Şimdi Ara

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens | J.J. Abrams, Harrison Ford | 17 Aralık 2015 (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.214
Cevap
25
Favori
59.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ben bu seriden bir şey anlamadım arkadaşlar açıkcası diğer serilere nazaran çok pasif kaldı bana göre.
    Herkes burda kylo renin eğitim alsa bile ne kadar zayıf olduğundan bahsetmişki bu tamamen doğru bir olay açıkcası bence. Adam blasterı havada durdurup daha sonrasında son sahnede yeni yetmeye yenilmesi raye ondada güç var ama eğitimsiz.

    Nasıl oluyorda Luke'dan eğitim alıp gelipde kylo reni yenebiliyor aklım almadı açıkcası ayrıca sahnede geçecek öğrenecek dedim ama Prenses kızının Ray olduğunu öğrenemedi arkadaş. Bu kyronun konuştuğu sith lordu kimdi? Ayrıca ben bu adam varmı yoksa sadece smilusyandonmı ibaret gerçekte.?

    Ben en azından o zenci fini öldürmesini beklerdim tamam yaralı falan ama anakin bundan daha fazlasını yapardı emin olun anakin yıllarca eğitim aldıktan sonra bu konuma geldi. Renin büyük babasını örnek alması iyi olmuş ama yeni yetmeleri öldürememesi kötü olmuş hadi Rayi öldüremesin ama o fini en azından bunu isterdim diyebilirim.

    Han solo gitti hemde oğlu öldürdü bu anlaşılıyorki ren karanlık tarafdan dönüş yapmayacak kısaca herhalde anneside gelse onuda doğrar bu çocuk. Ben çok iyi bulmadım ama ben son sahneden daha çok diyebilirim. İnşallah 8 filmde daha iyi bir Kyro görebiliriz diyebilirim. Herhalde bu sefer Luke falan öldürse anca tatmin eder o zamana kadar Ray'de eğitimini tamamlarsa eğer ikisinin kavgası force kullanarak daha iyi bir hal alır diye düşünüyorum.

    Bu filmde ilk düzen acayip güçsüz olmuş desek yeridir bu ne böyle hemen yok ettiler arkadaş. Bu arada usta yobi falan bu filmde niye yoktu acaba?




  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    ayı yobi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • kyro ren skywalker kanı taşısa da sith olarak tanınmak için yeterli değil. yetenekli bir güç kullanıcısı olsa da kendisininde itiraf ettiği gibi, çelişki içinde bulunuyor. babasını öldürmesi de bu çelişkiyi bitirip, tamamen karanlık tarafa geçmesi için yeterli değil. çünkü anakin padme'ye force grip uygularken, saf öfke içindeydi. ama kyro için han solo'yu öldürmek, bir testten başka bir şey değildi. filmde ona karşı derin bir öfke yerine, kendini ispatlama duygusu ön plandaydı. bu yüzden, kyro ren'den darth vader performansı beklemeyin.

    rey'i eleştirirken biraz yüzeysel bakıyorsunuz. jakku'daki yaşamı zorluklarla geçtiği için, iyi bir sopa kullanıcısı olmuş. filmin başındaki kavgada, kendisi koruyabildiğini gördük. yoda luke'a gücü anlamak için, kendisini fiziksel olarak güçlendirmesi gerektiğini söylemişti. rey'in bu konuda bir eksiği yok. güç ile bağlantısının, kyro ren'nin sorgulanmasından sonra artması, çocukken bir müdahale yapıldığına işaret edebilir. eu evreninde, güç ile bağlantının kesilebildiğine dair örnekler var. rey'in terk edilmeden önceki yaşamı hakkında da bir bilgi daha verilmedi. kyro ren ile olan dövüşüne gelirsek, obi wan luke skywalker'a, gücü kullanmanın kendisini ona teslim edebilmekten geçtiğini söylemişti. dövüşün sonlarına doğru, rey'in yaptığı da buydu. bence eksik yerler, diğer filmlerde doldurulacak.

    zaten aşağıda göreceğiniz gibi, rey'in antrenmanları çoktan başladı.
    http://www.blastr.com/sites/blastr/files/styles/blog_post_in_content_image/public/MarkHamillTwitter.jpg?itok=33Z97WsM]


    fin kyro ren ile dövüşmesi gereksiz bir ayrıntı idi. böyle bir şey yapılacak olsaydı, fin'i daha savaşçı bir stromtroper olarak göstermeleri gerekirdi. en azından diğer stromtroper ile girdiği yakın dövüşte daha aktif görünmeliydi. filmin ana karakterlerinden birisin yerine, zenci kotasını doldurmak için konulmuş gibi duruyor. poe dameron filmde daha kısa görünse de ana karakter kısmını daha iyi dolduruyor. çizgi romanlarda bu karaktere daha çok yer verdikleri için,(hem kendi serisi var, hemde alise işlendi.) 2. filmde daha çok görünebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dergul -- 5 Mart 2017; 15:1:33 >




  • dergul D kullanıcısına yanıt

    Kyro test aşamasındaydı zaten Snoke ona baban ile karşılaşınca ne yapması gerektiğini sormuştu oda bu sınavı geçti diyebiliriz. Ama ben yine bu serinin bitişinde onunda aydınlık tarafa geçeceğini düşünüyorum açıkcası başka çaresi yok.

