Şimdi Ara

Star Tv'de Yepyeni Bir Talkshow: GECEKONDU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
479
Cevap
1
Favori
14.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk televizyonlarında bugüne dek görülmemiş bir talk şov başlıyor

Durul Bazan Gecekondu ile Star TV ekranlarına geliyor.

Talk şovu gerçekleştirecek bir çaycı. Adı Durdu yani Durul Bazan.

Durdu kendisinden bir kaç yaş büyük abisi Dalyan ve dedesi Eşref ile İstanbul'un Paşabahçe ilçesinde bir gecekonduda yaşamaktadır. Anne ve babasını çok küçük yaşlarda kaybeden Durdu ve Dalyan dedeleri tarafından büyütülmüşlerdir. Durdu'nun abisi Dalyan işi gücü olmayan, tüm gününü internette erotik sitelerde film izleyerek geçiren biridir.

Bu şovun ilginç yanlarından biri de Dalyan ve Eşref dedeyi canlandıran kişilerin oyuncu olmaması

Durdu ise büyük bir TV kanalında çaycı olarak çalışmaktadır. Tüm ailenin geçim kaynağı dedenin emekli maaşı ile Durdu'nun sigortası ve maaşıdır.
    Durdu, bir gün, çalıştığı TV kanalının genel yayın yönetmenin odasına çay bırakmak üzereyken kanalın en ünlü şovmeninin kovulduğuna kulak misafiri olur. Odaya girip girmemekte tereddüt yaşayan Durdu kapının aniden açılmasıyla kendini bir anda yeni kariyerinin ilk basamağında bulur. Son dönemde talepleri iyice artan eski şovmeni kovan genel müdür sıfırdan yeni bir star yaratabileceğini herkese ispat etmek için içeri ilk giren kişiyi kanala şovmen yapacağını iddia etmiştir ve bu şanslı kişi o an çay bırakmak için orda bulunan Durdu olmuştur.

Durdu' nun yaşadığı gecekondudan gerçekleştirilecek olan talk şov, ekranlarda olan klasik şovların çok dışında. Programa misafir olacak ünlülerin, sıra dışı sorulara ve şova eşlik edecek Dalyan ve Eşref dedenin hallerine verecekleri cevap ve tepkiler kahkahalara neden olacak.

http://www.startv.com.tr/program/gecekondu-406.html

_____________________________________________________________________________________________________________

İlk olarak Medya Kralı'nda Medya Arkası'nda denk gelmiştim dikkatimi çekmişti bu programa Cuma gecesi'de televizyonda görünce biraz göz atıyım dedim ve gece saat 2'ye kadar televizyon başından kalkamadım.Çok nadir televizyon izleyen birisiyim ama bu program çok hoşuma gitti.Geniş Aile yokluğunda ilaç gibi geldi diyebilirim.Umarım ömrü uzun sürer.

• Yapay Zekanın Yanıtı

GECEKONDU: Star TV'de Yepyeni Bir Talkshow

Star TV ekranlarına yeni bir talkshow geliyor: GECEKONDU. Program, gecekondu bölgelerinde yaşayan insanların hayat hikayelerini ekrana taşıyacak.

GECEKONDU, Türkiye'nin en büyük gecekondu mahallelerinden biri olan İstanbul'un Esenyurt ilçesinde çekiliyor. Programda, farklı sosyoekonomik geçmişlere sahip gecekondu sakinleriyle röportajlar gerçekleştiriliyor.

İzleyiciler, bu röportajlar sayesinde gecekondu bölgelerinde yaşayanların gündelik hayatlarını, hayallerini, zorluklarını ve umutlarını daha yakından tanıyacaklar.

GECEKONDU, gecekondu bölgelerinde yaşayan insanların sesi olacak bir program. Program, bu bölgelerin sorunlarına dikkat çekmeyi ve çözüm için farkındalık yaratmayı hedefliyor.

Eğer gecekondu bölgelerindeki hayatın gerçeklerini merak ediyorsan, GECEKONDU'yu sakın kaçırma. Program, Star TV ekranlarında [tarih] tarihinde [saat] itibarıyla yayınlanacak.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Baktımda sevmedim bunu genelde böyle programlar sevmiyorum zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThunderVoid -- 24 Temmuz 2010; 13:18:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVoid

Baktımda sevmedim bunu genelde böyle programlar sevmiyorum zaten
    Bende baktım ve beğenmedim saçma geldi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akcura

Alıntıları Göster
    olmaz olsun yaa. Şöyle güzel bi komedi gelmedi arkadaş...
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: HellLord_gs

quote:

Alıntıları Göster
    Saça geldi.
  • Amaç me ya izledim anlamadım. Gerçek mi talkshow yoksa rol icabı mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Amaç me ya izledim anlamadım. Gerçek mi talkshow yoksa rol icabı mı ?

Rol icabı tabiki.Ben genel olarak beğendim ama talkshow denilmez yaptıklarına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: felsefesever

quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Amaç me ya izledim anlamadım. Gerçek mi talkshow yoksa rol icabı mı ?

Rol icabı tabiki.Ben genel olarak beğendim ama talkshow denilmez yaptıklarına.

Alıntıları Göster
    resmen saçmalamışlar insan iki dakika dayanamıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynoun

Alıntıları Göster
    Star tv yeni arayışlar içinde içeriği ilginç denk gelirse izlerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynoun

Katılıyorum saçmasapan bir şey..
  • Star TV ne zaman iyi dizi yaptı zaten
  • quote:

ben de sevmiyorum aslında bu ülkede kimse sevmiyor bu tarz şeyleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

quote:

ben de sevmiyorum aslında bu ülkede kimse sevmiyor bu tarz şeyleri

Alıntıları Göster
    Tamer Karadağlı olan bölümü izlemiştim ama ne zaman olduğunu hatırlamıyorum ve benim çok hoşuma gitti o bölüm

Ne zaman yayınlanıyor program izlemeyi düşünüyorum.

• Çok boş bir program daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: the-revival

Çok boş bir program daha

Tutacağını bende sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buroc.k

Tamer Karadağlı olan bölümü izlemiştim ama ne zaman olduğunu hatırlamıyorum ve benim çok hoşuma gitti o bölüm

Ne zaman yayınlanıyor program izlemeyi düşünüyorum.

Cuma gecesini Cumartesiye bağlayan gece saat 00:30 da Star Tv'de.
  • program bu hafta süper durul bazan mükemmel xD hayko olayi süper götürüyor xD tvde izlediğim sayılı program arasına girdi zaten bi okan abiyi izliyoz başka birşey yok xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 31 Temmuz 2010; 1:56:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

program bu hafta süper durul bazan mükemmel xD hayko olayi süper götürüyor xD tvde izlediğim sayılı program arasına girdi zaten bi okan abiyi izliyoz başka birşey yok xD
    çok yarmadı beni ama sıkılmadım da, tuhaf bi yarım saat geçirdim. izlenilebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

program bu hafta süper durul bazan mükemmel xD hayko olayi süper götürüyor xD tvde izlediğim sayılı program arasına girdi zaten bi okan abiyi izliyoz başka birşey yok xD
    2 haftadır büyük keyifle izliyorum.Bugün de çok güldürdü. Sıkı tut ve motor muhabbeti süperdi
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.