Şimdi Ara

Star Tv'de Yepyeni Bir Talkshow: GECEKONDU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
479
Cevap
1
Favori
14.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dizi gibi birşey mi bu ben ilk gördüğümde dizi zannettim ?
  • Dizi gibi ama talk show

• Programın formatı çok değişik yav.Çalıntı mı acaba merak ettim.

quote:

Orijinalden alıntı: dabbemre

Mustafa altındağ'ın katıldığı bölümde güzeldi dün izledim tek svediğim bölüm bu oldu :)

Ayrıca Haykonun katıldığı bölümle ilgili ne çıktı haberlere http://www.gercekgundem.com/?p=302271

Dalyanak diyor, bi sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 7 Ağustos 2010; 13:58:31 >

• Nev'li ve Hayko'lu bölümden sonra bu haftaki bölüm pek güzel değildi. İlk defa bu hafta izleyenler geçen 2 haftayı kesinlikle izlesin. Kavga sahnelerinde ailece koptu kzaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

Programın formatı çok değişik yav.Çalıntı mı acaba merak ettim.

quote:

Mustafa altındağ'ın katıldığı bölümde güzeldi dün izledim tek svediğim bölüm bu oldu :)

Ayrıca Haykonun katıldığı bölümle ilgili ne çıktı haberlere http://www.gercekgundem.com/?p=302271

Bunlar r dediğini sanıyolar

• Herkes dalyanakı başka bir şey sanmış, programın diğer yerlerini izleseler anlayacaklar da...
  • quote:

RTUK var abi Dalyanak diyor orada..Ayrıca bazı argo sözlerin artık sansürlenmemesi lazım..Bknz.Yabancı diziler..
    Bu arada önyargılı bakan arkadaşlar bir Hayko'nun olduğu bölümü izlesinler öyle konuşsunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: J.R.R Tolkien

quote:

RTUK var abi Dalyanak diyor orada..Ayrıca bazı argo sözlerin artık sansürlenmemesi lazım..Bknz.Yabancı diziler..
    Bu arada önyargılı bakan arkadaşlar bir Hayko'nun olduğu bölümü izlesinler öyle konuşsunlar.

Harbi diyorum Hayko hakkındaki görüşüm mübağlası hariç Durdu ve Dalyan'ın görüşünden hiç farklı değildi ama izledim gördüm şeker gibi bi adammış :)))

Not: Dizinin kalitesine 1 bölüm izleyip karar veren arkadaşlara, 4. bölümü izleyin diyorum sadece. Bırakın diziyi, filmi ben hayatımın ( ayık olduğum ) hiçbir anında bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum.

• Yılmaz Morgül Gecekondu'ya konuk oluyor...

http://www.startv.com.tr/program/gecekondu-406.html
  • Benim anlamadığımsa STAR TV neden Akbaba Köyü 35 Numara diye her bölümde vurgulanmasına ramen, sitelerinde ısrarla Akbaba Köyü 15 numara diyorlar?

"... Akbaba köyü 15 numaranın sakinleri artık yavaş yavaş şovla gelen ünlerini ve paralarını kullanmaya başlamak isterler. ..."
  • Başlıyo millet yumulun
  • başladı yine
  • durdu'dan dalyana: kendini insan san diye eve ayna koymuyoz
  • Unuttum ya Yeni açtım şimdi.Of.
  • Yok böyle bir format ya. İnanılmaz güldüm ki Yılmaz Morgül var diye baştan bozulmuştum. Ama anladım ki cenaze bile koysalar o eve gülücem :)))

Şaka maka Dalyan yılmaz Morgül'e yere dökme toplarsın dedi yavv :))

quote:

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

Unuttum ya Yeni açtım şimdi.Of.

Haftaya özel mesaj atarım istersen başlarken :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dersah. -- 14 Ağustos 2010; 2:47:00 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

Programın formatı çok değişik yav.Çalıntı mı acaba merak ettim.

quote:

Bunlar r dediğini sanıyolar

Haeıhaehae haberin altındaki yorum bana tanıdık geliyor. Nerden acep

• quote:

Orijinalden alıntı: +lllllndemann

durdu'dan dalyana: kendini insan san diye eve ayna koymuyoz

bu iyiydi gerçekten. keyifliyseniz gece komik bişey arıyosanız falan müthiş sıkılmadan izlenecek program. dalyan süper, pek sevmediğim tarzda bi komedi tipleri var aslında ama dalyanakın farklı olduğunu anladım
  • Yav o kadar absürd ki biraz geyik potansiyeli olan birisine kahkalar attırabiliyor.
    Bu ikilinin yorumları adamı yerlere yatırıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVoid

Baktımda sevmedim bunu genelde böyle programlar sevmiyorum zaten

Özür dilerim fakat genelde böyle programlar sevmiyorum demişsiniz. Bu format dünyada bir ilk. Pilot bölümü izleyerek yeni bir formatın iyi olup olmadığına nasıl karar verebildiniz anlayabilmiş değilim. Size tek söyleyebileceğim " 4. bölümü izleyin. " olacak.

quote:

Orijinalden alıntı: nerevar

Yav o kadar absürd ki biraz geyik potansiyeli olan birisine kahkalar attırabiliyor.
    Bu ikilinin yorumları adamı yerlere yatırıyor...

Diyaloglar mükemmel hazırlanmış ( Yada doğaçlamaysa diyecek söz bulamıyorum ) Oyunculukta üstüne cuk oturunca. Gece 2.30'da bile yara yara güldürebilecek bi komedi çıkmış ortaya. Hele Dalyanak'ın konuşmalarına bayılıyorum bizim Ankara'lılar gibi konuşuyo. " Gardaş ben lafımı didim, gerisini sen bilin valla. "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dersah. -- 14 Ağustos 2010; 3:26:22 >

• Yılmaz Morgül'le birleşince bomba olmuş program ya
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.