Şimdi Ara

Stadımı yıkıyolar yoksa Stat mı çökmüş ? Grolsch veste

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben anlayamadım Hollanda olması lazım bi yanlışım varsa düzeltin

Stadımı yıkıyolar yoksa Stat mı çökmüş ?  Grolsch veste

• Bence stad yıkımı yapılırken yanlışlıkla yıkım oldu çünkü yan taraflardaki koltuklar sökülmüş fakat çatının çöktüğü yerdeki koltuklar var
  • böyle bi stat da yıkılmaz gibi geliyo bana bence çökmüş
  • bu arada çizgileri falan göremedim muhtemelen çökmüş
  • stadta yenileme çalışması yapılırken çatısı çökmüş,altında insanlar var deniyor
  • tribundergi Tribun Dergi
    Twente'nin stadyum çatısı çöktü, 2 işçi hayatını kaybetti, 12 kişi de yaralandı. twitpic.com/5mgc22 (via @Ohpebbles)
  • Hollanda'nın Enschede şehrindeki bir futbol stadyumunun kapalı tribününün tavanı çöktü.

Twente futbol takımının stadyumunda yaşanan olayda can kaybı yaşanıp yaşanmadığı henüz bilinmiyor.
    Hollanda polisinden yapılan ilk açıklamada çöken çatının altında insanların bulunduğu ancak toplam sayının tam olarak bilinmediği bildirildi.
    AP haber ajansı en az beş kişinin çatının altında kaldığını bildiriyor.
    Bu arada acil yardım servislerinini ve ambulansların stada ulaştığı bildirildi.
    Yerel gazete De Twentsche Courant'nın internet sayfasında yayımlanan fotoğraflarda çatının kale arkasındaki tribünler üzerine çöktüğü anlaşılıyor.
    Hollanda'da futbol sezonunun tatilde olması sebebiyle Twente takımının başka bir sahada anterman yapmakta olduğu bildirildi.

BBC
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.