Şimdi Ara

Star Tv'de Yepyeni Bir Talkshow: GECEKONDU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
479
Cevap
1
Favori
14.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

Star Tv kendi sitesine Metin Arolat ve Simge Tertemiz ile olan resimleri felan eklemiş.Bir yamuk yapmazlar heralde.

yine tekrar vermezler umarım.. daha da davosa gitmem yoksa..
  • Oh be başlıyor sonunda.Bakalım yeni bölüm mü .

Edit:Sağ üstte de yazdı yeni bölüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi St.Rendroy -- 28 Ağustos 2010; 0:56:41 >
  • Metin Arulop
  • Süper başladı program ya
  • yine süper bir program
  • Başını kaçırdım ama devamını izleyeceğim.
  • Dalyan bağırınca aklıma gelen ilk şey;Ayı böğürdü.

Tomries yüeklikden çarşafneyn alda gel serecein metin yatacak (Salladım biraz ama..)
  • Off kaçırdım... Neyse yarın öğleden sonra iftara kadar izlerim.
  • konuk gelmeden önce dizi tadinda daha komik sanki
  • Saat 2 den sonrasını izleyemedim ya uyuya kalmışım.Yarın bakıcam artık tekrar.Çok da güzel gidiyodu sinir oldum ya
  • geçen hafta yayınlanmayan azis üstelin olduğu bölüm için 2 komple teorim var

1. program rtük tarafından ceza almış olabilir çünkü eski bölümün tekrarı baya sansürlü yayınlandı

2. biraz sektör içinde olduğum için kendi tahminim konuklarla ilgili bir sorun oldu çünkü geçen yayınlanmayan bölümün fragmanında dalyan şu cümleyi kullandı aslında bende çok şaşırdım "konuklarımız biraz düşük" gibi bir cümle çıktı bence bu sonradan bir sorun yararttı gibi

dalyanağın " erkan köse " espiri anlayışı türkiye tvlerinin çok üstünde her tv her konuk kaldıramaz, dalyanı serbest bıraksalar neler yapacak ama olmuyor işte

kaçırdığınız bölümü izlemek için

http://www.dizi-izleyin.com/gecekondu-27-agustos-2010-kisim-3.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albts -- 28 Ağustos 2010; 5:35:26 >

• Simgeye tüfek çıkardı
  • Ben en çok şurada güldüm.

Konuk kız: Senin burcun ne ?
    Pijamalı: Bilmiyorum ki valla çimler biçilirken doğmuşum.Daha belli değil

• dün akşam misafir vardı son 5 dk sına bakabildim.Simgeyi görünce ben bile kendimi zor tuttum dalyanak inşallah kızın üstüne falan atlamamıştır Tıırent'e düşsün indirip izlicem en kısa zamanda.
  • Dünkü bölümü tam izleyemedim ben de, birazdan izlemeye başlayacağım
  • Bu hafta Akbaba 35 numaranın konukları Sinan Çetin ve Ömür Gedik. Durdu ve Dalyan şova hazırlanırken temizliğe girişirler.

Çamaşır,ütü,yemek derken bunu da kavga etmeden sonlandıramazlar. Gecekondu şovda eğlence devam ediyor.

Bu hafta Akbaba 35 numaranın konukları Sinan Çetin ve Ömür Gedik. Durdu ve Dalyan şova hazırlanırken temizliğe girişirler. Çamaşır, ütü, yemek derken bunu da kavga etmeden sonlandıramazlar. Gecekondu şovda eğlence devam ediyor.

Fragmanı izledim sinan Çetin'e baya takılıyorlar.Güzel bir bölüm olcağa benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnryldz

Bu hafta Akbaba 35 numaranın konukları Sinan Çetin ve Ömür Gedik. Durdu ve Dalyan şova hazırlanırken temizliğe girişirler.

Çamaşır,ütü,yemek derken bunu da kavga etmeden sonlandıramazlar. Gecekondu şovda eğlence devam ediyor.

Bu hafta Akbaba 35 numaranın konukları Sinan Çetin ve Ömür Gedik. Durdu ve Dalyan şova hazırlanırken temizliğe girişirler. Çamaşır, ütü, yemek derken bunu da kavga etmeden sonlandıramazlar. Gecekondu şovda eğlence devam ediyor.

Fragmanı izledim sinan Çetin'e baya takılıyorlar.Güzel bir bölüm olcağa benziyor.

Sinan Çetin programın yapımcısı gibi bişey değil miydi yavv. ( Plato'dan )

O zaman hayli ilginç olacak desenize

• Oh be . Konuyu görünce bir an bugünün Cumartesi olduğunu düşündüm ve korktum .Akşama hazırız Tbbt izlemeyi bile bırakıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

Oh be . Konuyu görünce bir an bugünün Cumartesi olduğunu düşündüm ve korktum .Akşama hazırız Tbbt izlemeyi bile bırakıcam

Değer valla
  • Niye başlamadı hala
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.