|
İşim gücüm olmasa çevirirdim |
|

|
İşim gücüm olmasa çevirirdim |
|
Yaptıkları çeviriye güvenmiyorsan ingilizce oynarsın olur biter. Onlarca playstation oyununu Türkçeleştirip dublajlaştırmış stüdyoyu nelerle itham ediyor ya. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Himurajutsu -- 17 Haziran 2022; 12:20:23 > |
|
| _____________________________ |
|
Ne desen boş kardeş |
|
Okurken ben utandım SEVİYE yerlerde lanet olsun TRANSLATE her yere sızmış buna çanak tutan adamlar iyi bakın bu işlere ! Artık resmi çevirilerde bile bu uyanıkların çevirisi ile oyunları oynamaya başlamışsınız ! Hak ettiğiniz bu mu ?? |
|
Bu söylenilenler doğru ise oyuna resmi olarak google translate çeviri eklenecek ve bundan para kazanacaklar rezillik gerekli yerlere şikayet edilmeli. Ben firmaya email yolu ile bu durumu bildireceğim. Bu tarz haberlere önem veren yayıncılara da bu konuyu ve söylenilenleri öğrenmelerini sağlayacağım; şikayetler üzerine belki çeviri inceleme altına alınır. |
Hala bir açıklaman yok mu Gökhan KOCAMAN ?? Korkudan STEAM profilini gizliye almak ile olmuyor bu işler < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HamzaSas -- 17 Haziran 2022; 14:48:12 > |
|
Arkadaş haklı. Rezalet işler yapıyorlar. Ben böyle kötü bir ekip görmedim. Tek yaptıkları işte witcher 2 ile 3. Onlar yüzünden oyunlara küstük. Mesela kim çıkarmış bilmiyorum "uncharted 4" Türkçe dublaj yapmışlar bak bak ana karakterleri kim seslendirmiş. Nathan drike: Okan yalabık. Elena fisher: Ceyda düvenci. Boş insanlarla çalışıyorlar. Sonra bir horizon forbidden west var onuda berbat çevirmiş adamlar. Çevirmen yok içlerinde. Cyberpunk'a hiç girmiyorum. Çevirileri yüzünden oyun birton hata ile çıktı. Kesin 23 studios yapmıştır. Buna eminim. Yoksa bu kadar hata olmazdı değil mi. Bunlara ne gerek var. Bak ne güzel resmi yamalara bas translate geç baba. Niye üzüyo bu adamlar tatlı canlarını bilmem. Translate gibisi var mı. Oyun çıkıyo ertesi gün mis gibi translatesi çıkıyo, daha ne olsun? Yok dublajmış yok altyazıymış. Gerenk yok bunlara 23 studios. Bence kapatıp gitsinler dükkanı. En temizi 😂 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|Sleeping Dogs|•|Wolfenstein The New Order|•|The Lego Movie Video Game|•|Enslaved Odyssey To The West-Premium Edition| |Alice Madness Returns|•|Resident Evil HD Zero|•|Resident Evil 6|•|Resident Evil 7| |Rambo The Video Game|•|Batman Arkham Origins|•|Batman Arkham Knight|•|Nier Automata| DAHA FAZLASI İÇİN TIKLA... |
|
İyi yapanların önüne taş koyuluyor hocam, yukarıda söyledim işte. Daha iyisi çıksa ne olacak, bak daha kaliteli çeviri yapan fan ekibinin Witcher 3 zamanı hakkı yendi dedim sonra da herifler de haklı olarak bekledikleri değeri göremeyince çekti gitti. Bak bir arkadaş daha yazmış Witcher 3 ve 2 zamanlarını gördük diye. Bana ne kızıyorsunuz? Ben çıkıp da mevcut yamaları veya translate yamaları falan övmedim. Zaten konuyla alakam yok sadece arkadaşın o mesajına istinaden yazdım. Cyberpunk'ta da diyalogları okurken bir tuhaflık ve yerelleştirmede sorun olduğu bence gayet belli oluyor. Çevirileri bana göre aşırı düz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 17 Haziran 2022; 17:54:17 > |
|
Desktop: MSI Z97S SLI PLUS // i5 4690k (Turbo Boost 3.9 GHz.) // Hyper 212 Evo CPU Soğutucusu (160 mm) // Gigabyte G1 GTX 970 ; stok hız 1380-7010 mhz // Corsair Vengeance PRO 2x4 DDR3, 1600 mhz // CORSAIR SPEC-02 MidT // Corsair VS 650 PSU (12v = 50A) // Samsung 850 Evo 120 GB // Seagate Barracuda 1 TB 64 mb 7200rpm (ST10000DM003-1CH162) |
