Şimdi Ara

Star Tv'de Yepyeni Bir Talkshow: GECEKONDU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
479
Cevap
1
Favori
14.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merak ettim. Dün izleyeyim dedim. Artık her Cuma merak edeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan Yağız

Merak ettim. Dün izleyeyim dedim. Artık her Cuma merak edeceğim.

• Yılmaz Morgül egzersiz bölümünde ceketini çıkardı hareket göstermek için dalynak'da hemen 'noluyo lan ' diye pijamasını çıkardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnryldz -- 14 Ağustos 2010; 19:51:38 >
  • Çok komik büyük bi zevkle izliyorum.
  • bomba bir bölüm daha geliyor gibi..

Taze şovmen Durdu'nun evinde eğlence tüm hızıyla devam ediyor.Bir canlı yayın günü şov başlayana kadar nasıl vakit geçireceklerini düşünen Durdu,Dalyan ve Tomris evde oyunlar oynamaya karar verirler.

Kelime oyunu,monopoly,isim şehir,tabu,sessiz film ve uzun eşek oynayan ekibimiz yine her oyunu kavga ile bitirir.

Şovlarında ise;konuk olarak Mahir İpek ve Aziz Üstel'i ağırlarlar.Türkiye'nin ilk talkşovmeni ile son talkşovmeni karşı karşıyadır.Aziz Üstel Durdu'ya şovmen olmanın inceliklerini gösterirken Dalyan'ın sürekli muhalefetiyle karşılaşacaktır.Mahir İpek'in mazbut hayatı ve kişiliği Durdu ve Dalyan'ın sinirlenmesine neden olacaktır.Akbaba 15 numarada eğlence devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnryldz

bomba bir bölüm daha geliyor gibi..

Taze şovmen Durdu'nun evinde eğlence tüm hızıyla devam ediyor.Bir canlı yayın günü şov başlayana kadar nasıl vakit geçireceklerini düşünen Durdu,Dalyan ve Tomris evde oyunlar oynamaya karar verirler.

Kelime oyunu,monopoly,isim şehir,tabu,sessiz film ve uzun eşek oynayan ekibimiz yine her oyunu kavga ile bitirir.

Şovlarında ise;konuk olarak Mahir İpek ve Aziz Üstel'i ağırlarlar.Türkiye'nin ilk talkşovmeni ile son talkşovmeni karşı karşıyadır.Aziz Üstel Durdu'ya şovmen olmanın inceliklerini gösterirken Dalyan'ın sürekli muhalefetiyle karşılaşacaktır.Mahir İpek'in mazbut hayatı ve kişiliği Durdu ve Dalyan'ın sinirlenmesine neden olacaktır.Akbaba 15 numarada eğlence devam ediyor.

Hâlâ 15 numara diyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 18 Ağustos 2010; 2:12:19 >

• abi o atışmalar beni koparıyo hiç kaçırmadan izliyorum
  • Bu Gece Aziz Üstel ve Mahir İpek var

Aziz Üstel ile dialoglar süper olacaktır. 00.30 da tv başındayız
  • Ben beğenmedim.
  • bu gece bende izliyicem bakalım nasılmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: a|i

bu gece bende izliyicem bakalım nasılmış

Eminim bayılacaksın dostum

Biraz rötar yaptı . Bekliyoruz ..
  • eski bölüm yayınlanıyor bilgisi olan var mı?
  • sitede yeni bölüm tanıtıldı. belki biraz daha geç yayınlarlar . bir haftadır boşuna mı bekledik ya
  • Eski bölüm var bende anlamadım
  • haykonun bölümü bu
  • digiturkte 2.40ta bitecek diye gözüküyor.. acaba 2 bölüm mü yayınlayacaklar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: the breaking_point

digiturkte 2.40ta bitecek diye gözüküyor.. acaba 2 bölüm mü yayınlayacaklar?

2.40'ta Nihat Hatipoülu'nun programı varmış.
  • bu ne be eski bölüm oynuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: the breaking_point

digiturkte 2.40ta bitecek diye gözüküyor.. acaba 2 bölüm mü yayınlayacaklar?

Aynen 2.40 yazıyor Digi de .Neyse bekliyoruz .
  • Olcak iş değil yav bende bütün aileyi toplamıştım zorla çok seviceksiniz çok beğenicekiniz yeni bölüm falan tekrar olduğunu gördüler zaten sansürden izlenmez hale getirmişler. Diycek laf yok...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.