    Bu olayda anlayamadığım nokta ilk usta yoda yok o nerde? Ölmedi diye biliyorum. Bir diğer husus Snoke tam olarak kim palpatinin öğrencisimi oluyor yoksa darth plagueismı oluyor bir hologramdan başka bir şey değil eğer hologram ise bir kayıt altındamı düşüncelerini paylaşıyor? Bunuda Episode 3'de palpatine anlatırken anladım onun dışında omu değilmi belli değil o ise ölüleri diriltebilme özelliğini kullanabilirmi acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ICromwelleI


    Kyro test aşamasındaydı zaten Snoke ona baban ile karşılaşınca ne yapması gerektiğini sormuştu oda bu sınavı geçti diyebiliriz. Ama ben yine bu serinin bitişinde onunda aydınlık tarafa geçeceğini düşünüyorum açıkcası başka çaresi yok.

    Bu olayda anlayamadığım nokta ilk usta yoda yok o nerde? Ölmedi diye biliyorum. Bir diğer husus Snoke tam olarak kim palpatinin öğrencisimi oluyor yoksa darth plagueismı oluyor bir hologramdan başka bir şey değil eğer hologram ise bir kayıt altındamı düşüncelerini paylaşıyor? Bunuda Episode 3'de palpatine anlatırken anladım onun dışında omu değilmi belli değil o ise ölüleri diriltebilme özelliğini kullanabilirmi acaba?



    snoke konusunda farklı teoriler var. bazıları darth sidous'un hocası olduğunu iddia ederken, kendisi olabileceğini iddia edenlerde var. dark times çizgi roman serisinde, geçmişten gelen ve kendi zamanındaki bir jedi'ın bedenini ele geçiren sith lordu vardı. star wars rebels serisinde, engizitör olarak adlandırılan dark jedi'lar var. şu an için pek çok olasılık var. ama kesin olan bir şey varsa, dark sidous'un önünde, babasını kurtaran luke'un, yeğeni ona bırakıp, kayıplara karışmayı seçtiyse, çok güçlü birisi olmalı. sıradan bir güç kullanıcı olsaydı, luke bu kadar zahmete girmek yerine, onuda yancılarını da doğrardı.

    kyro ren'nin bu sınavı tamamen geçtiğini düşünmüyorum. çünkü babasını öldükten sonra, chewbacca'nın onu vurmasını sağlayacak, bir açık verdi. babasını soğuk kanlı bir şekilde öldürseydi, chewbacca'nın atışından kaçabilirdi.




  • dergul D kullanıcısına yanıt

    Ben Han soloyu öldürürken öfke gördüm gözlerinde bu öfkenin aynısı anakinin padmeyi öldürürkenki zamandada vardı içinde yani bilmeden yaptı üzülerek ama karanlık tarafın esir aldığı zaman. Yalnız o sahnede kaçılcak bir durum yoktu diyebiliriz. Sadece tutmak için yanlarında korunaklar vardı hani alan dardı kaçamaması normaldi diyebiliriz.

    Snoke sonunda Kyroyu yanıma getir eğitimi tamamlanacak dedi ama nasıl eğitim verecek bir hologram onu çözemedim. Haladaha palpatine gibi şimşek çakma olayı hiç bir sithde yoktu veya bir jedide. Rey sonunda kyronun suratında bir iz bıraktı bu iz anakinde 3 filmdede vardı büyükbabası gibi herhalde kyro bir dahaki filmde kolunu falan kaybeder diye düşünüyorum.




  • Eski tadı yok gerçekten serinin ama yine de merak ediyorum gelecek filmleri.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guzel yakalamis her kim cektiyse :)
     Star Wars: Episode VII - The Force Awakens | J.J. Abrams, Harrison Ford | 17 Aralık 2015
  • Benim anlayamadığım nokta şu ki; Neden Hala Lukas amicenin logosu filde yer buluyor hepini bir satmadı mı Disneye'e nasıl iş bu ???
  • bu film Last Jediye bin basar.

    8 film cocuk filmi olmus.
  • Beterin beteri varmış. Son filmden çok daha iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rey'i ilk gösterdikleri sahne bile tek başına harikaydı. Kızın yaşadıklarını, çektiklerini, hayallerini çok başarılı bir şekilde veriyordu. 2. filmde ki Rey'e bak birde
  • moz@ kullanıcısına yanıt
    Disney direkt LucasFilm'i yani adını satın aldı.
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.