D

Teğmen
08 Haziran 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 402 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Darksiders yaması oyunçeviri grubuna aittir.

Link :http://www.oyunceviri.com/darksiders-2/

Eski yamayı Warmastered edition'da düzgün bir şekilde çalıştırmanız için dosyaları google drive ve mega sitesine yüklüyorum. Nasıl çalıştıracağınızın detaylarını birazdan yazacağım.

Dosyalar yüklenirken bende size çalıştığına dair kanıt olsun diye... bir kaç resim yükleyeyim.

Darksiders - Warmastered Edition Türkçe Yama
Darksiders - Warmastered Edition Türkçe YamaDarksiders - Warmastered Edition Türkçe YamaDarksiders - Warmastered Edition Türkçe YamaDarksiders - Warmastered Edition Türkçe YamaDarksiders - Warmastered Edition Türkçe YamaDarksiders - Warmastered Edition Türkçe YamaDarksiders - Warmastered Edition Türkçe YamaDarksiders - Warmastered Edition Türkçe YamaDarksiders - Warmastered Edition Türkçe Yama

UYARI:

Verdiğim dosyaları oyunun içine atmadan önce DİKKAT!

Öncelikle oyun klasörüne girin ve (darksiders1.exe) 'yi bulun. Exe'nin bulunduğu dizinde Media klasörü olacak. O klasörü açın ve yazdığım dosyaları herhangi bir boş klasör yaratarak yedekleyin.

pc.mnfst
streams.ospc
ui_en.oppc

Bu üç dosyayı yedekledikten sonra verdiğim linki oyunun media klasörüne atacaksınız. Bu kadar.

Oyun içi paylaştığım 2 ve 3. resimde, menüde değişiklik olduğunu görüyoruz. Bu yüzden o kısımlar bozuk çıkıyor. Onun dışında sorun yaratacağını sanmıyorum. Yamayı kurmadan önce oyuna girip grafik ayarlanızı yapmanızı öneririm. Gerçi belli ediyor kendini ben şuyum ben buyum diyorda :) Siz yinede işinizi sağlama alın.

Google drive veya mega resmine tıklayarak indirebilirsiniz.

Dil dosyası basit bir şekilde açılıyor. Ayrıca türkçe karakterlerin hepsi mevcut. Çevirmek isteyipte açıp kapatamayan varsa benimle iletişime geçsin.

Bu da bir kaç resim...

Daha öncede dediğim gibi paylaşımlarım devam edecek.
Selamlar.

Seyid 42'nin özel durumunu bildiğimiz için, sesine kulak verip çevrildi, yaklaşık 300 satır civarı ve altyazısı olmayan ama limbo gibi sağlam bir oyun. Setup steam ve gog sürümünede uygundur. İki şekildede kullanabilirsiniz. Türkçe karakterlerin hepsi desteklenmektedir.

Yama şahsıma ait değildir. Çeviren ve sunan MURAT GÜNDOĞAN'dır. Ben sadece konuyu açıyorum. Aynı oyuna bir çeviri daha var fakat uğraştıran ve sıkıntılı bir durumu olduğu için daha basite indirgedik.

Kurulumu 5dakika falan sürüyor tahmini.

Bunlar oyuna ait çevrilmiş resimler.

Türkçe yama linki :http://www.u-crew.net/little-nightmares-turkce-yama/

Not: Normalde çeviri işine ara verdik, şu aralar çeviri yapmıyoruz.
Hayabusa desek yeterlidir sanırım. Pc'ye borderlands grafikleriyle çıkan tek ninja gaiden kalıntısı. Yaklaşık 9 saat süren bir oynanışa sahip. Çevirisi gayet keyifli ve basit. Absürd bir yapısı var oyunun. Ve bitmek tükenmek bilmeyen bir aksiyonu. Özellikle diyaloglar aşırı eğlenceli :) Çevirmek isteyen arkadaşlar bana konudan mesaj olarak ya da pm yoluyla ulaşırsa, kendilerine çeviri araç gereçlerini vereceğim. Çevirmenlerden mesaj bekliyorum...

Oyunu bilmeyenler için...
http://store.steampowered.com/app/252230/

Bunlarda oyunun çevrildiğine dair görseller arkadaşlar.

seni 15 ninja önce öldürmeliydim, Hayabusa!?!!! R harfini unutmuşum resimde idare edin

başlıkta yazdığı gibi oyun için gereken araç gereçleri vereceğim. Dosya uzantıları INT açık şekilde... ve UPK tooluyla beraber kombin şeklinde çevriliyor. Çevirmek isteyen arkadaşlar bana ulaşırsa kendilerine gerekli araç gerekleri vererek nasıl yapıldığını göstereceğim. Oyunda sadece iki harf yok ş ve ğ geri kalan harfler var. Font dosyasına henüz bakmadım. Eğer becerebilirsem fontuda çevirecek arkadaşa vereceğim. Zaten iki harf eklenecek olmasa bile bir engel teşkil etmez.

Bilmeyenler için oyunun steam adresi.
http://store.steampowered.com/app/353190/

Küçük bir görsel koyayım çevirecek arkadaş paylaşsın asıl resimleri.

Başlıkta da yazdığı gibi. Oyunun toolunu ve font dosyaları hazır şekilde vereceğim. Çevirmen arkadaşlardan mesaj bekliyorum. Çok sağlam bir oyundur arkadaşlar. Çevirmek isteyen kişi bana ulaşırsa toolun nasıl çalıştığını kendisine team vasıtasıyla göstereceğim. Hadi ßakalım... Tool yok diye yakınan çevirmenleri bekliyorum.

Oyunu bilmeyenler için... Steam adresi...

http://store.steampowered.com/app/404590/

bir iki çevrildiğine dair resim... Tool paylaşımlarım devam edecek...

Toplam 5292 Satır. Font dosyasında olmayan harfler ö,ü,ş,ı,ğ Font dosyasını düzenleyecek uzman bir arkadaşım var. Uğraşıyor üzerinde, olursa hazır fontuda çeviren gruba vereceğim. Çevirmek isteyen kişiye toolu ve ne yapacağını birebir team'den göstereceğim. Burda paylaşmamamın sebebi 2-3 kişi aynı anda çeviriye başlamasın. Yanlış anlaşılmasın.

Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 312
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 28.773 (Bu ay: 639)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 855 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.