|
Siz ne saçmalıyorsunuz ya? Ben oyunları Türkçe veya İngilizce oynadığıma dair bir şey söyledim mi? Yapılan yamaya güvenmiyorum sözünden nasıl anladınız benim Türkçe mi İngilizce mi oynadığımı? İngilizce de oynasam sadece bahsi geçen ekibin kalitesiz çeviri yaptığını belirttim. Sizin söylediğinizle benim söylediğimin ne alakası var? Türkçe yamaları eleştirmek için illa Türkçe mi oynaması lazım bir insanın? Tam tersine İngilizce oynayan, İngilizce anlayan insan, bir Türkçe yamanın nasıl olduğunu daha iyi anlar, gözlemler. Hepten saçmalıyorlar bazılarınız. Futbolcu olmayıp futbolcuları eleştirenlere "çok biliyorsan sen oyna" demek gibi absürt yorumlar yapmayın. O zaman teknik direktör, sportif direktör, futbol yorumculuğu gibi meslekler hiç olmaması lazımdı. Bir şeyi eleştirmek (iyi veya kötü olarak) için illa onun profu olmaya veya üstadı olmaya gerek yok. Bu ülkede kötü olduğunu düşündüğün bir şeye kötü demek neden suç gibi davranılıyor? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 17 Haziran 2022; 18:37:5 > |
|
Desktop: MSI Z97S SLI PLUS // i5 4690k (Turbo Boost 3.9 GHz.) // Hyper 212 Evo CPU Soğutucusu (160 mm) // Gigabyte G1 GTX 970 ; stok hız 1380-7010 mhz // Corsair Vengeance PRO 2x4 DDR3, 1600 mhz // CORSAIR SPEC-02 MidT // Corsair VS 650 PSU (12v = 50A) // Samsung 850 Evo 120 GB // Seagate Barracuda 1 TB 64 mb 7200rpm (ST10000DM003-1CH162) |
|
Birde ben translatecilere laf edince kızıyorsunuz aynı şekilde Syndrome oyunun yerelleştirmeside translate, ve bu oyunları Türkçe diye insanlar alıyor. Kendinizi aptal yerine koydurtmayın dedikçe translateci destekçileri saldırmaya devam ediyor. Buyurun olay ortada kendiniz istediniz bu tabloyu. Hala yazmaya devam edin şu oyuna translate yapacak yok mu diye, var buyrun. |
|
Kardeş 23 studios çeviriyorsa iş tamamdır. Daha burda spekülasyon yaratıp olacak işide baltalamayın. Ayrıca witcher 3 olayına gelirsek: Adam tabiiki cdpr ile anlaşacak sana, bana yada o amatör gruba haber vermek zorunda mı? İşi duygusallığa vurmayın. cdpr ve sony'nin resmi çevirmen grubu 23 studios'dur. Ben bu adamların onlarca Türkçe oyununu oynadım. Hepside genel olarak güzeldi. 23'ün daha oyun çıkmadan text üzerinden çevirdiğini de unutma. Sahneyi izleyerek çevirmek başka text den başka. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Himurajutsu -- 17 Haziran 2022; 19:37:58 > |
|
Gökhan Kocaman denen kişiyi hiç bir emek harcamadan resmi yerelleştirmeleri translate yapmasından dolayı dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulunulmalı. Biz o oyunlara resmi türkçe diye para verip alıyoruz anlıyor musun PARA. Ücretle aldığımız o oyunları istismarcılar ise makine çeviri uygulayarak türkçeye çeviriyorlar olacak iş değil bu. Bu tür emekçi düşmanı asalaklara prim vermeyin, verdirtmeyin !!! < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obasar84 -- 17 Haziran 2022; 21:11:58 > |
|
Steam hesabını gizliye almış bu yazıları okuyup namuslu , şerefli , onurlu , Gökhan KOCAMAN !! |
|
Resmi olarak çıksın sorun yok. Telif hakkına tabii olan dosyaları firmadan izin almadan çevirip para ile satmak da suçtur. Bu ücretsiz yamalar için de geçerli. Para ile çeviri satanlara da geçit yok. Çok iyi haber. 23 studios umarım Cyberpunk 2077'deki Atatürkün "istikbal göklerdedir" sözünü "istikbal g*tlerdedir" gibi kafasına göre aşağılayıcı cümle cevirisi yapmaz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afachan -- 18 Haziran 2022; 0:22:1 > |
|
|