.J. Abrams, Harrison Ford | 17 Aralık 2015 (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.213
Cevap
25
Favori
59.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Midichlorian sayısının fazla olması onun force konusunda daha uzman ve daha güçlü olduğunu göstermez. Kontrolsüz güç güç değildir derdi bir reklamda durum biraz da bu şekilde

    Obi Wan bile Anakin ile kafa kafaya geliyor neredeyse demek ki neymiş herşey midichlorian değilmiş.
  • Darth Sidious en güçlü Sith olamaz hiç bir türlü bana göre. Mace Windu bile kendisini tam yok edecekken Anakin sayesinde hayatta kalıyor. Anakin olmasaydı Sidious çoktan rahmetli olmuştu bile.

    Luke olayına gelince de babası kadar bilge ve güçlü değildi 4-6 serileri arasında. Vader onu isteseydi 5. Filmde yok ederdi. 6 Filmde ise bariz bir şekilde savunma yaptığı ortada Vader'ın içindeki çatışma ve oğluna zarar vermemek için. Bunu bütün SW Fanları bilir ve söyler zaten.

    Kitapta yazan kehanetin aslını buraya paylaşayım ;

    Ve en yücenin zamanında, karanlığın galaksiyi boğduğu umutsuzluğun zamanında bir kurtarıcı gelecek, ve bu kişi Güneşlerin Oğlu olarak bilinecek. Son Sith imparatorunu yok ederek güce dengeyi getirecek. Çünkü o gücün oğludur.

    Darth Vader zaten burda Gücün oğlu. Ha Vader ışın kılıcı kullanımında hiç bir zaman Anakin Skywalker olamadı ama Güç kullanımında kendini her türlü aşmıştır. Hayatı boyunca da ( Vader olduktan sonra ) gücün derinliklerine inmeye çalışmıştır.

    Bir teoriye göre Darth Plagueis'un oğlu olduğu düşünülürse zaten Vader'ın gücü hakkında konuşmak o zaman tamamen yersiz olur.




  • Şu George Lucas'ın Midichlorian geyiği kadar saçma bir şey yok koca Star Wars evreninde.

    Ayrıca en güçlü Sith konusunda Comicvine'daki nerdlere güvenim tam:

    http://comicvine.gamespot.com/the-sith/4060-44460/forums/the-most-powerful-sith-lord-of-them-all-656701/
    quote:


    Darth Sidious, in all. Master of the seven lightsaber forms, is a master of them ambidextrously, moves at near-relativistic speeds, creates wormholes that rip through time-space continuum and destroy fleets/planets/moons, drains an entire planet with a population of 20 billion, mind-wiped an entire world's worth of people, and is immune to Nihilus' drain, has arguably the most powerful Force Lightning, has studied from numerous holocrons including Naga Sadow's, Bane's (which holds all of Revan's knowledge), Freedon Nadd's, even some Jedi ones, and much more. He is also a master of Essence Transfer and is the only one who involuntarily uses it.


    Filmlere pek takılmamak lazım, Çizgi Romanlarda Darth Sidious en güçlü Sith kabul ediliyor. Çizgi romanlarda gezegenleri falan yok edebiliyormuş, 20 milyarlık bir gezegenin yaşamını emiyormuş falan. Bu Çizgi Romanlar da resmi Çizgi Romanlar bu arada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erwin -- 8 Mayıs 2016; 0:24:55 >




  • Star wars evreninde çizgi yapımlar olsun animasyonlar olsun sinematik filmler olsun force konusunda tutarsızlık aşırı fazla zaten. Bu bilinen bir şey.

    Mesela yoda clone wars ilk animasyon filminde büyük droid nakliye gemilerini havada dans ettiriyor ama sith in intikamında ufak bir locayı iki saatte tutup döndürüyor ve ya clone wars filminde obi wan ile anakin in üstüne düşen şeyi sanki zor bela tutup itiyor gibi...
  • En guclu sith jar jar binks reyizdir ulen :) adam tek el hareketiyle tum meclisi etkisine aldi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman kitabi yazan adamlar ve lucas kendi ile celisiyor cunku 6. filmde yarim yamalak egitimli luke bile vader'ı bildigin patakladı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • star wars diye efsane bir dünya vardı (hala hafızalarımızda olan) bu film onlardan biri değil. sırf ıkçılık karşıtlığına dem vurmak için kendilerini her filme bir zenci sokuşturmak zorunda hisseden yapımcılar sağolsun bazen bu filmdeki gibi insanı ırkçılığa davet eden berbat zenci oyunculara denk geliyoruz. tek etkilendiğim sahne final sahnesindeki o 5 saniyelik bakıştı, onu görünce ilk filmler geldi aklıma.
  • O maske hiç çıkmasaydı arkadaş. ne bileyim yüzünde yaralar falan olsaydı da hiç çıkmasaydı o maske..

    İzlemeyenler için geekyapar iyice analiz etmiş bu sözde devam filmini.




    Bu arada kız hariç yeni katılanlar yani cast berbat ötesi. Tamam anladık ırkçı değilsiniz. De arkadaş daha karizmatik bir zenci yok muydu piyasada? Terli terli oradan oraya koşmalar falan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şu kenobi filmi iptal mi oldu arkadaşlar? Bilen var mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    niye her süper kötü kahraman sexy yakışıklı ve kaslı olma şartımı var? benim bir yönden hoşuma gitti hep sex her zaman satar kültürü vardı hollywoodda çoğunlukla hep sexy erkekler ve kadınlar...boyle sıradan tipleri koymaları bence hoş olmuş.....senaryosu biraz ergen vari olmasaymış film bence kurtarırdı.....
  • Nerde şu videodaki dövüş nerde bu filmdeki kılıçcılık oyunu. Nerde dart maul gibi karizmatik bir sith, nerde bu filmdeki ergen tipli şaban.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kerimcem

    niye her süper kötü kahraman sexy yakışıklı ve kaslı olma şartımı var? benim bir yönden hoşuma gitti hep sex her zaman satar kültürü vardı hollywoodda çoğunlukla hep sexy erkekler ve kadınlar...boyle sıradan tipleri koymaları bence hoş olmuş.....senaryosu biraz ergen vari olmasaymış film bence kurtarırdı.....

    Görsel bir iş yapıyorsun tabi ki güzel olacak. En azından çirkin olmayacak, Yılmaz Güney misali çirkin ama karizmatik olsa o da kabul edilebilir. Ama bu filmdeki cast çok kötü bence. Kız hariç. Han solo, prenses leia gibi iki güzel insanın çocuğu böyle olmamalıydı. En azından oradan seyirciyi yakalamak gerekti. Yakışıklı ama psikopat oğul. Ha film 2 milyar doları geçmiş hasılatta bu bu dediklerimiz kimin umurunda ama yazıyoruz işte kendi fikrimizi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    kahramanlar sexy olur görüşündesin yani bence o tabuyu yıkmak için bilerek yapmışlar milyon dolarlık yapımın yakışıklı ve sexy erkek oyuncu bulma konusunda fazla zorlanmasa gerek iş gorsel olabilir gerçek hayata biraz empoze etmişler bence hoş olmuş...film bende beğenmedim ama sıradan tipleri koymalarını açıkçası tebrik ettim kahraman dediğin sexy olur arkadaş tabusunu yıkmışlar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Mayıs 2016; 11:26:21 >
  • O değil de rey karanlık tarafa geçerse onu durduracak adam yok.. Filmin ilerlemesi için böyle bir şey olması lazım. Ren ergeni ile gitmez seri. Gelmiş geçmiş en güçsüz karanlık tarafı izleriz aksi halde..



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmi daha yeni izleme fırsatım oldu. O George Lucas'ın Star Wars dünyasını, J.J. Abrams hissettirememiş veya ben hissetmedim. Phantom Menace serinin en kötü filmi dense de, bu onun eline bile su dökemez. Arada uçurum gibi fark var. Teknoloji ne kadar gelişmiş olursa olsun yönetmen hakikaten farkediyor ya. Çok basit geldi bana. Zaten izlemeden önce beklentilerimi düşük tutuyordum. Tabi spoilerı yemenin de etkisi var. Ama bebeğim Daisy çok güzel oynamış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assassino! -- 8 Haziran 2016; 23:59:12 >
  • şu zamana kadar hiç ilgimi çekmemişti seri geçen ay kotayı geçmeme rağmen akk olmamıştı dedim seriyi indirip izliyim.Yılına göre değil episodelara göre izledim.tüm seriyi 2 günde izledim ve son film resmen hayal kırıklığı olmuş üzüldüm ne yapcaklarını şaşırmış gibilerdi.Han solo olmasa sanki marvel herosu filmi izliyormuşum gibi geldi inşallah toparlarlar
  • Foxta 2 filmi izleyince gercekten cok hoşuma gitmişti. Anakin falan gercekten cok merakla bekliyorken son filmde uzun bir yazı gecti. Sonra bilmedigim karakterler icinde buldum kendimi. Hayal kırıklıgı yarattı. Bende 1 2 3ü izlerim. Bu arada filmin başında o uzun yazının cevirisini bulabilir miyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu star wars 7 nin bluray 3d sini indirebileceğimiz bi site bilen var mı? Bilen varsa çok müteşekkir olurum.
  • Şu JJ Abrams ölse sevinirim NET

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • Carrie Fisher (Pirenses Leia) 60 yaşında hayatını kaybetti. 2016 gider ayak götürdü birisini daha.
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.